English   español  

Navegación por Autor Landeta, Gerardo

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessice-preserved_sardine_Fadhlaoui.pdf.jpgmay-2012Biogenic amine production by bacteria isolated from ice-preserved sardine and mackerelFadhlaoui-Zid, Karima; Curiel, José Antonio ; Landeta, Gerardo; Fattouch, Sami; Reverón, Inés ; Rivas, Blanca de las ; Sadok, Saloua; Muñoz, Rosario Artículo
openAccessCharacterization of coagulase-negative...pdf.jpgmar-2013Characterization of coagulase-negative staphylococci isolated from Spanish dry cured meat productsLandeta, Gerardo; Curiel, José Antonio ; Carrascosa, Alfonso V. ; Muñoz, Rosario ; Rivas, Blanca de las Artículo
openAccessbacteria_isolated_Munoz.pdf.jpg30-mar-2011Phenotypic and genetic evaluations of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from fish and fish productsMuñoz-Atienza, E.; Landeta, Gerardo; Rivas, Blanca de las ; Gómez-Sala, Beatriz; Muñoz, Rosario ; Hernández, Pablo E.; Cintas, Luis M.; Herranz, CarmenArtículo
openAccesscoagulase-negative_staphylococci_Landeta.pdf.jpgdic-2007Screening of biogenic amine production by coagulase-negative staphylococci isolated during industrial Spanish dry-cured ham procesesLandeta, Gerardo; Rivas, Blanca de las ; Carrascosa, Alfonso V. ; Muñoz, Rosario Artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2013Technological and safety properties of lactic acid bacteria isolated from Spanish dry-cured sausagesLandeta, Gerardo; Curiel, José Antonio ; Carrascosa, Alfonso V. ; Muñoz, Rosario ; Rivas, Blanca de las Artículo
openAccessrecA_gene_Landeta.pdf.jpgsep-2011Use of recA gene sequence analysis for the identification of Staphylococcus equorum strains predominant on dry-cured hamsLandeta, Gerardo; Reverón, Inés ; Carrascosa, Alfonso V. ; Rivas, Blanca de las ; Muñoz, Rosario Artículo