Showing results 1 to 20 of 29
next >
Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
openAccess |  | 2011 | El ácido carnósico incluido en la dieta de corderos de cebo modifica parámetros sanguíneos y de la respuesta inmune | Morán, Lara ; Andrés, Sonia ; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Pérez Pérez, Valentín ; Giráldez, Francisco Javier | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2012 | La alimentación animal y los nuevos productos cárnicos | Giráldez, Francisco Javier ; Morán, Lara ; Blanco, Carolina ; Prieto, Nuria ; Bodas, Raúl ; Andrés, Sonia | material didáctico |
openAccess | | 2012 | Antioxidants included in the diet of fattening lambs: Effects on immune response, stress, welfare and distal gut microbiota | Morán, Lara ; Andrés, Sonia ; Bodas, Raúl ; Benavides, Julio ; Prieto, Nuria ; Pérez Pérez, Valentín ; Giráldez, Francisco Javier | artículo |
openAccess | | 2012 | Carnosic acid dietary supplementation at 0.12% rates slows down meat discoloration in gluteus medius of fattening lambs | Morán, Lara ; Rodríguez Calleja, J. M.; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier ; Andrés, Sonia | artículo |
openAccess |  | May-2013 | Efecto de la adición de ácido carnósico a la dieta de corderos lechales sobre la estabilidad oxidativa de la carne | Morán, Lara ; Giráldez, Francisco Javier ; Mateo, J.; Blanco, Carolina ; Soto, S.; Andrés, Sonia | comunicación de congreso |
openAccess |  | May-2013 | Efecto de la adición de antioxidantes en la dieta de corderos lechales sobre la producción de compuestos volátiles en carne almacenada cruda y cocinada | Morán, Lara ; Giráldez, Francisco Javier ; Mateo, J.; Blanco, Carolina ; Soto, S.; Andrés, Sonia | comunicación de congreso |
openAccess |  | May-2015 | Efecto de la inclusión de oleína de girasol en la dieta de corderos en fase de crecimiento-cebo sobre el perfil de ácidos grasos de la carne | Blanco, Carolina ; Giráldez, Francisco Javier ; Andrés, Sonia ; Morán, Lara ; Tejido, María L. ; López, Secundino ; Bodas, Raúl  | comunicación de congreso |
openAccess |  | May-2013 | Efecto de la inclusión de oleína de girasol en la dieta de corderos en fase de crecimiento-cebo sobre la ingestión, la digestibilidad y el rendimiento productivo | Blanco, Carolina ; Bodas, Raúl ; Morán, Lara ; Prieto, Nuria ; Andrés, Sonia ; López, Secundino ; Giráldez, Francisco Javier | comunicación de congreso |
openAccess |  | May-2013 | Efecto de una dieta suplementada con antioxidantes (aceite de lino y a-tocopherol) sobre la fasciolosis exterimental ovina | Martínez Pérez, José Manuel ; Robles Pérez, D. ; Benavides, Julio ; Morán, Lara ; Rojo Vázquez, Francisco Antonio ; Andrés, Sonia ; Martínez Valladares, María  | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2013 | Efecto del ácido carnósico añadido a la dieta de corderos sobre el bienestar animal y la calidad de la carne | Morán, Lara  | tesis doctoral |
openAccess |  | 9-Dec-2019 | Effect of ageing time on consumer preference and sensory description of foal meat | Beldarrain, Lorea R.; Etaio, Iñaki; Morán, Lara ; Sentandreu, Miguel Ángel; Barron, Luis Javier R.; Aldai, Noelia  | artículo |
closedAccess |  | 2014 | Effect of dietary carnosic acid on meat quality from suckling lambs | Morán, Lara ; Andrés, Sonia ; Mateo, J.; Blanco, Carolina ; Soto, S.; Giráldez, Francisco Javier | artículo |
closedAccess |  | Jun-2013 | Effect of dietary carnosic acid on the fatty acid profile and flavour stability of meat from fattening lambs | Morán, Lara ; Giráldez, Francisco Javier ; Panseri, S.; Aldai, Noelia ; Jordan, M. J.; Chiesa, L. M.; Andrés, Sonia | artículo |
closedAccess |  | 2017 | Effect of dietary supplementation with carnosic acid or vitamin E on animal performance, haematological and immunological characteristics of artificially reared suckling lambs before and after road transport | Morán, Lara ; Andrés, Sonia ; Blanco, Carolina ; Benavides, Julio ; Martínez Valladares, María ; Moloney, A. P.; Giráldez, Francisco Javier | artículo |
closedAccess |  | 2014 | Effect of dietary supplementation with flaxseed oil or vitamin E on sheep experimentally infected with Fasciola hepatica | Martínez Pérez, José Manuel ; Robles Pérez, D. ; Benavides, Julio ; Morán, Lara ; Andrés, Sonia ; Giráldez, Francisco Javier ; Rojo Vázquez, Francisco Antonio ; Martínez Valladares, María  | artículo |
closedAccess |  | 2014 | Effects of dietary inclusion of sunflower soap stocks on nutrient digestibility, growth performance, and ruminal and blood metabolites of light fattening lambs | Blanco, Carolina ; Giráldez, Francisco Javier ; Prieto, Nuria ; Morán, Lara ; Andrés, Sonia ; Benavides, Julio ; Tejido, María L. ; Bodas, Raúl  | artículo |
openAccess | | Jun-2014 | Effects of linseed and quercetin added to the diet of fattening lambs on the fatty acid profile and lipid antioxidant status of meat samples | Andrés, Sonia ; Morán, Lara ; Aldai, Noelia ; Tejido, María L. ; Prieto, Nuria ; Bodas, Raúl ; Giráldez, Francisco Javier | artículo |
closedAccess |  | 2017 | Effects of sunflower soap stocks on light lamb meat quality | Blanco, Carolina ; Giráldez, Francisco Javier ; Morán, Lara ; Mateo, J.; Villalobos Delgado, L. H.; Andrés, Sonia ; Bodas, Raúl  | artículo |
openAccess |  | 2018 | Effect of hop (Humulus lupulus L.) inclusion in the diet for fattening lambs on animal performance, ruminal characteristics and meat quality | Blanco, Carolina ; Bodas, Raúl ; Morán, Lara ; Mateo, J.; Andrés, Sonia ; Giráldez, Francisco Javier | artículo |
openAccess |  | 2011 | La inclusión de ácido carnósico en la dieta de corderos de cebo retrasa la decoloración de la carne | Morán, Lara ; Rodríguez Calleja, J. M.; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Blanco, Carolina ; Giráldez, Francisco Javier ; Andrés, Sonia | comunicación de congreso |