English   español  

Navegación por Autor Olmedilla Alonso, Begoña

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 61  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess11-may-2009Alimentos funcionales: importancia del laboratorio clínico y nuevas perspectivas.Olmedilla Alonso, Begoña Trabajo de divulgación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Alpha-adrenoreceptor involvement in catecholamine-induced hyperglycaemia in conscious fasted rabbits.Moratinos, Julio; Olmedilla Alonso, Begoña ; Pablos, I. de; Vigueras M. D.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Anthocyanin profile of red fruits and black carrot juices, purees and concentrates by HPLC-DAD-ESI/MS-QTOFGarcía-Herrera, Patricia; Pérez Rodríguez, María L.; Aguilera-Delgado, Teresa; Labari-Reyes, M. J.; Olmedilla Alonso, Begoña ; Cámara, Montaña; Pascual-Teresa, Sonia de Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Applicability of an in vitro model to assess the bioaccesibility of vitamins A and E from fortified commercial milk.Herrero-Barbudo, Carmen; Granado Lorencio, Fernando; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, Belén; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Assessment of dietary vitamin A intake (retinol, a-carotene, b-carotene, b-cryptoxanthin) and its sources in the National Survey of Dietary Intake in Spain (2009-2010)Beltrán de Miguel, Beatriz; Estévez Santiago, Rocío ; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
openAccessBD-carotenoides_NutrHosp_2012 (2).pdf.jpgabr-2012Base de datos de carotenoides para valoración de la ingesta dietética de carotenos, xantofilas y de vitamina A; utilización en un estudio comparativo del estado nutricional en vitamina A de adultos jóvenesBeltrán de Miguel, Beatriz; Estévez Santiago, Rocío ; Cuadrado Vives, Carmen; Jiménez, Susana; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
openAccessBioavailabiblity of carotenoids and.pdf.jpg2009Bioavailability of carotenoids and α-tocopherol from fruit juices in the presence of absorption modifiers: In vitro and in vivo assessmentGranado Lorencio, Fernando; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, B.; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Bioavailability of vitamins A and E from whole and vitamin-fortified milks in control subjectsHerrero-Barbudo, Carmen; Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Blanco-Navarro, InmaculadaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Biodisponibilidad de vitaminas liposolubles (A y E) a partir de la leche.Herrero-Barbudo, Carmen; Granado-Lorencio, F.; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Cárnicos funcionales y riesgo cardiovascular.Olmedilla Alonso, Begoña ; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Carotenoid composition in raw and cooked Spanish vegetablesGranado, F.; Olmedilla Alonso, Begoña ; Blanco, Isabel; Rojas Hidalgo, E.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Carotenoid content of wild edible young shoots traditionally consumed in Spain (Asparagus acutifolius L., Humulus lupulus L., Bryonia dioica Jacq. and Tamus communis L.)García-Herrera, Patricia; Sánchez-Mata, María Cortes; Cámara, Montaña; Tardío, Javier; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Carotenoid content of wild edible young shoots traditionally consumed in Spain (Asparagus acutifolius L., Humulus lupulus L., Bryonia dioica Jacq. and Tamus communis L.). Erratum.García-Herrera, Patricia; Sánchez-Mata, María Cortes; Cámara, Montaña; Tardío, Javier; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
openAccess2009CarotenoidesPinazo Durán, M. Dolores; Olmedilla Alonso, Begoña ; Muñoz Terol, Alberto Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Carotenoids in Spanish wild edible young shoots (Humulus Lupulus L., Bryonia dioica Jacq., Tamus communis L., Asparagus acutifolius L.).García Herrera, Patricia; Olmedilla Alonso, Begoña ; Sánchez-Mata, María Cortes; Cámara, Montaña; Tardío, JavierArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Carotenoids: Actual knowledge on food sources, intakes, stability and bioavailability and their protective role in humansMaiani, G.; Castón, M.J.P.; Catasta, G.; Toti, E.; Cambrodón; Olmedilla Alonso, Begoña ; Schlemmer, U.Artículo
openAccessChanges in carotenoid intake.pdf.jpg2007Changes in carotenoid intake from fruit and vegetables in the Spanish population over the period 1964-2004Granado, F.; Blázquez, S.; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Comparative in vitro bioaccessibility of carotenoids from relevant contributors to carotenoid intakeGranado-Lorencio, F.; Olmedilla Alonso, Begoña ; Herrero-Barbudo, Carmen; Pérez-Sacristán, B.; Blanco-Navarro, Inmaculada; Blázquez-García, S.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Complementos alimenticios en la salud ocularOlmedilla Alonso, Begoña Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Composition of two Spanish common dry beans (Phaseolus vulgaris), Almonga and Curruquilla, and their postprandial effect in type 2 diabetics.Olmedilla Alonso, Begoña ; Martín Pedrosa, Mercedes; Cuadrado Vives, Carmen; Brito, Miguel; Asensio-S-Manzanera, Carmen; Asensio Vegas, CarmenArtículo