English   español  

Browsing by Author Ortega-Heras, M.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Caracterización de compuestos volátiles y perfil aromático de vinos tintos elaborados con variedades minoritarias de La RiojaAyestarán, Belén ; Martínez-Pinilla, O. ; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Pérez-Magariño, S.; Ortega-Heras, M.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Caracterización de la composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas de Castilla y León: influencia del tiempo de crianza sobre líasPérez-Magariño, S.; Ortega-Heras, M.; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Changes in polysaccharide composition during sparkling wine making and agingMartínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Ortega-Heras, M.; Pérez-Magariño, S.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-2013Characterization of volatile compounds and olfactory profile of red minority varietal wines from La RiojaMartínez-Pinilla, O. ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Pérez-Magariño, S.; Ortega-Heras, M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Efecto del tiempo de envejecimiento en botella en presencia y en ausencia de lías en la composición fenólica de vinos espumosos naturalesMartínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Martínez-Pinilla, O. ; Ayestarán, Belén ; Ortega-Heras, M.; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2013Glycosyl Residue Composition and Polysaccharide Families in Natural Spanish Sparkling Wines: the Role of Grape Variety and Time of Aging in Presence and Absence of Yeast LeesMartínez Lapuente, Leticia ; Martínez-Pinilla, O. ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Ortega-Heras, M.; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2015Grape variety, aging on lees and aging in bottle after disgorging influence on volatile composition and foamability of sparkling winesPérez-Magariño, S.; Ortega-Heras, M.; Bueno-Herrera, Marta; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén artículo
openAccessinfluence_polysaccharide_Martinez.pdf.jpgMay-2014Influence of polysaccharide commercial product addition on volatile composition of white sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Ortega-Heras, M.; Bueno-Herrera, Marta; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2013Multivariate analysis for the differentiation of sparkling wines elaborated from autochthonous Spanish grape varieties: volatile compounds, amino acids and biogenic aminesPérez-Magariño, S.; Ortega-Heras, M.; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Polysaccharide characterization of commercial dry yeast preparations and their effect on white and red wine compositionDel Barrio-Galán, R.; Pérez-Magariño, S.; Ortega-Heras, M.; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMar-2014Relationship between foaming properties and chemical composition of sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Pérez-Magariño, S.; Ortega-Heras, M.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-May-2015Use of Commercial Dry Yeast Products Rich in Mannoproteins for White and Rosé Sparkling Wine ElaborationPérez-Magariño, S.; Martínez Lapuente, Leticia ; Bueno-Herrera, Marta; Ortega-Heras, M.; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén artículo