English   español  

Browsing by Author Lama Muñoz, Antonio

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess20093,4-Dihydroxyphenylglycol (DHPG): An Important Phenolic Compound Present in Natural Table OlivesRodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Jaramillo Carmona, Sara M. ; Fuentes Alventosa, José María CSIC; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccessWO2012020159A1.pdf.jpg16-Feb-2012Device and method for processing olive-oil-production byproductsFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Sánchez Moral, Pedrosolicitud de patente
openAccessES2374675A1y.pdf.jpg21-Feb-2012Dispositivo y procedimiento para el tratamiento de los subproductos de la obtención de aceite de olivaFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Sánchez Moral, Pedrosolicitud de patente
openAccessES2395032A1.pdf.jpg7-Feb-2013Extracto fenólico de los subproductos de la aceituna tratados térmicamenteFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Senent Rubio, Fátimasolicitud de patente
openAccessPostprint_2017_FoodChem_V219_P339.pdf.jpg2017Influence of pH on the antioxidant phenols solubilised from hydrothermally treated olive oil by-product (alperujo)Rubio Senent, Fátima; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccessantioxidants-10-00728-v2.pdf.jpg5-May-2021Inhibitory Effect of Olive Phenolic Compounds Isolated from Olive Oil By-Product on Melanosis of ShrimpsLama Muñoz, Antonio CSIC; Gómez-Carretero, Antonio; Rubio Senent, Fátima; Bermúdez-Oria, Alejandra; Maya, Inés; Fernández-Bolaños, José G.; Vioque, Blanca CSIC ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
closedAccessMar-2009Isolation of a powerful antioxidant from Olea europaea fruit-mill waste: 3,4-DihydroxyphenylglycolRodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Trujillo Pérez-Lanzac, Mariana; Espartero, José L.; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccessWO2013007850A1.pdf.jpg17-Jan-2013Method for obtaining hydroxytyrosol extract, mixture of hydroxytyrosol and 3,4-dihydroxyphenylglycol extract, and hydroxytyrosyl acetate extract, from by-products of the olive tree, and the purification thereofFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Fernández-Bolaños Guzmán, José María; Maya, Inés; López López, Óscar; Marset Castro, Azucenapatente
openAccessWO2010070168A1.pdf.jpg24-Jun-2010Method for purifying 3,4-dihydroxyphenylglycol (DHPG) from plant productsFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSICsolicitud de patente
closedAccess2011New hydrothermal treatment of alperujo enhances the content of bioactive minor components in crude pomace olive oilLama Muñoz, Antonio CSIC; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Rubio-Senent, F.; Gómez-Carretero, Antonio; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
closedAccess8-Feb-2012New phenolic compounds hydrothermally extracted from the olive oil byproduct alperujo and their antioxidative activitiesRubio-Senent, F.; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Obtaining sugars and natural antioxidants from olive leaves by steam-explosionRomero-García, Juan Miguel; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Moya, Manuel; Ruiz-Ramos, Encarnación; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Castro, Eulogioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Pectin extracted from thermally treated olive oil by-products: Characterization, physico-chemical properties, invitro bile acid andglucose bindingRubio-Senent, F.; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccessWO2012175771A1.pdf.jpg27-Dec-2012Phenol extract from heat-treated olive subproductsFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Senent Rubio, Fátimapatente
openAccess2341526_B1.pdf.jpg8-May-2011Procedimiento de purificación de 3,4-dihidroxifenilglicol (DHFG) a partir de productos vegetalesRodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID patente
openAccess2341526_A1.pdf.jpg21-Jun-2010Procedimiento de purificación de 3,4-dihidroxifenilglicol (DHFG) a partir de productos vegetalesFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSICsolicitud de patente
openAccessES2395317A1.pdf.jpg11-Feb-2013Procedimiento para la obtención de extracto de hidroxitirosol, extracto mezcla de hidroxitirosol y 3,4-dihidroxifenilglicol, y extracto de acetato de hidroxitirosilo, a partir de subproductos del olivo y su purificaciónFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Rubio-Senent, F.; Fernández-Bolaños Guzmán, José María; Maya, Inés; López López, Óscar; Marset Castro, Azucenasolicitud de patente
closedAccessJul-2012Production, characterization and isolation of neutral and pectic oligosaccharides with low molecular weights from olive by-products thermally treatedLama Muñoz, Antonio CSIC; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Rubio-Senent, F.; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_InnFoodSciEmergTech_Synergistic.pdf.jpg4-Aug-2018Synergistic effect of 3,4-dihydroxyphenylglycol with hydroxytyrosol and α-tocopherol on the Rancimat oxidative stability of vegetable oilsLama Muñoz, Antonio CSIC; Rubio Senent, Fátima; Bermúdez-Oria, Alejandra; Fernández-Prior, África; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
closedAccess13-Apr-2011The effect of a new thermal treatment in combination with saprobic fungi incubation on the phytotoxicity level of alperujoSampedro, Inmaculada; Aranda, Elisabeth; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC; Ocampo, Juan Antonio; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; García-Romera, Inmaculadaartículo