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Navegación por Autor Nieto, Juan Antonio

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Anti-inflammatory and antioxidant activities from the basolateral fraction of Caco-2 cells exposed to a rosmarinic acid enriched extractVillalva, Marisol CSIC ORCID ; Jaime, Laura CSIC ORCID ; Aguado Requero, Estela; Nieto, Juan Antonio CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Santoyo, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Determinación de la influencia del método de extracción en la recuperación de compuestos fenólicos bioactivos a partir de raspónNieto, Juan Antonio CSIC ORCID; Santoyo, Susana CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Jaime, Laura CSIC ORCID póster de congreso
openAccessnietotesis.pdf.jpg2015Estudio integral de la uva (Vitis vinifera L.) como fuente de compuestos fenólicos biodisponibles con acción biológicaNieto, Juan Antonio CSIC ORCIDtesis doctoral
openAccessimplicaextrac.pdf.jpg2023Implication of the polymeric phenolic fraction and matrix effect on the antioxidant activity, bioaccessibility, and bioavailability of grape stem extractsNieto, Juan Antonio CSIC ORCID; Fernández-Jalao, Irene CSIC; Siles-Sánchez, María de las Nieves CSIC ORCID; Santoyo, Susana CSIC ORCID ; Jaime, Laura CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Obtención de extractos enriquecidos en ácido rosmarínico a partir de mejoranaVillalva, Marisol CSIC ORCID ; Jaime, Laura CSIC ORCID ; Nieto, Juan Antonio CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Santoyo, Susana CSIC ORCID póster de congreso
openAccessSupercritical CO2 extraction.pdf.jpg2012Supercritical CO2 extraction applied toward the production of a functional beverage from wineRuiz-Rodríguez, Alejandro CSIC ; Fornari, Tiziana CSIC ; Jaime, Laura CSIC ORCID ; Vázquez, Erika CSIC; Amador, Beatriz CSIC; Nieto, Juan Antonio CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccessvalorimethod.pdf.jpg2020Valorisation of grape stems as a source of phenolic antioxidants by using a sustainable extraction methodologyNieto, Juan Antonio CSIC ORCID; Santoyo, Susana CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Jaime, Laura CSIC ORCID artículo
openAccessWinemak.pdf.jpg2017Winemaking by-products as anti-inflammatory food ingredientsNieto, Juan Antonio CSIC ORCID; Jaime, Laura CSIC ORCID ; Arranz, Elena CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Santoyo, Susana CSIC ORCID artículo