English   español  

Browsing by Author Medina-Remón, A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessJAHA_2016_5_002543.pdf.jpg2016Dietary α-linolenic acid, marine ω-3 fatty acids, and mortality in a population with high fish consumption: Findings from the PREvención con DIeta MEDiterránea (PREDIMED) StudySala-Vila, A.; Guasch-Ferré, M.; Hu, F.B.; Sánchez-Tainta, A.; Bulló, M.; Serra-Mir, M.; López-Sabater, C.; Sorlí, J.V.; Arós, F.; Fiol, M.; Muñoz, M.A. ; Cofán, M.; Valls-Pedret, C.; Doménech, M.; Gilabert, R.; Bargalló, N.; González, R.; Molina, C.; Márquez, F.; Babio, N.; Osma, R.; Gil Zarzosa, J.; Sorli, M.; García Roselló, J.; Diaz-López, A.; Martin, F.; Tort, R.; Isach, A.; Costa, B.; Cabré, J.J.; Fernández-Ballart, J.; Ibarrola-Jurado, N.; Sánchez Luque, J.J.; Barragán, R.; Alegret, C.; Martínez, P.; Millán, S.; Piñol, J.L.; Basora, T.; Hernández, J.M.; Toledo, E.; Buil-Cosiales, P.; Ruiz-Canela, M.; Vargas López, E.; Sanjulián, B.; Serra-Majem, L.; Diéz-Espino, Javier; Extremera-Urabayen, V.; García-Arellano, A.; Zazpe, I.; Basterra-Gortari, F.J.; Goñi, E.; Razquin, C.; Serrano-Martínez, M.; Ruiz-Gutiérrez, Valentina ; Bes-Rastrollo, M.; Gea, A.; Francés, F.; Martínez-Lapiscina, E.H.; Nuñez-Córdoba, J.M.; Arroyo-Azpa, C.; García-Pérez, L.; Villanueva-Tellería, J.; Cortés-Ugalde, F.; Sagredo-Arce, T.; Jurado Ruiz, E.; De La Noceda-Montoy, M.D.G.; Vigata-López, M.D.; Arceiz-Campo, M.T.; Guillén, M.; Urtasun-Samper, A.; Gueto-Rubio, M.V.; González, J.I.; Saiz, C.; Portolés, O.; Giménez, F.J.; Montero Romero, E.; Coltell, O.; Guillem-Saiz, P.; Quiles, L.; Pascual, V.; Alfredo Martínez, J.; Riera, C.; Pages, M.A.; Godoy, D.; Carratalá-Calvo, A.; Martín-Rillo, M.J.; García García, M.; Llopis-Osorio, E.; Ruiz-Baixauli, J.; Bertolín-Muñoz, A.; Salaverría, I.; Del Hierro, T. ; Corella, D.; Algorta, J.; Francisco, S.; Alonso, A.; Alonso, A.; Lapetra, J.; San Vicente, J.; Sanz, E.; Felipe, I.; Alonso Gómez, A.; Loma-Osorio, A.; García-Valdueza, M.; Fitó, Montserrat; Moñino, M.; Proenza, A.; Prieto, R.; Leal, M.; Frontera, G.; Ginard, M.; Fiol, F.; Jover, A.; García, J.; Covas, M.I.; Tello, S.; Salas-Salvadó, J.; Vila, J.; Schröder, H.; Pérez-Heras, A.; De La Torre, R.; Muñoz-Aguayo, D.; Elosúa, R.; Marrugat, J.; Ferrer, M.; Álvarez-Pérez, J.; Díaz Benítez, E.; Bautista-Castaño, Inmaculada; Martínez-González, M.A.; Maldonado-Díaz, I.; Churio-Beraza, B.; Sánchez-Villegas, A.; Castro, I.; Henríquez, P.; Ruano, C.; Ortiz, A.P.; Sarmiendo De La Fe, F.; Simón-García, C.; Falcón-Sanabria, I.; Macías-Gutiérrez, B.; Estruch, R.; Martínez, E.; Santana-Santana, A.J.; Gomez-Gracia, E.; Fernández-Crehuet, J.; Benítez Pont, R.; Bianchi Alba, M.; Wärnberg, J.; Gómez-Huelgas, R.; Martínez-González, J.; Velasco García, V.; De Diego Salas, J.; Santos, J.M.; Ros, E.; Baca Osorio, A.; Ortega-Calvo, M.; Román, P.; José García, F.; Iglesias, P.; Corchado, Y.; Mayoral, E.; Lama, C.; Pintó, Xavier; Lamuela-Raventós, R.M.; Viñas, C.; De La Cruz, E.; Galera, A.; Soler, Y.; Trias, F.; Sarasa, I.; Padres, E.; Figueras, R.; Solanich, X.; Pujol, R.; Castellote-Bargalló, A. I.; Corbella, E.; Casas, R.; Cabezas, C.; Vinyoles, E.; Rovira, M.A.; García, L.; Flores, G.; Verdú, J.M.; Baby, P.; Ramos, A.; Medina-Remón, A.; Mengual, L.; Roura, P.; De Santamaría, L.; Yuste, M.C.; Guarner, A.; Rovira, A.; Santamaría, M.I.; Mata, M.; De Juan, C.; Brau, A.; Tresserra-Rimbau, A.; Marti, A.; Mitjavila, M.T.; Portillo, M.P.; Romero, S.; Sáez, G.; Tur, J.; Sacanella, E.; Chiva, G.; Valderas, P.; Arranz, S.; Carrasco, P.; Baena, J.M.; García, M. ; Oller, M.; Amat, J.; Duaso, I.; García, Y.; Iglesias, C.; Simón, C.; Quinzavos, L.; Parra, L.; Ortega-Azorín, C.; Liroz, M.; Benavent, J.; Clos, J.; Pla, I.; Amorós, M.; Bonet, M.T.; Martin, M.T.; Sánchez, M.S.; Altirriba, J.; Manzano, E.; Asensio, E.M.; Altés, A.artículo
openAccessmnfr.201400494.pdf.jpg2015Effects of food processing on polyphenol contents: A systematic analysis using Phenol-Explorer dataRothwell, J.A.; Medina-Remón, A.; Pérez-Jiménez, Jara ; Neveu, V.; Knaze, V.; Slimani, N.; Scalbert, A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effects of total dietary polyphenols on plasma nitric oxide and blood pressure in a high cardiovascular risk cohort. The PREDIMED randomized trialMedina-Remón, A.; Tresserra-Rimbau, Anna; Pons, Antoni Aguiló; Tur, Josep Antoni; Martorell, M.; Ros, Emilio; Buil-Cosiales, Pilar; Sacanella, Emilio; Covas, María Isabel; Corella, Dolores; Salas-Salvadó, Jordi; Gómez-Gracia, Enrique; Ruiz-Gutiérrez, Valentina ; Ortega-Calvo, Manuel; García-Valdueza, M.; Arós, Fernando; Sáez, Guillermo; Serra-Majem, Lluís; Pintó, Xavier; Vinyoles, Ernest; Estruch, Ramón; Lamuela-Raventós, Rosa M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Inverse association between habitual polyphenol intake and incidence of cardiovascular events in the PREDIMED studyTresserra-Rimbau, Anna; Rimm, Eric B.; Medina-Remón, A.; Martínez-González, Miguel Ángel; Torre, Rafael de la; Corella, Dolores; Salas-Salvadó, Jordi; Gómez-Gracia, Enrique; Lapetra, José; Arós, Fernando; Fiol, Miquel; Ros, Emilio; Serra-Majem, Lluís; Pintó, Xavier; Sáez, Guillermo; Basora, Josep; Sorlí, José V.; Martínez, J. Alfredo; Vinyoles, Ernest; Ruiz-Gutiérrez, Valentina ; Estruch, Ramón; Lamuela-Raventós, Rosa M.artículo
closedAccessMay-2011Total polyphenol excretion and blood pressure in subjects at high cardiovascular riskMedina-Remón, A.; Zamora-Ros, Raúl; Rotches-Ribalta, María; Andrés-Lacueva, Cristina; Martínez-González, Miguel Ángel; Covas, María Isabel; Corella, Dolores; Salas-Salvadó, Jordi; Gómez-Gracia, Enrique; Ruiz-Gutiérrez, Valentina ; García de la Corte, F. J.; Fiol, Miquel; Peña, Maribel Ángeles de la; Sáez, Guillermo; Ros, Emilio; Serra-Majem, Lluís; Pintó, Xavier; Wärnberg, Julia; Estruch, Ramón; Lamuela-Raventós, Rosa M.artículo