Mostrando resultados 1 a 20 de 24
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 12-sep-2022 | Casein micelle size and size distribution in milk from ewes fed a diet including broccoli or cauliflower | Mateo, J.; Caro, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateos, I.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 30-ago-2021 | Cauliflower as a by-product in dairy sheep feeding: effect on milk production and composition | Mateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 1-dic-2020 | Changes in the fatty acid profile of milk from ewes fed cauliflower for four weeks | Mateo, J.; Carballo, D.E.; Mateos, I.; García-Vázquez, L.M.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2023 | Differential diet and pH effects on ruminal mibrobiota, fermentation pattern and fatty acid hydrogenation in RUSITEC continuous cultures | Vargas, J.E.; López-Ferreras, L.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateos, I.; Horst, E.H.; López, Secundino CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1-jun-2021 | Efecto de la inclusión de brócoli en la alimentación de ganado ovino lechero sobre la composición y la producción de leche | Mateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 1-jun-2021 | Efecto del uso de brócoli en la alimentación de ganado ovino lechero sobre el perfil bioquímico sanguíneo | Mateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 1-jun-2021 | Efectos del zinc sobre la fermentación intestinal en condiciones de estrés por calor en cerdo ibérico | Pardo, Z.; Mateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Campos, Rómulo; Lachica, M. CSIC; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Fernández-Fígares Ibáñez, Ignacio | póster de congreso |
openAccess | | 12-sep-2022 | Effect of including fresh pears in the diet of lactating ewes on feed intake and milk production and chemical composition | Merino, N.; Mateos, I.; Martín González, Alba CSIC ORCID; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateo, J.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 12-sep-2022 | Effects of including fresh chopped pears (Pyrus communis) in the total mixed ration of lactating ewes on blood biochemicalprofile | Martín González, Alba CSIC ORCID; Mateos, I.; Merino, N.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Geerjanand, S.; Ranilla, María José CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 5-sep-2022 | Effects of Thymus capitatus essential oil and its compounds on in vitro ruminal fermentation | Ranilla, María José CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID; Mateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Martín González, Alba CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 1-jun-2021 | El efecto del aceite esencial de orégano podría replicarse mezclando los compuestos puros que forman parte de la fórmula natural | Martín González, Alba CSIC ORCID; Abdennebi-Najar, L.; Ksouri, Riadh; Mateos, I.; Ranilla, María José CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 5-sep-2022 | Fatty acid profile of milk from ewes fed a diet including broccoli or cauliflower | Mateo, J.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateos, I.; Caro, I.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 30-ago-2021 | Inclusion of olive cake in the diet of Rusitec fermenters: effect on archaeal community | Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateos, I.; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 1-dic-2020 | Influence of including broccoli in a dairy ewes diet on microbial fermentation in the Rusitec system | Martín Jiménez, Ángela CSIC ORCID; Mateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; De Evan, T.; Campos, R.; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 5-sep-2022 | Introducing tomato pulp in a dairy ewes diet does not affect rumen microbial growth or structure | Mateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; De Evan, T.; Martín González, Alba CSIC ORCID; Campos, R.; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 12-sep-2022 | Introduction of broccoli or Brussels sprouts in a dairy ewe diet incubated in Rusitec: effect on rumen microbial growth and structure | Mateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; De Evan, T.; Campos, R.; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1-jun-2021 | La inclusión de pulpa de cítricos en sustitución de maíz en la dieta de fermentadores rusitec modificó las comunidades bacterianas | Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateos, I.; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 1-dic-2020 | Ruminal fermentation of a diet including brussels sprouts in a Rusitec system | De Evan, T.; Martín Jiménez, Ángela CSIC ORCID; Mateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Campos, R.; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2014 | SPX1 is a phosphate-dependent inhibitor of PHOSPHATE STARVATION RESPONSE 1 in Arabidopsis | Puga, M. I.; Mateos, I.; Charukesi, R.; Wang, Z.; Franco-Zorrilla, José Manuel ; de Lorenzo, L.; Irigoyen, M. L.; Masiero, S.; Bustos, Regla; Rodríguez, José; Leyva, Antonio CSIC ORCID; Rubio, Vicente CSIC ORCID; Sommer, H.; Paz-Ares, Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 30-ago-2021 | The effect of natural essential oils and synthetic essential oils on ruminal fermentation | Martín González, Alba CSIC ORCID; Abdennebi-Najar, L.; Ksouri, Riadh; Mateos, I.; Ranilla, María José CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID | póster de congreso |