Mostrando resultados 1 a 20 de 39
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2018 | Assessment of the antioxidant effect of astaxanthin in fresh, frozen and cooked lamb patties | Carballo, D. E.; Caro, I.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J. | artículo |
openAccess | | 2021 | Banana pseudo-stem increases the water-holding capacity of minced pork batter and the oxidative stability of pork patties | Carballo, D. E.; Caro, I.; Gallego, C.; González, A.R.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateo, J. | artículo |
openAccess | | 12-sep-2022 | Casein micelle size and size distribution in milk from ewes fed a diet including broccoli or cauliflower | Mateo, J.; Caro, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateos, I.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1-dic-2020 | Changes in the fatty acid profile of milk from ewes fed cauliflower for four weeks | Mateo, J.; Carballo, D.E.; Mateos, I.; García-Vázquez, L.M.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2019 | Changes in volatile compounds in a fresh lamb sausage refrigerated stored under anaerobic modified atmosphere | Carballo, D. E.; LLamazares, I.; Caro, I.; Khanjari, A.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J. | póster de congreso |
openAccess | | 2017 | Clinical wear and oxidative performance of long-term duration polyethylene acetabular retrievals | Medel, F. J. CSIC ORCID; Mateo, J.; Panisello, J. J.; Piñol, Milagros CSIC ORCID; Gómez, J.; Martín, C. CSIC; Peleato, María Luisa CSIC | comunicación de congreso |
openAccess | | 5-sep-2022 | Dietary administration of L-carnitine during the fattening period of early feed restricted lambs | Martín González, Alba CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Caro, I.; Andrés, Sonia CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2023 | Dietary administration of L-carnitine during the fattening period of early feed restricted lambs modifies lipid metabolism and meat quality | Martín González, Alba CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Caro, I.; Andrés, Sonia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Dietary administration of L-carnitine during the fattening period of earlyfeed restricted lambs modifies metabolism | Martín González, Alba CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Caro, I. | artículo |
closedAccess | | 2007 | Differentiation between carcasses from suckling lambs reared with ewe milk or milk replacers by near infrared reflectance spectroscopy of perirenal fat | Osorio, M. Teresa; Zumalacárregui, J. M.; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateo, J. | artículo |
openAccess | | 2021 | Divergent values in feed efficiency promote changes on meat quality of fattening lambs | Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Carballo, D. E.; Caro, I.; Andrés, Sonia CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Early adipose deposits in sheep: comparative analysis of the perirenal fat ranscriptome of Assaf and Churra suckling lambs | Suárez-Vega, Aroa; Arranz, Juan José; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; de la Fuente, L. F.; Mateo, J.; Gutiérrez Gil, Beatriz | artículo |
openAccess | | may-2013 | Efecto de la adición de ácido carnósico a la dieta de corderos lechales sobre la estabilidad oxidativa de la carne | Morán, Lara CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Soto, S.; Andrés, Sonia CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | may-2013 | Efecto de la adición de antioxidantes en la dieta de corderos lechales sobre la producción de compuestos volátiles en carne almacenada cruda y cocinada | Morán, Lara CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Soto, S.; Andrés, Sonia CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 14-sep-2016 | Efecto de la inclusión de oleína de girasol en la dieta de corderos en fase de crecimiento-cebo sobre la oxidación de la carne | Blanco, Carolina CSIC ORCID; Lara, M. I.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateo, J.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2019 | Efecto de la sustitucion parcial de harina de soja por urea en la dieta de corderos pesados de raza assaf durante el cebo. | Martín González, Alba CSIC ORCID; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateo, J.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2014 | Effect of dietary carnosic acid on meat quality from suckling lambs | Morán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateo, J.; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Soto, S.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Effect of flax-seed enriched concentrate supplementation in grazing Pramenka breed lamb's diet on omental fat fatty acids | Mujic, E.; Omanovic, H.; Mateo, J.; Pracic, N.; Vilic, H.; Sahinovic, R.; Nedic, D.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Lorenzo, J.M.; Cervek, M. | artículo |
openAccess | | 12-sep-2022 | Effect of including fresh pears in the diet of lactating ewes on feed intake and milk production and chemical composition | Merino, N.; Mateos, I.; Martín González, Alba CSIC ORCID; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateo, J.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Effect of the addition of hop (infusion or powder) on the oxidative stability of lean lamb patties during storage | Villalobos Delgado, L. H.; Caro, I.; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J. | artículo |