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Navegación por Autor Martín-Arranz, Virginia

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openAccessFoodMicrobiol_2023_V113_104250.pdf.jpg1-ago-2023Delving into the study of lactic acid bacteria and yeasts distribution in table olive biofilms using a non-destructive procedureLópez-García, Elio CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Vilches, Noelia; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Martín-Arranz, Virginia CSIC; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessHeliyon_2023_V9_e22608.pdf.jpgdic-2023Evaluation of different nitrogen sources on growth and fermentation performance for enhancing ethanol production by wine yeastsRojo, María Cecilia; Talia, Paola Mónica; Lerena, María Cecilia; Ponsone, María Lorena; Gonzalez, Magalí Lucía; Becerra, Lucía Maribel; Mercado, Laura Analía; Martín-Arranz, Virginia CSIC; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Combina, Marianaartículo
openAccessfermentation-08-00441.pdf.jpg1-sep-2022Influence of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) on the Processing and Microbial Communities of Spanish-Style and Directly Brined Green Table Olive FermentationsLópez-García, Elio CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Martín-Arranz, Virginia CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessLWT_2022_V166_113787.pdf.jpg15-ago-2022Optimisation of working parameters for lactic acid bacteria and yeast recovery from table olive biofilms, preserving fruit integrity and reducing chloroplast recoveryLópez-García, Elio CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Martín-Arranz, Virginia CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo