English   español  

Navegación por Autor Martínez Marín, A. L.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 38  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Adding plant oils to dairy goat diets: Changes in milk fatty acids with sampling timeMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Castro, G.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2013Adición de aceites vegetales a la dieta de cabras lecheras: Efecto sobre el contenido de ácidos grasos de la grasa lácteaMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gómez Castro, G.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccess2012Adición de aceites vegetales a la dieta de cabras lecheras: efecto sobre el contenido de ácidos grasos de la grasa lácteaMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gómez Castro, G.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessAnimal Performance.pdf.jpg2011Animal performance and milk fatty acid profile of dairy goats fed diets with different unsaturated plant oilsMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Application of a linear regression model to study the origin of C17 branched-chain fatty acids in caprine milk fatGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Cívico, Alfonso; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Martínez Marín, A. L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Associations between major fatty acids in plant oils fed to dairy goats and C18 isomers in milk fatMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccessdetailfat.pdf.jpg2017Detailed fatty acid profile of serum lipid classes in lactating women and their relationship with milk fatGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Martínez Marín, A. L.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccessdietalinseed.pdf.jpg2017Dietary linseed oil increases trans-10,cis-15 18:2 in caprine milk fatGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Cívico, Alfonso; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Núñez Sánchez, Nieves; Peña Blanco, Francisco; Martínez Marín, A. L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effect of plant oil addition to dairy goat diet on milk fat contents of trans-9 C16:1 and C16:2Núñez Sánchez, Nieves; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Benítez Cuella, Martín; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Acuti, Gabriele; Peña Blanco, Francisco; Trabalza- Marinucci, Massimo; Martínez Marín, A. L.póster de congreso
openAccessalgaemeal.pdf.jpg2021Effects of algae meal supplementation in feedlot lambs with competent reticular groove reflex on growth performance, carcass traits and meat characteristicsNúñez Sánchez, Nieves; Avíles Ramírez, Carmen; Peña Blanco, Francisco; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Vioque Amor, Montserrat; Horcada Ibáñez, Alberto; Martínez Marín, A. L.artículo
openAccessprofigoat.pdf.jpg2018Effects of dietary concentrate composition and linseed oil supplementation on the milk fatty acid profile of goatsGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Cívico, Alfonso; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Núñez Sánchez, Nieves; Peña Blanco, Francisco; Martínez Marín, A. L.artículo
openAccessanimals-13-00085-v2.pdf.jpg2023Effects of extending milk replacer feeding during the fattening period on the behaviour and welfare of lambs: A preliminary studyGonzález-Martínez, Ana; Martínez Marín, A. L.; Lucena, Rubén; González-Serrano, Miriam; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Rodero, Evangelinaartículo
openAccessEffects of feeding increasing dietary.pdf.jpg2012Effects of feeding increasing dietary levels of high oleic or regular sunflower or linseed oil on fatty acid profile of goat milkMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Castro, G.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccessewelacta.pdf.jpg2019Effects of probiotic supplementation on milk production, blood metabolite profile and enzyme activities of ewes during lactationKafilzadeh, Farokh; Payandeh, Shahab; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Ghadimi, Darab; Schiavone, Achille; Martínez Marín, A. L.artículo
openAccessregresionrumenico.pdf.jpg2016Estudio del origen del ácido ruménico presente en la grasa láctea de cabras mediante un modelo de regresión linealGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Martínez Marín, A. L.artículo
openAccessevolucionracion.pdf.jpg2019Evolución temporal de los isómeros de la biohidrogenación ruminal del ácido α-linolénico en la grasa láctea de cabras tras la inclusión de aceite de lino en la raciónNúñez Sánchez, Nieves; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Cabello, A.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Peña Blanco, Francisco; Moreno-Díaz, M. J.; Martínez Marín, A. L.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Extensive analysis of milk fatty acids in two fat-tailed sheep breeds during lactationJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Martínez Marín, A. L.artículo
openAccessfeedmeat.pdf.jpg2021Feeding algae meal to feedlot lambs with competent reticular groove reflex increases omega-3 fatty acids in meatGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Peña Blanco, Francisco; Núñez Sánchez, Nieves; Requena Domenech, Francisco; Martínez Marín, A. L.artículo
openAccessidentifiprocedu.pdf.jpg2019Identification and quantification of dimethyl acetals from plasmalogenic lipids in lamb intramuscular fat under different derivatization proceduresGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Rodríguez-Pino, Valle CSIC ; Martínez Marín, A. L.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccessinfluenreflex.pdf.jpg2022Influence of dietary algae meal on lipid oxidation and volatile profile of meat from lambs with competent reticular groove reflexAvíles Ramírez, Carmen; Vioque Amor, Montserrat; Polvillo Polo, Oliva; Horcada Ibáñez, Alberto; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Núñez Sánchez, Nieves; Martínez Marín, A. L.artículo