Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2019 | Assessment of antioxidant, antidiabetic, antiobesity, and antiinflammatory properties of a Tannat winemaking by-product | Fernández-Fernández, Adriana Maite ; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Bioaccesibilidad de compuestos bioactivos obtenidos de residuos de la elaboración de jugo de mandarina | Fernández-Fernández, Adriana Maite ; Dellacassa, Eduardo; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Medrano-Fernandez, Alejandra | comunicación de congreso |
openAccess | | 2020 | Bioaccesibilidad de los compuestos de la cáscara proveniente del orujo de vino tinto Tannat con potencial para reducir el riesgo de enfermedades no transmisibles | Fernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2020 | Desarrollo de yogur funcional utilizando un subproducto de la industria vitivinícola | Fernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2015 | Dietary advanced glycation end products and their role in health and disease | Uribarri, Jaime; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Medrano-Fernandez, Alejandra | artículo |
closedAccess | | 2021 | Estrategias para el uso de subproductos de la industria agroalimentaria como ingredientes funcionales | Fernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Gámbaro, Adriana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2021 | Healthy eating recommendations: good for reducing dietary contribution to the body’s advanced glycation/lipoxidation end products pool? | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Iriondo-DeHond, Maite CSIC; Gonzalez, Ileana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Filip, Rosana; Uribarri, Jaime | artículo |
closedAccess | | 2021 | Healthy sustainable snacks based on a winery by product | Fernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2021 | In vitro bioaccessibility of bioactive compounds from citrus pomaces and orange pomace biscuits | Fernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Gámbaro, Adriana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | In vitro bioaccessibility of citrus pomace compounds possessing health promoting properties with potential to reduce the risk of diabetes | Fernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Gámbaro, Adriana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2020 | In vitro bioaccessibility of extractable compounds from tannat grape skin possessing health promoting properties with potential to reduce the risk of diabetes | Fernández-Fernández, Adriana Maite; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2011 | Obtención de péptidos antioxidantes de glicinina de soja | Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Optimización de la extracción de compuestos bioactivos en cáscara de uva Tannat mediante ultrasonido | Fernández-Fernández, Adriana Maite ; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2021 | Potential of red winemaking byproducts as health-promoting food ingredients | Fernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2019 | Subproductos de la industria citrícola útiles como ingredientes funcionales con acción antioxidante, antidiabética y antiobesidad | Fernández-Fernández, Adriana Maite ; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2022 | Tannat grape skin: A feasible ingredient for the formulation of snacks with potential for reducing the risk of diabetes | Fernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Ibáñez, Cecilia; Terán, Dahiana; Gámbaro, Adriana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2019 | Valorization of Tannat grape skin into health promoting food ingredients | Fernández-Fernández, Adriana Maite ; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | comunicación de congreso |