English   español  

Navegación por Autor Pérez Martín, Ricardo Isaac

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 111  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessciencia_mexillon.pdf.jpg2010A ciencia do mexillón: ciencias e tecnoloxías mariñas implicadas no cultivo, transformación e comercialización do mexillón (Mytillus galloprovincialis)Ríos, Aida F. ; Figueras Huerta, Antonio ; Novoa, Beatriz ; Gestal, C. ; Castro, Carmen G. ; González Sotelo, Carmen ; Babarro, José M. F. ; Peteiro, Laura G. ; Pastoriza, Laura ; Fernández-Reiriz, María José ; Bernárdez Costas, Marta ; Murado García, Miguel Anxo ; González Fernández, Pilar ; Aranguren, Raquel ; Pérez Martín, Ricardo Isaac ; Prego, R. ; Álvarez-Salgado, Xosé Antón  Libro
openAccess1995A comparison between conventional and fluorescence detection methods of cooking-induced damage to tuna fish lipidsAubourg, Santiago P. ; Medina, Isabel ; Pérez Martín, Ricardo Isaac Artículo
closedAccess1997A complete dynamic model for the thermal processing of bioproducts in batch units and its application to controller designAlonso, Antonio A. ; Banga, Julio R. ; Pérez Martín, Ricardo Isaac Artículo
closedAccess2007A rapid methodology for screening hake species (Merluccius Spp.) by single-stranded conformation polymorphism analysisChapela, María José ; Sánchez, Ana Cristina ; Suárez, María Isabel; Pérez Martín, Ricardo Isaac ; González Sotelo, Carmen Artículo
embargoedAccessIntegral_sustainable_2018.pdf.jpg2018An integral and sustainable valorisation strategy of squid pen by-productsVázquez, José Antonio ; Ramos, Patricia ; Valcárcel, J.; Antelo, L. T. ; Novoa-Carballal, Ramón; Reis, Rui L.; Pérez Martín, Ricardo Isaac Artículo
closedAccess1993Analysis of 1-O-alk-1-enylglycerophospholipids of albacore tuna (Thunnus alalunga) and their alterations during thermal processingMedina, Isabel ; Aubourg, Santiago P. ; Pérez Martín, Ricardo Isaac Artículo
closedAccess2000Analysis of fish and squid myofibrillar proteins by capillary sodium dodecyl sulfate gel electrophoresis: Actin and myosin quantificationGonzález Sotelo, Carmen ; Piñeiro, Carmen ; Pérez Martín, Ricardo Isaac ; Gallardo, José Manuel Artículo
openAccessPoster_Andamios_porosos_origen_marino.pdf.jpg2015Andamios porosos (apatita/colágeno) de origen marino para aplicaciones biomédicasLópez-Senra, E.; Pérez Martín, Ricardo Isaac ; González Sotelo, Carmen ; González, P.Póster
openAccessAssessment_quality_changes.pdf.jpg1998Assessment of quality changes in frozen sardine (Sardina pilchardus) by fluorescence detectionAubourg, Santiago P. ; González Sotelo, Carmen ; Pérez Martín, Ricardo Isaac Artículo
openAccessAssessment_labelling_accuracy.pdf.jpg2016Assessment of the labelling accuracy of spanish semipreserved anchovies products by FINS (forensically informative nucleotide sequencing)Velasco, Amaya ; Aldrey, Anxela; Pérez Martín, Ricardo Isaac ; González Sotelo, Carmen Artículo
openAccessBusqueda_soluciones_problematica_ambiental.pdf.jpg2015La búsqueda de soluciones a la problemática ambiental y económica de los descartes-Proyecto LIFE iSEASPérez Martín, Ricardo Isaac Presentación
openAccess2017By-catch valorization: a case study in north-west SpainBorderías, A. Javier ; Blanco, M. ; Pérez Martín, Ricardo Isaac ; Moreno Conde, Helena María Presentación
openAccessBy-products_Scyliorhinus_canicula.pdf.jpg2016By-products of Scyliorhinus canicula, Prionace glauca and Raja clavata: A valuable source of predominantly 6S sulfated chondroitin sulfateNovoa-Carballal, Ramón; Pérez Martín, Ricardo Isaac ; Blanco, M. ; González Sotelo, Carmen ; Fassini, Dario; Nunes, Cláudia; Coimbra, Manuel A.; Silva, Tiago H.; Reis, Rui L.; Vázquez, José Antonio Artículo
closedAccess1999Challenges in the identification of species of canned fishMackie, I. M.; Pryde, Susan E.; González Sotelo, Carmen ; Medina, Isabel ; Pérez Martín, Ricardo Isaac ; Quinteiro, Javier; Rey Méndez, Manuel; Rehbein, HartmutArtículo
closedAccess1988Changes in free amino acids content in albacore (Thunnus alalunga) muscle during thermal processingPérez Martín, Ricardo Isaac ; Franco, José M. ; Aubourg, Santiago P. ; Gallardo, José Manuel Artículo
closedAccess1990Changes in volatile bases and trimethylamine oxide during the canning of albacore (Thunnus alalunga)Gallardo, José Manuel ; Pérez Martín, Ricardo Isaac ; Franco, José M. ; Aubourg, Santiago P. ; González Sotelo, Carmen Artículo
openAccessCharacterization_Collagen_Different.pdf.jpg2016Characterization of Collagen from Different Discarded Fish Species of the West Coast of the Iberian PeninsulaGonzález Sotelo, Carmen ; Blanco, M. ; Ramos, Patricia ; Pérez Martín, Ricardo Isaac Artículo
embargoedAccessChitin_Sproduction_crustacean_2018.pdf.jpg2018Chitin production from crustacean biomass: Sustainability assessment of chemical and enzymatic processesLopes, Carla ; Antelo, L. T. ; Franco-Uría, A. ; Alonso, Antonio A. ; Pérez Martín, Ricardo Isaac Artículo
openAccessColagenio_marinho_2015.pdf.jpg2015Colagénio Marinho: valorizaçao de subprodutos marinhos com vista a regeneraçao de tecidosMarques, Ana L. P.; González Sotelo, Carmen ; Diogo, Gabriela S.; Moreira-Silva, Joana; Blanco, M. ; Silva, Tiago H.; Pérez Martín, Ricardo Isaac ; Reis, Rui L.Capítulo de libro
closedAccess1998Comparison of different methods to produce single-strand DNA for identification of canned tuna by single-strand conformation polymorphism analysisRehbein, Hartmut; Mackie, I. M.; Pryde, Susan E.; González Sotelo, Carmen ; Pérez Martín, Ricardo Isaac ; Quinteiro, Javier; Rey Méndez, ManuelArtículo