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Browsing by Author Moreno Conde, Helena María

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessachomice.pdf.jpg2017Anchovy mince (Engraulis ringens) enriched with polyphenol-rich grape pomace dietary fibre: In vitro polyphenols bioaccessibility, antioxidant and physico-chemical propertiesSolari-Godiño, A.; Pérez-Jiménez, Jara ; Saura Calixto, Fulgencio D. ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María artículo
openAccessApplicationOf Response.pdf.jpgMar-2011Application of response surface methodology to study the effect of different calcium sources in fish muscle-alginate restructured productsMoreno Conde, Helena María ; Carballo, José ; Borderías, A. Javier artículo
openAccess2017By-catch valorization: a case study in north-west SpainBorderías, A. Javier ; Blanco Comesaña, M.; Pérez Martín, Ricardo Isaac ; Moreno Conde, Helena María presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Characterization of healthier mixed surimi gels obtained through partial substitution of myofibrillar proteins by pea protein isolatesBorderías, A. Javier ; Tovar, C. A.; Domínguez-Timón, Fátima; Díaz, M. Teresa; Pedrosa, Mercedes M.; Moreno Conde, Helena María artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Collagen characteristics of farmed Atlantic salmon with firm and soft fillet textureMoreno Conde, Helena María ; Montero García, Pilar  ; Gómez Guillén, M. C. ; Fernández Martín, Fernando ; Mørkøre, T.; Borderías, A. Javier artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Combined effect of aminoacids and microbial transglutaminase on gelation of low salt surimi content under high pressure processingCando, Deysi ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Combined Effect of High Hydrostatic Pressure and Lysine or Cystine Addition in Low-Grade Surimi Gelation with Low Salt ContentCando, Deysi ; Moreno Conde, Helena María ; Borderías, A. Javier ; Skåra, Tartículo
openAccessES2281282B1.pdf.jpg16-Aug-2008Conformación de miotomos o mioseptos en productos pesqueros reestructuradosBorderías, A. Javier ; Carballo, José ; Moreno Conde, Helena María patente
openAccess1490732.pdf.jpgApr-2019Development of bioprocesses for the integral valorisation of fish discardsVázquez, José Antonio ; Fernández-Compás, Andrea; Blanco Comesaña, M.; Rodríguez-Amado, I. ; Moreno Conde, Helena María ; Borderías, A. Javier ; Pérez Martín, Ricardo Isaac artículo
openAccessdietasalmo.pdf.jpg2020Dietary inclusion of Antarctic krill meal during the finishing feed period improves health and fillet quality of Atlantic salmon (Salmo salar L.)Mørkøre, Turid; Moreno Conde, Helena María ; Borderías, A. Javier ; Larsson, Thomas; Hellberg, Hege; Hatlen, Bjarne; Helge Romarheim, Odd; Ruyter, Bente; Lazado, Carlo C.; Jiménez-Guerrero, Raúl; Bjerke, Målfrid T.; Benitez-Santana, Tibiabin; Krasnov, Alekseiartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Different additives to enhance the gelation of surimi gel with reduced sodium contentCando, Deysi ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of High Pressure and/or Temperature over Gelation of Isolated Hake MyofibrilsCando, Deysi ; Moreno Conde, Helena María ; Tovar, C. A.; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of high pressure on reduced sodium chloride surimi gelsCando, Deysi ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María artículo
openAccesseffectmeat.pdf.jpg2019Effect of high pressure processing on heat-induced gelling capacity of blue crab (Callinectes sapidus) meatMoreno Conde, Helena María ; Martínez, M. A.; Borderías, A. Javier comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Effect of high pressure processing on heat-induced gelling capacity of blue crab (Callinectes sapidus) meatMartínez-Maldonado, M. A.; Velazquez, G.; Ramírez de León, José Alberto; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Effect of high pressure treatment on the structural, mechanical and rheological properties of glucomannan gelsMoreno Conde, Helena María ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Tovar, C. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of high-pressure and/or microbial transglutaminase on physicochemical, rheological and microstructural properties of flying fish surimiHerranz, Beatriz  ; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Effect of selective breeding on collagen properties of Atlantic salmon (Salmo salar L.)Moreno Conde, Helena María ; Jacq, C.; Montero García, Pilar  ; Gómez Guillén, M. C. ; Borderías, A. Javier ; Mørkøre, T.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effects of high pressure processing on protein fractions of blue crab (Callinectes sapidus) meatMartínez, M. A.; Velazquez, G.; Cando, Deysi ; Núñez-Flores, R. ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María artículo
openAccessenrichconsti.pdf.jpg2019Enrichment of surimi gels in pea flur: physicochemical and bioactive constituentsJiménez-Pulido, Iván J.; Domínguez-Timón, Fátima; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier ; Pérez-Jiménez, Jara ; Moreno Conde, Helena María comunicación de congreso