English
español
Navegación por Autor Macho-Gonzalez, Adrián
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2020 | Cambios en la microbiota intestinal asociados con la progresión de la Diabetes Mellitus tipo 2 | Macho-Gonzalez, Adrián; Redondo, Noemí CSIC; Garcimartín, Alba; Nova, Esther CSIC ORCID ; López-Oliva, Elvira; Bastida, Sara; Benedí, Juana; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J. | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2021 | Carob fruit extract-enriched meat, as preventive and curative treatments, improves gut microbiota and colonic barrier integrity in a late-stage T2DM model | Macho-Gonzalez, Adrián; Garcimartín, Alba; Redondo, Noemí CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Bastida, Sara; Nova, Esther CSIC ORCID ; Benedí, Juana; Sánchez-Muniz, F. J.; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; López-Oliva, Elvira | artículo |
openAccess | | 2019 | Evaluación tecnológica y digestión in vitro de emulsiones simples y gelificadas como sistemas de liberación de ácidos grasos omega 3 y un extracto de algarroba | Macho-Gonzalez, Adrián; Garcimartín, Alba; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Benedí, Juana; Cofrades, Susana CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | ene-2024 | Influence of the Oil Structuring System on Lipid Hydrolysis and Bioaccessibility of Healthy Fatty Acids and Curcumin | Cofrades, Susana CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Garcimartín, Alba; Macho-Gonzalez, Adrián; Benedí, Juana; Pintado, Tatiana CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | The effect of emulsifying protein and addition of condensed tannins on n-3 PUFA enriched emulsions for functional foods | Cofrades, Susana CSIC ORCID; Garcimartín, Alba; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Macho-Gonzalez, Adrián; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID | artículo |