English   español  

Browsing by Author Lucena-Padrós, Helena

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessResumen_Conf_2015_Madrid_Aislamiento.pdf.jpg29-Jun-2015Aislamiento, diversidad y evolución de bacterias lácticas halófilas y alcalófilas (HALAB) asociadas a fermentaciones de aceitunas verdes de mesa al estilo >Español>Lucena-Padrós, Helena ; Ruiz-Barba, José Luis  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Biodiversidad microbiana en fermentaciones de aceitunas verdes de mesa al estilo "Español"Lucena-Padrós, Helena ; Caballero-Guerrero, Belén  ; Maldonado-Barragán, Antonio ; Ruiz-Barba, José Luis  comunicación de congreso
openAccessPostprint_2016_FoodMic_V54_P53.pdf.jpg2016Diversity and enumeration of halophilic and alkaliphilic bacteria in Spanish-style green table-olive fermentationsLucena-Padrós, Helena ; Ruiz-Barba, José Luis  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgAug-2014Enterococcus olivae sp. nov., isolated from Spanish-style green-olive fermentationsLucena-Padrós, Helena ; González Grau, Juan Miguel  ; Caballero-Guerrero, Belén  ; Ruiz-Barba, José Luis  ; Maldonado-Barragán, Antonio artículo
embargoedAccessPostprint_2018_FoodMicrobiol_V76_P382.pdf.jpgDec-2018Expression of genes involved in metabolism of phenolic compounds by Lactobacillus pentosus and its relevance for table-olive fermentationsCarrasco, José Antonio; Lucena-Padrós, Helena ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Ruiz-Barba, José Luis  artículo
openAccessPostprint_Int_J_Food_Mic_2014_V190_P72.pdf.jpg2014Genetic diversity and dynamics of bacterial and yeast strains associated to Spanish-style green table-olive fermentations in large manufacturing companiesLucena-Padrós, Helena ; Caballero-Guerrero, Belén  ; Maldonado-Barragán, Antonio ; Ruiz-Barba, José Luis  artículo
openAccessL_pentosus_IG1_genome.pdf.jpg2011Genome Sequence of Lactobacillus pentosus IG1, a Strain Isolated from Spanish-Style Green Olive FermentationsMaldonado-Barragán, Antonio ; Caballero-Guerrero, Belén  ; Lucena-Padrós, Helena ; Ruiz-Barba, José Luis  artículo
embargoedAccessPostP_2019_FoodMic_V82_P259.pdf.jpgSep-2019Microbial biogeography of Spanish-style green olive fermentations in the province of Seville, SpainLucena-Padrós, Helena ; Ruiz-Barba, José Luis  artículo
openAccessPostprint_Food_Mic_2014_V42_P154.pdf.jpg2014Microbial diversity and dynamics of Spanish-style green table-olive fermentations in large manufacturing companies through culture-dependent techniquesLucena-Padrós, Helena ; Caballero-Guerrero, Belén  ; Maldonado-Barragán, Antonio ; Ruiz-Barba, José Luis  artículo
openAccessPostprint_Int_J_Food_Mic_2015_V205_P47.pdf.jpg2015PCR-DGGE assessment of the bacterial diversity in Spanish-style green table-olive fermentationsLucena-Padrós, Helena ; Jiménez, Esther; Maldonado-Barragán, Antonio ; Rodríguez, Juan M.; Ruiz-Barba, José Luis  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Propionibacterium olivae sp. nov. and Propionibacterium damnosum sp. nov., Isolated from spoiled packaged Spanish-style green olivesLucena-Padrós, Helena ; González Grau, Juan Miguel  ; Caballero-Guerrero, Belén  ; Ruiz-Barba, José Luis  ; Maldonado-Barragán, Antonio artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Jun-2015Vibrio olivae sp. nov., isolated from spanish-style green-olive fermentationsLucena-Padrós, Helena ; González Grau, Juan Miguel  ; Caballero-Guerrero, Belén  ; Ruiz-Barba, José Luis  ; Maldonado-Barragán, Antonio artículo