English
español
Navegación por Autor Merino-Álvarez, Esther
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 10-abr-2019 | Chia (Salvia hispanica L.) a promising alternative for conventional and gelled emulsions: technological and lipid structural characteristics | Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Merino-Álvarez, Esther CSIC; Salvador, Marina; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2021 | Desarrollo de analogos de grasa animal basados en emulsiones de aceite de oliva y salvado de avena | Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Merino-Álvarez, Esther CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2023 | Oil-in water vegetable emulsions with oat bran as meat raw material replacers: Compositional, technological and structural approach | Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Merino-Álvarez, Esther CSIC; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID | artículo |