English   español  

Browsing by Author Moreno Conde, Helena María

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 33  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessachomice.pdf.jpg2017Anchovy mince (Engraulis ringens) enriched with polyphenol-rich grape pomace dietary fibre: In vitro polyphenols bioaccessibility, antioxidant and physico-chemical propertiesSolari-Godiño, A.; Pérez-Jiménez, Jara ; Saura Calixto, Fulgencio D. ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María artículo
openAccessApplicationOf Response.pdf.jpgMar-2011Application of response surface methodology to study the effect of different calcium sources in fish muscle-alginate restructured productsMoreno Conde, Helena María ; Carballo, José ; Borderías, A. Javier artículo
openAccessApplication_ of_ Response _Surface _Methodology_ to_ study_ the _effect_ of.pdf.jpg2011Application of response surface methodology to study the effect of different calcium sources in fish muscle-alginate restructured products | Aplicação da metodologia superfície de resposta para determinar a contribuição das diferentes fontes de cálcio para as propriedades do músculo reestruturado de peixe-alginateMoreno Conde, Helena María ; Carballo, José ; Borderías, A. Javier artículo
openAccess2017By-catch valorization: a case study in north-west SpainBorderías, A. Javier ; Blanco, M. ; Pérez Martín, Ricardo Isaac ; Moreno Conde, Helena María presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Collagen characteristics of farmed Atlantic salmon with firm and soft fillet textureMoreno Conde, Helena María ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. ; Fernández Martín, Fernando ; Mørkøre, T.; Borderías, A. Javier artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Combined effect of aminoacids and microbial transglutaminase on gelation of low salt surimi content under high pressure processingCando, Deysi ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Combined Effect of High Hydrostatic Pressure and Lysine or Cystine Addition in Low-Grade Surimi Gelation with Low Salt ContentCando, Deysi ; Moreno Conde, Helena María ; Borderías, A. Javier ; Skåra, Tartículo
openAccessES2281282B1.pdf.jpg16-Aug-2008Conformación de miotomos o mioseptos en productos pesqueros reestructuradosBorderías, A. Javier ; Carballo, José ; Moreno Conde, Helena María patente
embargoedAccessDevelopment_bioprocesses_2019.pdf.jpgApr-2019Development of bioprocesses for the integral valorisation of fish discardsVázquez, José Antonio ; Fernández-Compás, Andrea; Blanco, M. ; Rodríguez-Amado, I. ; Moreno Conde, Helena María ; Borderías, A. Javier ; Pérez Martín, Ricardo Isaac artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Different additives to enhance the gelation of surimi gel with reduced sodium contentCando, Deysi ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of High Pressure and/or Temperature over Gelation of Isolated Hake MyofibrilsCando, Deysi ; Moreno Conde, Helena María ; Tovar, C. A.; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of high pressure on reduced sodium chloride surimi gelsCando, Deysi ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Effect of high pressure treatment on the structural, mechanical and rheological properties of glucomannan gelsMoreno Conde, Helena María ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Tovar, C. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of high-pressure and/or microbial transglutaminase on physicochemical, rheological and microstructural properties of flying fish surimiHerranz, Beatriz  ; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Effect of selective breeding on collagen properties of Atlantic salmon (Salmo salar L.)Moreno Conde, Helena María ; Jacq, C.; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. ; Borderías, A. Javier ; Mørkøre, T.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effects of high pressure processing on protein fractions of blue crab (Callinectes sapidus) meatMartínez, M. A.; Velazquez, G.; Cando, Deysi ; Núñez-Flores, R. ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Evaluation of some physico-chemical properties of restructured trout and hake mince during cold gelation and chilled storageMoreno Conde, Helena María ; Borderías, A. Javier ; Baron, C. P.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Fillet quality and health of Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed a diet supplemented with glutamateLarsson, T.; Koppang, E. O; Espe, Marit; Terjesen, B. F; Krasnov, Aleksei; Moreno Conde, Helena María ; Rørvik, K.- A.; Thomassen, M. S.; Mørkøre, T.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Gelation of fish muscle using microbial transglutaminase and the effect of sodium chloride and ph levelsMoreno Conde, Helena María ; Carballo, José ; Borderías, A. Javier artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015High pressure applied to frozen flying fish (Parexocoetus brachyterus) surimi: Effect on physicochemical and rheological properties of gelsMoreno Conde, Helena María ; Bargiela, Verónica; Tovar, C. A.; Cando, Deysi ; Borderías, A. Javier ; Herranz, Beatriz  artículo