English   español  

Navegación por Autor Oliver-Pozo, Celia

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 8 de 8
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessPostP_2015_JAFC_V63_P10477.pdf.jpg14-nov-2015Analysis of Volatile Markers for Virgin Olive Oil Aroma Defects by SPME-GC/FID: Possible Sources of Incorrect DataOliver-Pozo, Celia CSIC; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Romero, Inmaculada; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2017_FoodControl_V78_P230.pdf.jpg2017ATR-FTIR as a potential tool for controlling high quality vinegar categoriesRíos-Reina, Rocío CSIC ORCID CVN ; Callejón, Raquel M.; Oliver-Pozo, Celia CSIC; Amigo, José M.; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Characterization of Virgin Olive Oils with Two Kinds of >frostbitten Olives' Sensory DefectRomero del Río, Inmaculada CSIC ORCID; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Oliver-Pozo, Celia CSIC; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID ; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2019_JAFC_V67_P2086.pdf.jpg2019Implementing Dynamic Headspace with SPME Sampling of Virgin Olive Oil Volatiles: Optimization, Quality Analytical Study, and Performance TestingOliver-Pozo, Celia CSIC; Trypidis, Dimitrios; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID ; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCIDartículo
openAccessES2564568B1.pdf.jpg23-mar-2016Método para el análisis de compuestos volátiles mediante microextracción en fase sólida en modo dinámico y dispositivo asociadoGarcía-González, Diego L. CSIC ORCID ; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID ; Oliver-Pozo, Celia CSICpatente
openAccessES2564568A1.pdf.jpg23-mar-2016Método para el análisis de compuestos volátiles mediante microextracción en fase sólida en modo dinámico y dispositivo asociadoGarcía-González, Diego L. CSIC ORCID ; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID ; Oliver-Pozo, Celia CSICsolicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Phenolic profile of virgin olive oils with and without sensory defects: Oils with non-oxidative defects exhibit a considerable concentration of phenolsAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Oliver-Pozo, Celia CSIC; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Morales-Millán, María Teresa; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Soft-deodorization of virgin olive oil: Study of the changes of quality and chemical compositionAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Romero del Río, Inmaculada CSIC ORCID; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Oliver-Pozo, Celia CSIC; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo