English   español  

Browsing by Author Otero, Laura

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 83  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002A model for real thermal control in high-pressure treatment of foodsOtero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Ramos, Ángel CSIC; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007A model to design high-pressure processes towards an uniform temperature distributionOtero, Laura CSIC ORCID; Ramos, A. M.; Elvira, Carlos de; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004A neural network approach for thermal/pressure food processingTorrecilla, J. S.; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
openAccessTECNOLOGÍAS_DE_CONSERVACIÓN_TRANSFORMACIÓN Y.pdf.jpg2012Activida pectolítica en zumo de fresa durante su almacenamiento hiperbárico a temperatura ambienteBermejo-Prada, Ana CSIC; Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg22-Feb-2012Almacenamiento de alimentos en alta presión hidrostáticaSegovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Bermejo-Prada, Ana CSIC; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessAlmacenburguer.pdf.jpg2019Almacenamiento hiperbárico de hamburguesas de cerdo como nuevo método de preservación microbianaPérez-Mateos, Miriam ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Pintado, T. CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Artificial neural networks: A promising tool to design and optimize high-pressure food processesTorrecilla, J. S.; Otero, Laura CSIC ORCID; Sánz Martines, Pedro Dimasartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Assessment of cell damage in high-pressure-shift frozen broccoli: Comparison with market samplesFernández, Pedro P. CSIC; Préstamo, Guadalupe CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
openAccessIF_AGROCSIC_4.pdf.jpgSep-2004Congelación de alimentos bajo alta presiónSanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Guignon, Bérengère; Fernández, Pedro P. CSIC; Aparicio, C.artículo
openAccesscongelactual.pdf.jpg2014Congelación electromagnética: estado actualRodríguez, Antonio C.; Otero, Laura CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam ; Sánchez, J.; Puértolas, E.; Martínez-Marañón, I.; Cobos Márquez, José Antonio; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Contrasting effects of high-pressure-assisted freezing and conventional air-freezing on eggplant tissue microstructureOtero, Laura CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Elvira, Carlos de; Carrasco, J. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Conventional freezing plus high pressure-low temperature treatment: Physical properties, microbial quality and storage stability of beef meatFernández, Pedro P. CSIC; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Vaudagna, S.R.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008DETERMINACIÓN DE LA TEMPERATURA Y DEL CONTENIDO DE HIELO DE UN ALIMENTO PARCIALMENTE CONGELADO A PARTIR DE MEDIDAS ULTRASÓNICASAparicio, C.; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Effect of hyperbaric storage at room temperature on color degradation of strawberry juiceBermejo-Prada, Ana CSIC; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of hyperbaric storage at room temperature on pectin methylesterase activity and serum viscosity of strawberry juiceBermejo-Prada, Ana CSIC; Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccesseffehyperstraw.pdf.jpg2015Effect of hyperbaric storage at room temperature on the volatile profile of strawberry juiceBermejo-Prada, Ana CSIC; Vega, Estela CSIC; Pérez-Mateos, Miriam ; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccessEFFECT OF THE FREQUENCY OF WEAK OSCILLATING MAGNETIC FIELDS ON SUPERCOOLING AND FREEZING KINETICS OF PURE WATER AND 0.9% NaCl SOLUTIONS.pdf.jpg2020Effect of the frequency of weak oscillating magnetic fields on supercooling and freezing kinetics of pure water and 0.9% NaCl solutionsOtero, Laura CSIC ORCID; Rodríguez, Antonio C.; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
openAccessbinder.pdf.jpgMay-2016Effects of magnetic fields on freezing: Application to biological productsOtero, Laura CSIC ORCID; Rodríguez, Antonio C.; Pérez-Mateos, Miriam ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effects of pressure processing on strawberry studied by nuclear magnetic resonanceOtero, Laura CSIC ORCID; Préstamo, Guadalupe CSICartículo
openAccessnacisolu.pdf.jpg2017Effects of static magnetic fields on supercooling and freezing kinetics of pure water and 0.9% NaCl solutionsOtero, Laura CSIC ORCID; Rodríguez, Antonio C.; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo