Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 29-jun-2020 | A straightforward gel-free proteomics pipeline assisted by liquid isoelectric focusing (OFFGEL) and mass spectrometry analysis to study bovine meat proteome | Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Fuente García, Claudia; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Sentandreu, Miguel Angel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | mar-2015 | Characterization of volatile compounds responsible for the aroma in naturally fermented sausages by gas chromatography-olfactometry | Olivares Sevilla, Alicia CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | mar-2011 | Effect of fat content on aroma generation during processing of dry fermented sausages | Olivares Sevilla, Alicia CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 22-dic-2002 | Formulación de un pienso para el control del pereil de ácidos grasos de la carne de cerdo. | Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 1-jun-2004 | Formulación de un pienso para el control del perfil de ácidos grasos de la carne de cerdo | Vaquero Hernández, Alberto; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 1-may-2007 | Formulación de un pienso para el control del perfil de los ácidos grasos en la carne de porcino | Vaquero Hernández, Alberto; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 28-mar-2020 | High-pressure homogenization as compared to pasteurization as a sustainable approach to obtain mandarin juices with improved bioaccessibility of carotenoids and flavonoids | Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Stinco, Carla M.; Vicario, Isabel M.; Mapelli-Brahm, Paula; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Meléndez-Martínez, Antonio J. | artículo |
closedAccess | | 1-jun-2020 | Influence of high pressure homogenization and pasteurization on the in vitro bioaccessibility of carotenoids and flavonoids in orange juice | Stinco, Carla M.; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Mapelli-Brahm, Paula; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Vicario, Isabel M.; Meléndez-Martínez, Antonio J. | artículo |
openAccess | | 14-ene-2023 | Juices and By-Products of Red-Fleshed Sweet Oranges: Assessment of Bioactive and Nutritional Compounds | Zacarías-García, Jaime CSIC; Carlos, Guiselle; Gil, José Vicente CSIC ORCID; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Zacarías, Lorenzo CSIC ORCID ; Rodrigo, María Jesús CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 16-mar-2021 | Novel Urinary Biomarkers of Orange Juice Consumption, Interindividual Variability, and Differences with Processing Methods | Tomás Navarro, María; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Vallejo, Fernando CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 4-oct-2012 | Persimmon-derived food products and production method thereof | Carbonell, José Vicente CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Sendra, José M. CSIC | patente |
openAccess | | 6-sep-2011 | Procedimiento para la obtención de zumos pasteurizados por homogenización a alta presión | Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Carbonell, José Vicente CSIC; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Sendra, José M. CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | 18-ago-2011 | Procedure for the obtainment of pasteurised juices through homogenisation at high pressure | Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Carbonell, José Vicente CSIC; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Sendra, José M. CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | 23-oct-2012 | Productos alimenticios derivados de caqui y método de obtención | Carbonell, José Vicente CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Sendra, José M. CSIC | solicitud de patente |
closedAccess | | 2004 | Quality Aspects of Pork Meat and Its Nutritional Impact | Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Rubio, Miguel Ángel; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Cabrerizo, Lucio | capítulo de libro |
openAccess | | 28-abr-2010 | Sensory acceptability of slow fermented sausages based on fat content and ripening time | Olivares Sevilla, Alicia CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1-ago-2009 | Sensory Profile and Acceptability of Juices from Mandarin Varieties and Hybrids | Carbonell, Leire CSIC; Bayarri, Sara CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Izquierdo Faubel, Luis CSIC | artículo |
openAccess | | 16-sep-1999 | Un método de predicción de la intensidad del aroma y defectos en la fabricación de productos cárnicos | Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Flores Durán, José | patente |