English   español  

Browsing by Author Navarro, M. Pilar

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 28  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-Jul-2011AGEs from bread crust: metabolic transit and effects on food intake and body weightDelgado Andrade, Cristina ; Roncero Ramos, Irene; Haro, Ana; Morales, F. J.  ; Navarro, M. PilarComunicación de congreso
openAccessAntiglycative effect of fruit and vegetable.pdf.jpg2013Antiglycative effect of fruit and vegetable seed extracts: Inhibition of AGE formation and carbonyl-trapping abilitiesMesías, Marta  ; Navarro, M. Pilar; Gökmen, Vural; Morales, F. J.  Artículo
closedAccess2012Assessment of acrylamide intake of Spanish boys aged 11-14 years consuming a traditional and balanced dietDelgado Andrade, Cristina ; Mesías, Marta  ; Morales, F. J.  ; Seiquer, Isabel; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2000Calcium absorption in rats consuming olive oil or sunflower oi lunused or used in fryingPérez Granados, Ana M. ; Vaquero, M. Pilar  ; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2000Calcium absorption in rats consuming olive oil or sunflower oil unused or used in fryingPérez Granados, Ana M. ; Vaquero, M. Pilar  ; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Calcium and phosphorus bioavailability in rats consuming oil from either raw sardines or sardines fried in olive oilPérez Granados, Ana M. ; Vaquero, M. Pilar  ; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Changes in serum and urinary levels of phosphorus in pregnant women, induced by effect of milk supplementation | Modificaciones de los niveles séricos y urinarios de fósforo en mujeres gestantes, por efecto de la suplementación láctea.Salinas, M. C.; Martínez, M. E.; Catalán, P.; Ordás, J.; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Comparative Effects of the Fat Extracted from Raw and Fried Sardines upon Rat Growth and Zinc BioavailabilityPérez Granados, Ana M. ; Vaquero, M. Pilar  ; Navarro, M. PilarArtículo
openAccessComposition_and_functionality_of_bone_affected_by.pdf.jpg2013Composition and functionality of bone affected by dietary glycated compoundsDelgado Andrade, Cristina ; Roncero Ramos, Irene; Carballo, José ; Rufián Henares, J. A.; Seiquer, Isabel; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Consumption of raw and fried sardine (Clupea pilchardus) as protein source of diets: Effects on iron metabolism in ratsSeiquer, Isabel; Aspe, T; Pérez Granados, Ana M. ; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Copper bioavailability in rats fed unused palm olein and palm olein used in fryingPérez Granados, Ana M. ; Vaquero, M. Pilar  ; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccess2011Efecto del consumo de glicotoxinas alimentarias en los marcadores óseos y propiedades biomecánicas.Navarro, M. Pilar; Delgado Andrade, Cristina ; Rufián Henares, J. A.; Ruiz, B.; Seiquer, Isabel; Roncero, IsabelComunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of diets supplemented with MRPs from bread crust in food intake and body weights in ratsDelgado Andrade, Cristina ; Roncero, Isabel; Haro, Ana; Morales, F. J.  ; Seiquer, Isabel; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Effects of consuming toxic oils and oleoanilides on fat digestibility and adipose tissue composition of ratsHigón, Enrique; Vaquero, M. Pilar  ; Navarro, M. Pilar; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effects of dietary bread crust Maillard reaction products on calcium and bone metabolism in ratsRoncero Ramos, Irene; Delgado Andrade, Cristina ; Haro, Ana; Ruiz-Roca, B.; Morales, F. J.  ; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Effects of diets containing oils from repeated frying on magnesium absorptionPérez Granados, Ana M. ; Vaquero, M. Pilar  ; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effects of diets supplemented with MRPs from bread crust on the food intake and body weights in ratsDelgado Andrade, Cristina ; Roncero, Isabel; Haro, Ana; Morales, F. J.  ; Seiquer, Isabel; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effects of model Maillard compounds on bone characteristics and functionalityRoncero Ramos, Irene; Delgado Andrade, Cristina ; Carballo, José ; Navarro, M. Pilar; Rufián Henares, J. A.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Estimation of hydroxymethylfurfural availability in breakfast cereals. Studies in Caco-2 cellsDelgado Andrade, Cristina ; Seiquer, Isabel; Navarro, M. Pilar; Morales, F. J.  Artículo
closedAccess2013Influence of Maillard products from bread crust on magnesium bioavailability in ratsRoncero, Isabel; Delgado Andrade, Cristina ; Navarro, M. Pilar; Morales, F. J.  Artículo