Mostrando resultados 1 a 20 de 214
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2007 | A direct and fast method to monitor lipid oxidation progress in model fatty acid methyl esters by high-performance size-exclusion chromatography | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; García Martínez, M. .; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | ene-2009 | A follow-up oxidation study in dried microencapsulated oils under the accelerated conditions of the Rancimat test | Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 19-sep-2011 | A kinetic study on the formation of hydroperoxy-, keto- and hydroxy-dienes in FAMEs derived from sunflower oils | Morales, Arturo CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 1991 | Absorción de grasas termoxidadas. I. Reproducibilidad y exactitud de las técnicas analíticas previas a la evaluación de los lípidos no absorbidos | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
openAccess | | 1992 | Absorción de grasas termoxidadas. II. Influencia del nivel de alteración y porcentaje de grasa en la dieta | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
openAccess | | 1992 | Absorption of thermoxidized fats. II. Influence of dietary alteration and fat level | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 2018 | Aceite de orujo de oliva, ventajas en la fritura | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1993 | Aceites de oliva vírgenes y refinados: Diferencias en componentes menores glicerídicos | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 1988 | Alteración de grasas en fritura. II. Variables que influyen en el proceso en continuo y análisis real en freidoras domésticas | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 1987 | Alteration of used fats. 1. Behavior of olive and sunflower oils in domestic fryers | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 19-oct-2011 | An analytical approach to quantify the main oxidation products of linoleic acid in oils | Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Morales, Arturo CSIC ORCID; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Marmesat, Susana CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 24-feb-2016 | An investigation of process contaminants ’ formation during the deep frying of breadcrumbs using a bread coat model | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 4-abr-1994 | Analysis of fat substitutes. Characterization of sucrose polyester/oil mixtures | Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 1997 | Analysis of lipid oxidation products by combination of chromatographic techniques | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | capítulo de libro |
closedAccess | | 29-abr-1996 | Analysis of lipid oxidation products by combination of chromatographic techniques | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2005 | Analysis of non-volatile lipid oxidation compounds by high-performance size-exclusion chromatography | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | capítulo de libro |
closedAccess | | 2013 | Analysis of used frying oils | Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1998 | Analytical evaluation of fats and oils by size-exclusion chromatography | Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Antioxidant activity and kinetics studies of quercetin, epicatechin and naringenin in bulk methyl linoleate | Palma, Manuel; Robert, Paz; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 21-mar-2009 | Antioxidant Activity of Added Phenolic Compounds in Freeze-Dried Microencapsulated Sunflower Oil | Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |