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Navegación por Autor Navarro Fabra, José Luis

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openAccessSentandreu-FSTI2020.pdf.jpg29-jun-2020A straightforward gel-free proteomics pipeline assisted by liquid isoelectric focusing (OFFGEL) and mass spectrometry analysis to study bovine meat proteomeSentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Fuente García, Claudia; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Sentandreu, Miguel Angel CSIC ORCIDartículo
openAccessFSTI-2015-Olivares.pdf.jpgmar-2015Characterization of volatile compounds responsible for the aroma in naturally fermented sausages by gas chromatography-olfactometryOlivares Sevilla, Alicia CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessOlivares-Meat Sci 2011.pdf.jpgmar-2011Effect of fat content on aroma generation during processing of dry fermented sausagesOlivares Sevilla, Alicia CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessWO_2003_041511_A1.pdf.jpg22-dic-2002Formulación de un pienso para el control del pereil de ácidos grasos de la carne de cerdo.Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCIDpatente
openAccess2187378_B2.pdf.jpg1-jun-2004Formulación de un pienso para el control del perfil de ácidos grasos de la carne de cerdoVaquero Hernández, Alberto; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCIDpatente
openAccess2272722_T3.pdf.jpg1-may-2007Formulación de un pienso para el control del perfil de los ácidos grasos en la carne de porcinoVaquero Hernández, Alberto; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCIDpatente
openAccessJCleanerProd2020-Sentandreu.pdf.jpg28-mar-2020High-pressure homogenization as compared to pasteurization as a sustainable approach to obtain mandarin juices with improved bioaccessibility of carotenoids and flavonoidsSentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Stinco, Carla M.; Vicario, Isabel M.; Mapelli-Brahm, Paula; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Meléndez-Martínez, Antonio J.artículo
closedAccessStinco-FChem2020.pdf.jpg1-jun-2020Influence of high pressure homogenization and pasteurization on the in vitro bioaccessibility of carotenoids and flavonoids in orange juiceStinco, Carla M.; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Mapelli-Brahm, Paula; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Vicario, Isabel M.; Meléndez-Martínez, Antonio J.artículo
openAccessfoods-12-00400-v2.pdf.jpg14-ene-2023Juices and By-Products of Red-Fleshed Sweet Oranges: Assessment of Bioactive and Nutritional CompoundsZacarías-García, Jaime CSIC; Carlos, Guiselle; Gil, José Vicente CSIC ORCID; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Zacarías, Lorenzo CSIC ORCID ; Rodrigo, María Jesús CSIC ORCIDartículo
openAccessJAFC2021-TOMAS.pdf.jpg16-mar-2021Novel Urinary Biomarkers of Orange Juice Consumption, Interindividual Variability, and Differences with Processing MethodsTomás Navarro, María; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Vallejo, Fernando CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessWO2012131129A1.pdf.jpg4-oct-2012Persimmon-derived food products and production method thereofCarbonell, José Vicente CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Sendra, José M. CSICpatente
openAccessES2364515A1.pdf.jpg6-sep-2011Procedimiento para la obtención de zumos pasteurizados por homogenización a alta presiónIzquierdo Faubel, Luis CSIC; Carbonell, José Vicente CSIC; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Sendra, José M. CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCIDsolicitud de patente
openAccessWO2011098653A1.pdf.jpg18-ago-2011Procedure for the obtainment of pasteurised juices through homogenisation at high pressureIzquierdo Faubel, Luis CSIC; Carbonell, José Vicente CSIC; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Sendra, José M. CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCIDsolicitud de patente
openAccessES2389067A1.pdf.jpg23-oct-2012Productos alimenticios derivados de caqui y método de obtenciónCarbonell, José Vicente CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Sendra, José M. CSICsolicitud de patente
closedAccessQuality of pork meat.pdf.jpg2004Quality Aspects of Pork Meat and Its Nutritional ImpactToldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Rubio, Miguel Ángel; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Cabrerizo, Luciocapítulo de libro
openAccessOlivares-Meat Sci 2010.pdf.jpg28-abr-2010Sensory acceptability of slow fermented sausages based on fat content and ripening timeOlivares Sevilla, Alicia CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessCarbonell-Sensory profile and acceptability.pdf.jpg1-ago-2009Sensory Profile and Acceptability of Juices from Mandarin Varieties and HybridsCarbonell, Leire CSIC; Bayarri, Sara CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Izquierdo Faubel, Luis CSICartículo
openAccess2123440_B1.pdf.jpg16-sep-1999Un método de predicción de la intensidad del aroma y defectos en la fabricación de productos cárnicosToldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Flores Durán, Josépatente