English   español  

Navegación por Autor Mayo Pérez, Baltasar

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 121  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessmicrobiological_survey_Delgado.pdf.jpgmay-2012A microbiological survey of the human gastric ecosystem in the search of strains with probiotic potentialDelgado, Susana ; Fernández, Elena ; Cabrera, Raúl; Noriega, Alicia ; Leite, Analy M. O.; Ruas-Madiedo, Patricia  ; Mira, Alex; Mayo Pérez, Baltasar Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-nov-2015A novel UHPLC method for the rapid and simultaneous determination of daidzein, genistein and equol in human urineRedruello, Begoña ; Guadamuro, Lucía ; Cuesta Suárez, Isabel ; Álvarez Buylla, J. R. ; Mayo Pérez, Baltasar ; Delgado, Susana Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Acquired antibiotic resistance in starters and probiotics strains of lactic acid bacteria and bifidobacteria speciesMayo Pérez, Baltasar ; Flórez García, Ana Belén ; Ammor, Mohammed Salim ; Delgado, Susana Capítulo de libro
openAccessacquired_macrolide_Florez.pdf.jpg20-jul-2007Acquired macrolide resistance in the human intestinal strain Lactobacillus rhamnosus E41 associated with a transition mutation in 23S rRNA genesFlórez García, Ana Belén ; Ladero Losada, Víctor Manuel ; Álvarez Martín, Pablo ; Ammor, Mohammed Salim ; Álvarez González, Miguel Ángel ; Mayo Pérez, Baltasar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Activación de isoflavonas de soja por bacterias ácido-lácticas. Fermentación de leche de soja comercial mediante bacterias ácido-lácticas seleccionadasDelgado, Susana ; González, Estefanía; Mayo Pérez, Baltasar Libro
openAccessbifidobacterium_pseudocatenulatum_Mayo.pdf.jpgoct-2014Análisis genómico de Bifidobacterium pseudocatenulatum IPLA 36007, aislado intestinal humano capaz de activar isoflavonas de sojaMayo Pérez, Baltasar ; Alegría, Ángel ; Guadamuro, Lucía ; Flórez García, Ana Belén ; Delgado, Susana Póster
closedAccess2010Antibiotic resistance-susceptibility profiles of Lactobacillus strains from Lighvan, a traditional Iranian raw milk cheeseKafili, Tiva ; Razavi, Seied H.; Djomeh, Zara E.; Salehi, Gholam-Reza; Álvarez Martín, Pablo ; Mayo Pérez, Baltasar Artículo
openAccessAntibiotic Susceptibility-Florez.PDF.jpg4-ene-2016Antibiotic susceptibility profiles of dairy leuconostoc, analysis of the genetic basis of atypical resistances and transfer of genes in vitro and in a food matrixFlórez García, Ana Belén ; Campedelli, Ilenia; Delgado, Susana ; Alegría, Ángel ; Salvetti, Elisa; Felis, Giovanna E.; Mayo Pérez, Baltasar ; Torriani, SandraArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Approaching to microbiological characterization of a landfill leachate treatmentSancha, M.; Laca, A.; Mayo Pérez, Baltasar ; Díaz Fernández, José MarioArtículo
openAccessassessment_microbial_Alegria.pdf.jpgmar-2011Assessment of microbial populations dynamics in a blue cheese by culturing and denaturing gradient gel electrophoresisAlegría, Ángel ; González, Renata; Díaz Fernández, José Mario; Mayo Pérez, Baltasar Artículo
openAccessassessment_microbial_Leite.pdf.jpgsep-2012Assessment of the microbial diversity of Brazilian kefir grains by PCR-DGGE and pyrosequencing analysisLeite, Analy M. O.; Mayo Pérez, Baltasar ; Rachid, Caio T. C. C.; Peixoto, R. S.; Silva, J. T.; Paschoalin, V. M. F.; Delgado, Susana Artículo
openAccess12866_2017_Article_1001.pdf.jpg17-abr-2017Bacterial communities and metabolic activity of faecal cultures from equol producer and non-producer menopausal women under treatment with soy isoflavonesGuadamuro, Lucía ; Dohrmann, Anja B; Tebbe, Christoph C; Mayo Pérez, Baltasar ; Delgado, Susana Artículo
openAccessES2421607_B1.pdf.jpg4-sep-2013Bacterias ácido-lácticas que se desarrollan en leche de soja y activan las isoflavonas, producto que las contiene y sus aplicacionesDelgado, Susana ; Mayo Pérez, Baltasar Patente
openAccessES2421607_A1.pdf.jpg4-sep-2013Bacterias ácido-lácticas que se desarrollan en leche de soja y activan las isoflavonas, producto que las contiene y sus aplicacionesDelgado, Susana ; Mayo Pérez, Baltasar Solicitud de patente
openAccessRevisedManuscript.pdf.jpg30-sep-2010Bacteriocins produced by wild Lactococcus lactis strains isolated from traditional, starter-free cheeses made of raw milkAlegría, Ángel ; Delgado, Susana ; Roces, Clara ; López, Belén; Mayo Pérez, Baltasar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-1999Biochemical and microbiological characterization of artisanal 'Penamellera' cheese: Analysis of its indigenous lactic acid bacteriaEstepar, Juncal; Sánchez, María M.; Alonso López, Leocadio ; Mayo Pérez, Baltasar Artículo
openAccess2012Biochemical and technological properties of Penicillium roqueforti and Geotrichum candidum strains isolated from cabrales, a Spanish traditional, blue-veined, starterfree cheeseFerreira, C. O.; Álvarez Martín, Pablo ; Flórez García, Ana Belén ; Díaz Fernández, José Mario; Mayo Pérez, Baltasar Artículo
openAccessbiodiversity_Oscypek_Alegria.pdf.jpg13-ene-2012Biodiversity in Oscypek, a traditional Polish Cheese, determined by culture-dependent and -independent approachesAlegría, Ángel ; Mayo Pérez, Baltasar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Blue CheeseMayo Pérez, Baltasar ; Alonso López, Leocadio ; Alegría, Ángel Capítulo de libro
openAccessCandidaCabralensis.pdf.jpgnov-2010Candida cabralensis sp. nov., a yeast species isolated from traditional Spanish blue-veined Cabrales cheeseFlórez García, Ana Belén ; Belloch, Carmela ; Álvarez Martín, Pablo ; Querol, Amparo ; Mayo Pérez, Baltasar Artículo