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Navegación por Autor Medrano-Fernandez, Alejandra

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessassesproduc.pdf.jpg2019Assessment of antioxidant, antidiabetic, antiobesity, and antiinflammatory properties of a Tannat winemaking by-productFernández-Fernández, Adriana Maite ; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
openAccessbioaccemandari.pdf.jpg2019Bioaccesibilidad de compuestos bioactivos obtenidos de residuos de la elaboración de jugo de mandarinaFernández-Fernández, Adriana Maite ; Dellacassa, Eduardo; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Medrano-Fernandez, Alejandracomunicación de congreso
openAccessbioacctra.pdf.jpg2020Bioaccesibilidad de los compuestos de la cáscara proveniente del orujo de vino tinto Tannat con potencial para reducir el riesgo de enfermedades no transmisiblesFernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Desarrollo de yogur funcional utilizando un subproducto de la industria vitivinícolaFernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Dietary advanced glycation end products and their role in health and diseaseUribarri, Jaime; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Medrano-Fernandez, Alejandraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Estrategias para el uso de subproductos de la industria agroalimentaria como ingredientes funcionalesFernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Gámbaro, Adriana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID póster de congreso
openAccesshealthypool.pdf.jpg2021Healthy eating recommendations: good for reducing dietary contribution to the body’s advanced glycation/lipoxidation end products pool?Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Iriondo-DeHond, Maite CSIC; Gonzalez, Ileana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Filip, Rosana; Uribarri, Jaimeartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Healthy sustainable snacks based on a winery by productFernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessinbiscuit.pdf.jpg2021In vitro bioaccessibility of bioactive compounds from citrus pomaces and orange pomace biscuitsFernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Gámbaro, Adriana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
openAccessinviodiabe.pdf.jpg2020In vitro bioaccessibility of citrus pomace compounds possessing health promoting properties with potential to reduce the risk of diabetesFernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Gámbaro, Adriana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessinvidia.pdf.jpg2020In vitro bioaccessibility of extractable compounds from tannat grape skin possessing health promoting properties with potential to reduce the risk of diabetesFernández-Fernández, Adriana Maite; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
openAccessObtención de péptidos antioxidantes.pdf.jpg2011Obtención de péptidos antioxidantes de glicinina de sojaMedrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
openAccessoptimiultra.pdf.jpg2017Optimización de la extracción de compuestos bioactivos en cáscara de uva Tannat mediante ultrasonidoFernández-Fernández, Adriana Maite ; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Potential of red winemaking byproducts as health-promoting food ingredientsFernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID capítulo de libro
openAccesssubproductanti.pdf.jpg2019Subproductos de la industria citrícola útiles como ingredientes funcionales con acción antioxidante, antidiabética y antiobesidadFernández-Fernández, Adriana Maite ; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccesstannat.pdf.jpg2022Tannat grape skin: A feasible ingredient for the formulation of snacks with potential for reducing the risk of diabetesFernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Ibáñez, Cecilia; Terán, Dahiana; Gámbaro, Adriana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Valorization of Tannat grape skin into health promoting food ingredientsFernández-Fernández, Adriana Maite ; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID comunicación de congreso