English   español  

Browsing by Author Márquez Ruiz, Gloria

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 143  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007A direct and fast method to monitor lipid oxidation progress in model fatty acid methyl esters by high-performance size-exclusion chromatographyMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; García Martínez, M. .; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-2009A follow-up oxidation study in dried microencapsulated oils under the accelerated conditions of the Rancimat testVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-Sep-2011A kinetic study on the formation of hydroperoxy-, keto- and hydroxy-dienes in FAMEs derived from sunflower oilsMorales, Arturo CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessabosrcI.pdf.jpg1991Absorción de grasas termoxidadas. I. Reproducibilidad y exactitud de las técnicas analíticas previas a la evaluación de los lípidos no absorbidosMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
openAccessAbsorcion_de_grasas_termoxidadas_II_Influencia_del.pdf.jpg1992Absorción de grasas termoxidadas. II. Influencia del nivel de alteración y porcentaje de grasa en la dietaMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
openAccessAbsorción_Marquez_PV_Art1992.pdf.jpg1992Absorption of thermoxidized fats. II. Influence of dietary alteration and fat levelMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez-Camino, M. Carmen; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Aceite de orujo de oliva, ventajas en la frituraMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessaceiteglice.pdf.jpg1993Aceites de oliva vírgenes y refinados: Diferencias en componentes menores glicerídicosPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Alteración de grasas en fritura. II. Variables que influyen en el proceso en continuo y análisis real en freidoras domésticasPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Guinda Garín, Mª Ángeles; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Alteration of used fats. 1. Behavior of olive and sunflower oils in domestic fryersPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
openAccessOPEN_SCI_115_Contaminantes_Pan_rallado.pdf.jpg24-Feb-2016An investigation of process contaminants ’ formation during the deep frying of breadcrumbs using a bread coat modelMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Analysis of used frying oilsDobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
openAccessanalychroma.pdf.jpg1998Analytical evaluation of fats and oils by size-exclusion chromatographyDobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Antioxidant activity and kinetics studies of quercetin, epicatechin and naringenin in bulk methyl linoleatePalma, Manuel; Robert, Paz; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
closedAccess21-Mar-2009Antioxidant Activity of Added Phenolic Compounds in Freeze-Dried Microencapsulated Sunflower OilVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Antioxidant activity of phenolic compounds in sunflower oil-in-water emulsions containing sodium caseinate and lactoseVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
openAccessPostP_2014_EJLST_V116_P1441.pdf.jpgNov-2014Antioxidants in frying: Analysis and evaluation of efficacyMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Aplicación de la cromatografía líquida de exclusión molecular al análisis de lípidos extraídos de productos lácteosGarcía Martínez, M. C.; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
openAccess439.pdf.jpg30-Aug-2000Application of the accelerated test Rancimat to evaluate oxidative stability of dried microencapsulated oilsVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Applications of chromatographic techniques to evaluate enzymatic hydrolysis of oxidized and polymeric triglycerides by pancreatic lipase in vitroMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Guevel, G.; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo