Showing results 1 to 20 of 28
next >
Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
closedAccess |  | 2019 | An integrative salivary approach regarding palate cleansers in wine tasting | Taladrid, Diego; Lorente, Laura; Bartolomé, Begoña ; Moreno-Arribas, M. Victoria ; Laguna Cruañes, Laura  | artículo |
openAccess |  | 2018 | Desarrollo de recetas bajas en sal sazonadas con extractos de uva: evaluación sensorial y estudio de consumidores | Taladrid, Diego; Lorente, Laura; Laguna Cruañes, Laura ; Bartolomé, Begoña ; Moreno-Arribas, M. Victoria | comunicación de congreso |
closedAccess |  | 2019 | Development of low salt recipes seasoned with grape extracts: sensorial evaluation and consumer study | Taladrid, Diego; Lorente, Laura; Laguna Cruañes, Laura ; Bartolomé, Begoña ; Moreno-Arribas, M. Victoria | póster de congreso |
openAccess |  | 2020 | Do Consumers Change Their Perception of Liking, Expected Satiety, and Healthiness of a Product If They Know It Is a Ready-to Eat Meal? | Laguna Cruañes, Laura ; Gómez, Beatriz; Garrido, María D.; Fiszman, Susana ; Tárrega, Amparo ; Linares, María B. | artículo |
closedAccess |  | 2018 | Estudio del potencial efecto saludable del mucílago de chía en la plataforma simgi® | Tamargo García, Alba; Cueva, Carolina ; Laguna Cruañes, Laura ; Martín, Diana ; Moreno-Arribas, M. Victoria ; Muñoz, Loreto A. | póster de congreso |
closedAccess |  | 2018 | Evaluación instrumental de las propiedades de textura del vino y su relación con la percepción sensorial | Taladrid, Diego; Álvarez, M. Dolores ; Bartolomé, Begoña ; Moreno-Arribas, M. Victoria ; Laguna Cruañes, Laura  | póster de congreso |
closedAccess |  | 2017 | Evaluación sensorial de limpiadores de paladar en la cata de vino tinto y su relación con cambios en la composición de la saliva | Taladrid, Diego; Bartolomé, Begoña ; Moreno-Arribas, M. Victoria ; Laguna Cruañes, Laura  | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2017 | Exploring mouthfeel in model wines: Sensory-to-instrumental approaches | Laguna Cruañes, Laura ; Sarkar, Anwesha; Bryant, Michael G.; Beadling, Andrew R.; Bartolomé, Begoña ; Moreno-Arribas, M. Victoria | artículo |
openAccess |  | 21-Jun-2013 | Fabricación y aplicación de emulsión sustituta de grasa | Sanz Taberner, Teresa ; Salvador, Ana ; Fiszman, Susana ; Laguna Cruañes, Laura  | solicitud de patente |
closedAccess |  | 2019 | Glycaemia- and hypertension-lowering effects of grape pomace extracts used as a dietary supplement and in low-salt recipes. Changes in gut microbiota and related metabolic biomarkers | Taladrid, Diego; Pinillos, Iris; Laguna Cruañes, Laura ; Bartolomé, Begoña ; Moreno-Arribas, M. Victoria | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2018 | Impacto de diferentes tipos de fibra en la microbiota intestinal: una aproximación reológica, microbiológica y metabólica empleando el Simulador Gastrointestinal Dinámico simgi® | Tamargo García, Alba; Laguna Cruañes, Laura ; Herranz, Beatriz ; Álvarez, M. Dolores ; Bartolomé, Begoña ; Moreno-Arribas, M. Victoria ; Cueva, Carolina | presentación |
closedAccess |  | 2017 | In vitro gastrointestinal digestion of pea protein isolate as a function of pH, food matrices, autoclaving, high-pressure and re-heat treatments | Laguna Cruañes, Laura ; Picouet, Pierre; Guàrdia, M. Dolors; Renard, Catherine M.G.C.; Sarkar, Anwesha | artículo |
openAccess | | 2019 | Influence of dietary fibre on an in vitro dynamic gastrointestinal digestion and fermentation. Modular uses of simgi® | Tamargo García, Alba; Cueva, Carolina ; Álvarez, M. Dolores ; Herranz, Beatriz ; Moreno-Arribas, M. Victoria ; Laguna Cruañes, Laura  | póster de congreso |
openAccess |  | 2017 | Influence of viscosity on human intestinal microbiota growth under simulated physiological conditions | Laguna Cruañes, Laura ; Tamargo García, Alba; Cueva, Carolina ; Álvarez, M. Dolores ; Herranz, Beatriz ; Bartolomé, Begoña ; Moreno-Arribas, M. Victoria | póster de congreso |
openAccess |  | 2018 | Influence of viscosity on the growth of human gut microbiota | Tamargo García, Alba; Cueva, Carolina ; Álvarez, M. Dolores ; Herranz, Beatriz ; Bartolomé, Begoña ; Moreno-Arribas, M. Victoria ; Laguna Cruañes, Laura  | artículo |
closedAccess |  | 2017 | Low-salt recipes seasoned with GRAPE-DERIVED EXTRACTS may prevent from hypertension and glycaemia | Gil-Sánchez, Irene ; Taladrid, Diego; Esteban-Fernández, Adelaida ; Laguna Cruañes, Laura ; Vendrell, V,.; Guadarrama, Alberto; Cueva, Carolina ; Bartolomé, Begoña ; Moreno-Arribas, M. Victoria | comunicación de congreso |
openAccess |  | 10-May-2013 | Manufacture and applicatio of a fat-substitute emulsion | Sanz Taberner, Teresa ; Salvador, Ana ; Fiszman, Susana ; Laguna Cruañes, Laura  | patente |
closedAccess |  | 2017 | Mouthfeel perception of wine: Oral physiology, components and instrumental characterization | Laguna Cruañes, Laura ; Bartolomé, Begoña ; Moreno-Arribas, M. Victoria | artículo |
openAccess |  | 2017 | Oral tribology: update on the relevance to study astringency in wines | Laguna Cruañes, Laura ; Sarkar, Anwesha | artículo |
openAccess |  | 1-Jun-2019 | Oral wine texture perception and its correlation with instrumental texture features of wine-saliva mixtures | Laguna Cruañes, Laura ; Álvarez, M. Dolores ; Simone, Elena; Moreno-Arribas, M. Victoria ; Bartolomé, Begoña | artículo |