English   español  

Browsing by Author Muñoz-González, Carolina

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 35  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Ability of human oral microbiota to produce wine odorant aglycones from odourless grape glycosidic aroma precursorsMuñoz-González, Carolina ; Cueva, Carolina  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  artículo
openAccess2012Ability of oral microbiota to release free volatiles from wine odorless glycosidic aroma precursorsMuñoz-González, Carolina ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Cueva, Carolina  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Application of glycosidic aroma precursors to enhance the aroma and sensory profile of dealcoholised winesRodríguez-Bencomo, Juan José ; Selli, Serkan; Muñoz-González, Carolina ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  artículo
openAccessCTAconsuvino.pdf.jpg2015Aproximaciones analíticas –in vitro e –in vivo para evaluar la liberación del aroma en condiciones de consumo de vinoEsteban-Fernández, Adelaida ; Muñoz-González, Carolina ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Aroma release in the oral cavity after wine intake is influenced by wine matrix compositionEsteban-Fernández, Adelaida ; Muñoz-González, Carolina ; Jiménez-Girón, Ana ; Pérez Jiménez, María; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Assessment of the effect of non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by HS-SPME-GC-MS analysisRodríguez-Bencomo, Juan José ; Muñoz-González, Carolina ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  comunicación de congreso
openAccessOct-2011Assessment of the effect of the non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by headspace solid phase microextraction/gas chromatography analysisRodríguez-Bencomo, Juan José ; Muñoz-González, Carolina ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  artículo
openAccessmolecules-24-01277.pdf.jpg2-Apr-2019Assessment Wine Aroma Persistence by Using an in Vivo PTR-ToF-MS Approach and Its Relationship with Salivary ParametersMuñoz-González, Carolina ; Canon, Francis; Feron, Gilles; Guichard, Elisabeth; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  artículo
openAccessSep-2011Beyond the characterization of wine aroma compounds: looking for analytical approaches in trying to understand aroma perception during wine consumptionMuñoz-González, Carolina ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  artículo
openAccessmicrobiota oral humana.pdf.jpg2014Capacidad de la microbiota oral humana para producir compuestos odorantes del vino a partir de precursores no odorantes de la uvaMuñoz-González, Carolina ; Cueva, Carolina  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  comunicación de congreso
openAccessP.II.40-No%20155%20P%20Moreno%20-%20Mu+-oz_et_al_OIV%202010.pdf.jpgJun-2010Chemical and sensory characterization of commercial Xarel.lo white wines from the Penedes regionMuñoz-González, Carolina ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Bartra, Enric; García Cazorla, Joan; Puig Puyol, Anna; Moreno-Arribas, M. Victoria  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Comparison of liquid-liquid extraction and solid phase extraction fro the GC-MS analysis of phenolic acids resulting from the degradation of wine polyphenols by faecal microbiotaMuñoz-González, Carolina ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Cueva, Carolina  ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  comunicación de congreso
openAccess2014Entendiendo el aroma retronasal del vinoMuñoz-González, Carolina ; Esteban-Fernández, Adelaida ; Rocha, Nuria ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Enzymatic activities of wine lactic acid bacteria: production of volatile sulphur compounds and varietal aromasMartínez-Cuesta, M. Carmen  ; García-Ruiz, Almudena ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Muñoz-González, Carolina ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Requena, Teresa  ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Evaluación del aroma liberado durante el consumo de vino empleando un sistema de atrapamiento de aroma retronasalMuñoz-González, Carolina ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  póster de congreso
openAccessaroma retronasal.pdf.jpg2013Evaluación del aroma liberado durante el consumo de vino empleando un sistema de atrapamiento de aroma retronasalMuñoz-González, Carolina ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Evaluación del efecto de la composición de la matriz vínica en la liberación del aroma retronasal durante el consumo de vinoMuñoz-González, Carolina ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  comunicación de congreso
openAccessFeasibility and application.pdf.jpg2012Feasibility and application of liquid-liquid extraction combined with gas chromatography-mass spectrometry for the analysis of phenolic acids from grape polyphenols degraded by human faecal microbiotaMuñoz-González, Carolina ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Cueva, Carolina  ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Bartolomé, Begoña  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  artículo
openAccessnon-volatilewinematrix.pdf.jpg2014Impact of the nonvolatile wine matrix composition on the in vivo aroma release from winesMuñoz-González, Carolina ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  artículo
openAccessIMPACTO EN EL AROMA RETRONASAL.pdf.jpg2014Influencia de la matriz vínica y de parámetros oro-fisiológicos en la liberación del aroma del vino. Impacto en el aroma retronasalMuñoz-González, Carolina tesis doctoral