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Navegación por Autor Montaño, Alfredo

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Acrylamide in Table OlivesMontaño, Alfredo ; Casado, Francisco Javier ; Reinhold, CarleCapítulo de libro
closedAccesssep-2011Changes in Phenolic Compounds in Garlic (Allium sativum L.) Owing to the Cultivar and Location of GrowthBeato, Víctor Manuel ; Orgaz Rosua, Francisco  ; Mansilla, Francisco; Montaño, Alfredo Artículo
openAccessChanges_ALópez_Florence_2015.pdf.jpg27-sep-2015Changes in waxes and ethyl esters contents during Green Spanish-style table olive procdessingLópez-López, Antonio ; Cortés Delgado, Amparo ; Montaño, Alfredo ; Garrido Fernández, A. Comunicación de congreso
openAccessPostprint_Food_Addit_Cont_A_2014_V31_P242_Figure1.tif.jpg2014Comparative study of the use of sarcosine, proline and glycine as acrylamide inhibitors in ripe olive processingSánchez, Antonio Higinio; Beato, Víctor Manuel ; López-López, Antonio ; Montaño, Alfredo Artículo
openAccess2014Contribution of peptides and polyphenols from olive water to acrylamide formation in sterilized table olivesCasado, Francisco Javier ; Montaño, Alfredo ; Carle, ReinholdArtículo
openAccessDataBrief_2018_V20_P1471.pdf.jpgoct-2018Data on sensory profile of green Spanish-style table olives studied by Quantitative Descriptive AnalysisLópez-López, Antonio ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio ; Montaño, Alfredo ; Cortés Delgado, Amparo ; Garrido Fernández, A. Artículo
closedAccess23-feb-2011Effect of Genetic Characteristics and Environmental Factors on Organosulfur Compounds in Garlic (Allium sativum L.) Grown in Andalusia, SpainMontaño, Alfredo ; Beato, Víctor Manuel ; Mansilla, Francisco; Orgaz Rosua, Francisco  Artículo
openAccessPostprint_2018_FoodChem_V239_P343.pdf.jpg15-ene-2018Effect of post-fermentation and packing stages on the volatile composition of Spanish-style green table olivesSánchez Gómez, Antonio Higinio ; López-López, Antonio ; Cortés Delgado, Amparo ; Beato, Víctor Manuel ; Medina Pradas, Eduardo ; Castro Gómez-Millán, Antonio de ; Montaño, Alfredo Artículo
closedAccess2012Effect of Processing and Storage Time on the Contents of Organosulfur Compounds in Pickled Blanched GarlicBeato, Víctor Manuel ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio ; Castro Gómez-Millán, Antonio de ; Montaño, Alfredo Artículo
embargoedAccessPostprint_2019_FoodChem_V271_P543.pdf.jpg15-ene-2019Effect of Spanish-style processing steps and inoculation with Lactobacillus pentosus starter culture on the volatile composition of cv. Manzanilla green olivesCastro Gómez-Millán, Antonio de ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio ; Cortés Delgado, Amparo ; López-López, Antonio ; Montaño, Alfredo Artículo
openAccessPostprint_JFPP_2014_V38_P905_Figure1 (sulfites).tif.jpg2014Effect of sulfites and sorbates on the preservation and color of pickled blanched garlic under different storage conditionsCasado, Francisco Javier ; Sánchez, Antonio Higinio; Beato, Víctor Manuel ; Castro Gómez-Millán, Antonio de ; Montaño, Alfredo Artículo
openAccessPostprint_J_Food_Eng_2014_V120_P9.pdf.jpg2014Effects of selected amino acids and water-soluble vitamins on acrylamide formation in a ripe olive model systemLópez-López, Antonio ; Beato, Víctor Manuel ; Sánchez, Antonio Higinio; García García, Pedro ; Montaño, Alfredo Artículo
openAccessAlcali.pdf.jpg30-sep-2007Estudio de nuevos procedimientos de elaboración de aceitunas verdes tratadas con álcali, no fermentadas, conservadas mediante tratamientos térmicosCasado, Francisco Javier ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio ; Rejano Navarro, Luis ; Montaño, Alfredo Artículo
closedAccess23-mar-2011Fermented vegetables containing benzoic and ascorbic acids as additives: Benzene formation during storage and impact of additives on quality parametersCasado, Francisco Javier ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio ; Castro Gómez-Millán, Antonio de ; Rejano Navarro, Luis ; Beato, Víctor Manuel ; Montaño, Alfredo Artículo
closedAccess14-oct-2009Influence of ripe table olive processing on oil characteristics and composition as determined by chemometricsLópez-López, Antonio ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. ; Cortés Delgado, Amparo ; Montaño, Alfredo ; Garrido Fernández, A. Artículo
openAccessmetabolites-08-00073.pdf.jpg31-oct-2018Microbiota and metabolite profiling of spoiled spanish-style green table olivesCastro Gómez-Millán, Antonio de ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio ; López-López, Antonio ; Cortés Delgado, Amparo ; Medina Pradas, Eduardo ; Montaño, Alfredo Artículo
openAccess2018898_A6.pdf.jpg16-may-1991Procedimiento para la conservación de aceitunas verdes aderezadas mediante tratamientos térmicos previos a su envasadoRejano Navarro, Luis ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio ; Montaño, Alfredo ; Sánchez Roldán, Francisco Patente
closedAccess1-mar-2010Reduction of acrylamide content of ripe olives by selected additivesCasado, Francisco Javier ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio ; Montaño, Alfredo Artículo
openAccessPostprint_2018_LWT_V89_P725.pdf.jpgmar-2018Relating sensory analysis with SPME-GC-MS data for Spanish-style green table olive aroma profilingLópez-López, Antonio ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio ; Cortés Delgado, Amparo ; Castro Gómez-Millán, Antonio de ; Montaño, Alfredo Artículo
openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTech_V75_P685.pdf.jpgene-2017Retention of color and volatile compounds of Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containers under conditions of constant temperatureSánchez Gómez, Antonio Higinio ; Castro Gómez-Millán, Antonio de ; López-López, Antonio ; Cortés Delgado, Amparo ; Beato, Víctor Manuel ; Montaño, Alfredo Artículo