English   español  

Browsing by Author Montero García, Pilar

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 257  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005A 4-hexylresorcinol-based formulation to prevent melanosis and microbial growth in chilled tiger prawns (Marsupenaeus japonicus) from aquacultureMartínez Alvarez, Oscar; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
openAccesssausagepress.pdf.jpg2005A functional chitosan-enriched fish sausage treated by high pressureLópez Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Pérez-Mateos, Miriam ; Montero García, Pilar Artículo
openAccessLiposomes-polylysine.pdf.jpg2016A novel functional wrapping design by complexation of ε-polylysine with liposomes entrapping bioactive peptidesAlemán, Ailén ; Mastrogiacomo, Ireta; López Caballero, M. E. ; Ferrari-Fernández, Begoña; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
openAccessnanocompositefilm.pdf.jpg2018Active nanocomposite films based on soy proteins-montmorillonite- clove essential oil for the preservation of refrigerated bluefin tuna (Thunnus thynnus) filletsEcheverría, Ignacio; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Mauri, Adriana N.; Montero García, Pilar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Addition of hydrocolloids and non-muscle proteins to sardine (Sardina pilchardus) mince gels: Effect of salt concentrationGómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar Artículo
openAccessadditmuscle.pdf.jpg2002Addition of microbial transglutaminase and protease inhibitors to improve gel properties of frozen squid musclePérez-Mateos, Miriam ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Agar films containing green tea extract and probiotic bacteria for extending fish shelf-lifeLópez de Lacey, Antonio ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-Nov-2011Allerginicity of Fish Protein Hydrolysates from Fish WasteMosquera, Mauricio ; Montero García, Pilar ; Baeza, M. L.; Giménez, Begoña ; Gómez Guillén, M. C. ; Gómez, Rosario Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Alternative fish species for cold-smoking processGómez Guillén, M. C. ; Gómez Estaca, Joaquín ; Giménez, Begoña ; Montero García, Pilar Artículo
openAccessDaRochaAnti-flammatory.pdf.jpg2018Anti-Inflammatory, antioxidant, and antimicrobial effects of underutilized fish protein hydrolysateDa Rocha, Meritaine; Alemán, Ailén ; Baccan, G. C.; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar ; Prentice, CarlosArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antimicrobial activity of composite edible films based on fish gelatin and chitosan incorporated with clove essential oilGómez Estaca, Joaquín ; López de Lacey, Antonio ; Gómez Guillén, M. C. ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antimicrobial and antioxidant chitosan solutions enriched with active shrimp (Litopenaeus vannamei) waste materialsArancibia, Mirari ; Alemán, Ailén ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Antimicrobial and rheological properties of chitosan as affected by extracting conditions and humidity exposureArancibia, Mirari ; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Fernández-García, Marta ; Fernández Martín, Fernando ; Montero García, Pilar Artículo
closedAccess2011Antioxidant activity of several marine skin gelatinsAlemán, Ailén ; Giménez, Begoña ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Antioxidant and antimicrobial effect of sea fennel (Crithmum maritimum) in refrigerated Horse mackerel pattiesBlocquel, Camille; Sánchez-Faure, Alicia; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar ; Martínez Álvarez, Óscar  Póster
openAccessCAPITULOS_DE_LIBROS302952[1].pdf.jpg2010Antioxidant and antimicrobial peptide fractions from squid and tuna skin gelatinGómez Guillén, M. C. ; López Caballero, M. E. ; Alemán, Ailén ; López de Lacey, Antonio ; Giménez, B.; Montero García, Pilar Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antioxidant and functional properties of gelatin hydrolysates obtained from skin of sole and squidGiménez, B.; Alemán, Ailén ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antioxidant film development from unrefined extracts of brown seaweeds Laminaria digitata and Ascophyllum nodosumBlanco Pascual, Nuria ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antioxidant peptides from marine origin: sources, properties and potential applicationsGiménez, Begoña ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antioxidant properties of green tea extract incorporated to fish gelatin films after simulated gastrointestinal enzymatic digestionGiménez, Begoña ; Moreno, Sonia; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo