Showing results 1 to 20 of 21
next >
Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
closedAccess | | 2009 | 3,4-Dihydroxyphenylglycol (DHPG): An Important Phenolic Compound Present in Natural Table Olives | Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Jaramillo Carmona, Sara M. ; Fuentes Alventosa, José María CSIC; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 16-Feb-2012 | Device and method for processing olive-oil-production byproducts | Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Sánchez Moral, Pedro | solicitud de patente |
openAccess |  | 21-Feb-2012 | Dispositivo y procedimiento para el tratamiento de los subproductos de la obtención de aceite de oliva | Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Sánchez Moral, Pedro | solicitud de patente |
openAccess |  | 7-Feb-2013 | Extracto fenólico de los subproductos de la aceituna tratados térmicamente | Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Senent Rubio, Fátima | solicitud de patente |
openAccess |  | 2017 | Influence of pH on the antioxidant phenols solubilised from hydrothermally treated olive oil by-product (alperujo) | Rubio Senent, Fátima; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 5-May-2021 | Inhibitory Effect of Olive Phenolic Compounds Isolated from Olive Oil By-Product on Melanosis of Shrimps | Lama Muñoz, Antonio CSIC; Gómez-Carretero, Antonio; Rubio Senent, Fátima; Bermúdez-Oria, Alejandra; Maya, Inés; Fernández-Bolaños, José G.; Vioque, Blanca CSIC ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | Mar-2009 | Isolation of a powerful antioxidant from Olea europaea fruit-mill waste: 3,4-Dihydroxyphenylglycol | Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Trujillo Pérez-Lanzac, Mariana; Espartero, José L.; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 17-Jan-2013 | Method for obtaining hydroxytyrosol extract, mixture of hydroxytyrosol and 3,4-dihydroxyphenylglycol extract, and hydroxytyrosyl acetate extract, from by-products of the olive tree, and the purification thereof | Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Fernández-Bolaños Guzmán, José María; Maya, Inés; López López, Óscar; Marset Castro, Azucena | patente |
openAccess |  | 24-Jun-2010 | Method for purifying 3,4-dihydroxyphenylglycol (DHPG) from plant products | Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC | solicitud de patente |
closedAccess | | 2011 | New hydrothermal treatment of alperujo enhances the content of bioactive minor components in crude pomace olive oil | Lama Muñoz, Antonio CSIC; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Rubio-Senent, F.; Gómez-Carretero, Antonio; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 8-Feb-2012 | New phenolic compounds hydrothermally extracted from the olive oil byproduct alperujo and their antioxidative activities | Rubio-Senent, F.; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2016 | Obtaining sugars and natural antioxidants from olive leaves by steam-explosion | Romero-García, Juan Miguel; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Moya, Manuel; Ruiz-Ramos, Encarnación; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Castro, Eulogio | artículo |
closedAccess |  | 2015 | Pectin extracted from thermally treated olive oil by-products: Characterization, physico-chemical properties, invitro bile acid andglucose binding | Rubio-Senent, F.; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 27-Dec-2012 | Phenol extract from heat-treated olive subproducts | Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Senent Rubio, Fátima | patente |
openAccess |  | 8-May-2011 | Procedimiento de purificación de 3,4-dihidroxifenilglicol (DHFG) a partir de productos vegetales | Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID | patente |
openAccess |  | 21-Jun-2010 | Procedimiento de purificación de 3,4-dihidroxifenilglicol (DHFG) a partir de productos vegetales | Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC | solicitud de patente |
openAccess |  | 11-Feb-2013 | Procedimiento para la obtención de extracto de hidroxitirosol, extracto mezcla de hidroxitirosol y 3,4-dihidroxifenilglicol, y extracto de acetato de hidroxitirosilo, a partir de subproductos del olivo y su purificación | Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Rubio-Senent, F.; Fernández-Bolaños Guzmán, José María; Maya, Inés; López López, Óscar; Marset Castro, Azucena | solicitud de patente |
closedAccess | | Jul-2012 | Production, characterization and isolation of neutral and pectic oligosaccharides with low molecular weights from olive by-products thermally treated | Lama Muñoz, Antonio CSIC; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Rubio-Senent, F.; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 4-Aug-2018 | Synergistic effect of 3,4-dihydroxyphenylglycol with hydroxytyrosol and α-tocopherol on the Rancimat oxidative stability of vegetable oils | Lama Muñoz, Antonio CSIC; Rubio Senent, Fátima; Bermúdez-Oria, Alejandra; Fernández-Prior, África; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 13-Apr-2011 | The effect of a new thermal treatment in combination with saprobic fungi incubation on the phytotoxicity level of alperujo | Sampedro, Inmaculada; Aranda, Elisabeth; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Ocampo, Juan Antonio; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; García-Romera, Inmaculada | artículo |