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Navegación por Autor Marrufo-Curtido, Almudena
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 15-may-2018 | A procedure for the measurement of Oxygen Consumption Rates (OCRs) in red wines and some observations about the influence of wine initial chemical composition | Marrufo-Curtido, Almudena; Carrascón, Vanesa; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 14-feb-2018 | Formation and accumulation of acetaldehyde and strecker aldehydes during red wine oxidation | Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Marrufo-Curtido, Almudena; Carrascón, Vanesa; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 23-jul-2021 | Sensory relevance of strecker aldehydes inwines. preliminary studies of its removal with different type of resins | Marrufo-Curtido, Almudena; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Escudero, Ana CSIC ORCID | artículo |