English   español  

Navegación por Autor Mateos, I.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 24  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess12-sep-2022Casein micelle size and size distribution in milk from ewes fed a diet including broccoli or cauliflowerMateo, J.; Caro, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateos, I.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID artículo
openAccess30-ago-2021Cauliflower as a by-product in dairy sheep feeding: effect on milk production and compositionMateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID póster de congreso
openAccess1-dic-2020Changes in the fatty acid profile of milk from ewes fed cauliflower for four weeksMateo, J.; Carballo, D.E.; Mateos, I.; García-Vázquez, L.M.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID póster de congreso
openAccessfermentation-09-00320.pdf.jpg2023Differential diet and pH effects on ruminal mibrobiota, fermentation pattern and fatty acid hydrogenation in RUSITEC continuous culturesVargas, J.E.; López-Ferreras, L.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateos, I.; Horst, E.H.; López, Secundino CSIC ORCIDartículo
openAccess1-jun-2021Efecto de la inclusión de brócoli en la alimentación de ganado ovino lechero sobre la composición y la producción de lecheMateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess1-jun-2021Efecto del uso de brócoli en la alimentación de ganado ovino lechero sobre el perfil bioquímico sanguíneoMateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess1-jun-2021Efectos del zinc sobre la fermentación intestinal en condiciones de estrés por calor en cerdo ibéricoPardo, Z.; Mateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Campos, Rómulo; Lachica, M. CSIC; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Fernández-Fígares Ibáñez, Ignaciopóster de congreso
openAccess12-sep-2022Effect of including fresh pears in the diet of lactating ewes on feed intake and milk production and chemical compositionMerino, N.; Mateos, I.; Martín González, Alba CSIC ORCID; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateo, J.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID artículo
openAccess12-sep-2022Effects of including fresh chopped pears (Pyrus communis) in the total mixed ration of lactating ewes on blood biochemicalprofileMartín González, Alba CSIC ORCID; Mateos, I.; Merino, N.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Geerjanand, S.; Ranilla, María José CSIC ORCID artículo
openAccess5-sep-2022Effects of Thymus capitatus essential oil and its compounds on in vitro ruminal fermentationRanilla, María José CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID; Mateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Martín González, Alba CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID capítulo de libro
openAccess1-jun-2021El efecto del aceite esencial de orégano podría replicarse mezclando los compuestos puros que forman parte de la fórmula naturalMartín González, Alba CSIC ORCID; Abdennebi-Najar, L.; Ksouri, Riadh; Mateos, I.; Ranilla, María José CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID póster de congreso
openAccess5-sep-2022Fatty acid profile of milk from ewes fed a diet including broccoli or cauliflowerMateo, J.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateos, I.; Caro, I.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessSaro et al davos 2021.pdf.jpg30-ago-2021Inclusion of olive cake in the diet of Rusitec fermenters: effect on archaeal communitySaro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateos, I.; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID póster de congreso
openAccess1-dic-2020Influence of including broccoli in a dairy ewes diet on microbial fermentation in the Rusitec systemMartín Jiménez, Ángela CSIC ORCID; Mateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; De Evan, T.; Campos, R.; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID póster de congreso
openAccess5-sep-2022Introducing tomato pulp in a dairy ewes diet does not affect rumen microbial growth or structureMateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; De Evan, T.; Martín González, Alba CSIC ORCID; Campos, R.; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessRanilla_Introduction of brocoli_abstracts_Grupo_ISEP_2022.pdf.jpg12-sep-2022Introduction of broccoli or Brussels sprouts in a dairy ewe diet incubated in Rusitec: effect on rumen microbial growth and structureMateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; De Evan, T.; Campos, R.; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID artículo
openAccess1-jun-2021La inclusión de pulpa de cítricos en sustitución de maíz en la dieta de fermentadores rusitec modificó las comunidades bacterianasSaro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateos, I.; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess1-dic-2020Ruminal fermentation of a diet including brussels sprouts in a Rusitec systemDe Evan, T.; Martín Jiménez, Ángela CSIC ORCID; Mateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Campos, R.; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID póster de congreso
closedAccess2014SPX1 is a phosphate-dependent inhibitor of PHOSPHATE STARVATION RESPONSE 1 in ArabidopsisPuga, M. I.; Mateos, I.; Charukesi, R.; Wang, Z.; Franco-Zorrilla, José Manuel ; de Lorenzo, L.; Irigoyen, M. L.; Masiero, S.; Bustos, Regla; Rodríguez, José; Leyva, Antonio CSIC ORCID; Rubio, Vicente CSIC ORCID; Sommer, H.; Paz-Ares, Javier CSIC ORCIDartículo
openAccess30-ago-2021The effect of natural essential oils and synthetic essential oils on ruminal fermentationMartín González, Alba CSIC ORCID; Abdennebi-Najar, L.; Ksouri, Riadh; Mateos, I.; Ranilla, María José CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID póster de congreso