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Navegación por Autor Mauri, Adriana N.
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2018 | Active nanocomposite films based on soy proteins-montmorillonite- clove essential oil for the preservation of refrigerated bluefin tuna (Thunnus thynnus) fillets | Echeverría, Ignacio; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Mauri, Adriana N.; Montero García, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Exploration of the antioxidant and antimicrobial capacity of two sunflower protein concentrate films with naturally present phenolic compounds | Salgado, Pablo R.; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Mauri, Adriana N.; Montero García, Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2007 | Propiedades estructurales y funcionales de películas comestibles en base a proteínas de soja - gelatina de bacalao | Denavi, Gabriela A.; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Añón, María Cristina; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Mauri, Adriana N.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | dic-2009 | Structural and functional properties of soy protein isolate and cod gelatin blend films | Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Denavi, Gabriela A.; Añón, María Cristina; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Mauri, Adriana N.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2016 | Structure, functionality, and active release of nanoclay–soy protein films affected by clove essential oil | Echeverría, Ignacio; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Mauri, Adriana N.; Montero García, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Sunflower protein films incorporated with clove essential oil have potential application for the preservation of fish patties | Salgado, Pablo R.; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Mauri, Adriana N.; Montero García, Pilar CSIC ORCID | artículo |