English   español  

Browsing by Author Martínez Lapuente, Leticia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 49  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg29-Mar-2017Amino acids and biogenic amines in sparkling wines: the role of grape variety, time and type agingMartínez Lapuente, Leticia ; González-Lázaro, Miriam; Guadalupe, Zenaida ; Pérez-Magariño, S.; Ayestarán, Belén póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Jul-2017Amino acids, polysaccharides and oligosaccharides changes during the ageing of sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia ; Apolinar-Valiente, Rafael; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Pérez Magariño, Silvia; Williams, Pascale; Doco, Thierrypóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg29-Mar-2017Analysis of polyphenolic composition in red sparkling wines elaborated following different treatments and in two maturity degreeGonzález-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Caracterización de compuestos volátiles y perfil aromático de vinos tintos elaborados con variedades minoritarias de La RiojaAyestarán, Belén ; Martínez-Pinilla, O. ; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Pérez-Magariño, S.; Ortega-Heras, M.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Caracterización de la composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas de Castilla y León: influencia del tiempo de crianza sobre líasPérez-Magariño, S.; Ortega-Heras, M.; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Changes in polysaccharide composition during sparkling wine making and agingMartínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Ortega-Heras, M.; Pérez-Magariño, S.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgNov-2014Changes of volatile compounds by the addition of yeast autolysated in white sparkling wine elaborationPérez-Magariño, S.; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2015Changes of volatile compounds during the ageing on lees of red sparkling wines elaborated by the champenoise methodPérez-Magariño, S.; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
openAccessvitis_vinifera_Niculcea.pdf.jpg2015Characterization of phenolic composition of Vitis vinifera L. 'Tempranillo' and 'Graciano' subjected to deficit irrigation during berry developmentNiculcea, María; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Sánchez-Díaz, Manuel ; Ayestarán, Belén ; Antolín Bellver, M. Carmenartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgFeb-2016Composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas españolas y su evolución durante la crianza sobre líasBueno-Herrera, Marta; Pérez Magariño, Silvia; López de la Cuesta, Pedro; González-Huerta, Carlos; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén artículo
openAccessJun-2015Efecto de diferentes técnicas de elaboración en el aroma y sabor de vinos blancos de TempranilloQuintana, Neiba; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Vilanova de la Torre, María del Mar ; Vicente, Roberto; Canals, Clara; Adell, Elenapóster de congreso
openAccessJun-2015Efecto del grado de maduración de la uva y técnicas enológicas en la composición volátil de vinos tintos espumososPérez-Magariño, S.; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Efecto del tiempo de envejecimiento en botella en presencia y en ausencia de lías en la composición fenólica de vinos espumosos naturalesMartínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Martínez-Pinilla, O. ; Ayestarán, Belén ; Ortega-Heras, M.; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2013Effect of commercial mannoprotein addition on polysaccharide, polyphenolic, colour composition and on sensory profile in red varietal winesMartínez-Pinilla, O. ; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-Jul-2017Effect of different winemaking techniques on the amino acids compunds in red sparkling winesGonzález-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Pérez Magariño, Silviapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2017Effect of egg albumin fining, progressive clarification and cross-flow microfiltration on the polysaccharide and proanthocyanidin composition of red varietal winesMartínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén artículo
openAccessEffect_fining.pdf.jpg29-Mar-2017Effect of fining and filtration on the polysaccharide and proanthocyanidin composition of red winesMartínez Lapuente, Leticia ; González-Lázaro, Miriam; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
openAccessJun-2015Effect of grape maturity on the carbohydrate composition of red sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Pérez-Magariño, S.; Doco, Thierry; Williams, Pascale; Apolinar-Valiente, Rafaelpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-Jun-2016Effect of the winemaking technology on the phenolic compounds, foam parameters in sparklig wines from TempranilloRuiz, A.; González-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; González-Huerta, Carlos; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-Aug-2019Effects of different oenological techniques on the elaboration of adequate base wines for red sparkling wine production: phenolic composition, sensory properties and foam parametersGonzález-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Palacios-García, A.; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.artículo