Showing results 1 to 20 of 143
next >
Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
closedAccess |  | 2007 | A direct and fast method to monitor lipid oxidation progress in model fatty acid methyl esters by high-performance size-exclusion chromatography | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; García Martínez, M. .; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess |  | Jan-2009 | A follow-up oxidation study in dried microencapsulated oils under the accelerated conditions of the Rancimat test | Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 19-Sep-2011 | A kinetic study on the formation of hydroperoxy-, keto- and hydroxy-dienes in FAMEs derived from sunflower oils | Morales, Arturo CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess |  | 1991 | Absorción de grasas termoxidadas. I. Reproducibilidad y exactitud de las técnicas analíticas previas a la evaluación de los lípidos no absorbidos | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
openAccess |  | 1992 | Absorción de grasas termoxidadas. II. Influencia del nivel de alteración y porcentaje de grasa en la dieta | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
openAccess |  | 1992 | Absorption of thermoxidized fats. II. Influence of dietary alteration and fat level | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez-Camino, M. Carmen; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess |  | 2018 | Aceite de orujo de oliva, ventajas en la fritura | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 1993 | Aceites de oliva vírgenes y refinados: Diferencias en componentes menores glicerídicos | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess |  | 1988 | Alteración de grasas en fritura. II. Variables que influyen en el proceso en continuo y análisis real en freidoras domésticas | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Guinda Garín, Mª Ángeles; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess |  | 1987 | Alteration of used fats. 1. Behavior of olive and sunflower oils in domestic fryers | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
openAccess |  | 24-Feb-2016 | An investigation of process contaminants ’ formation during the deep frying of breadcrumbs using a bread coat model | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2013 | Analysis of used frying oils | Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 1998 | Analytical evaluation of fats and oils by size-exclusion chromatography | Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2017 | Antioxidant activity and kinetics studies of quercetin, epicatechin and naringenin in bulk methyl linoleate | Palma, Manuel; Robert, Paz; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 21-Mar-2009 | Antioxidant Activity of Added Phenolic Compounds in Freeze-Dried Microencapsulated Sunflower Oil | Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2004 | Antioxidant activity of phenolic compounds in sunflower oil-in-water emulsions containing sodium caseinate and lactose | Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | Nov-2014 | Antioxidants in frying: Analysis and evaluation of efficacy | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2006 | Aplicación de la cromatografía líquida de exclusión molecular al análisis de lípidos extraídos de productos lácteos | García Martínez, M. C.; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 30-Aug-2000 | Application of the accelerated test Rancimat to evaluate oxidative stability of dried microencapsulated oils | Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 1998 | Applications of chromatographic techniques to evaluate enzymatic hydrolysis of oxidized and polymeric triglycerides by pancreatic lipase in vitro | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Guevel, G.; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |