English   español  

Navegación por Autor López-Alfaro, Isabel

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 15 de 15
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess1-s2.0-S0023643820314973-main.pdf.jpgmar-2021Application of atmospheric pressure cold plasma to sanitize oak wine barrelsSainz-García, Ana; González-Marcos, Ana; Múgica-Vidal, Rodolfo; Muro-Fraguas, Ignacio; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Alba Elías, Fernando; Sainz-García, Elisaartículo
closedAccess3-may-2023Caracterización de vinos elaborados por Maceración CarbónicaSantamaría, Pilar CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Larreina, Beatriz CSIC; Portu, Javier CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Sanz, Susana; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-feb-2021Cold plasma at atmospheric pressure for eliminating Brettanomyces from oak woodGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Sainz-García, Ana; González-Marcos, Ana; Múgica-Vidal, Rodolfo; Muro-Fraguas, Ignacio; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Alba Elías, Fernandocomunicación de congreso
openAccessfoods-12-03734-v3.pdf.jpg11-oct-2023Development and Validation of a New Method for Detecting Acetic Bacteria in WineParra, Alejandro; Ovejas, Aroa; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabelartículo
openAccessNon_Saccharomyces_Escribano_Art2019.pdf.jpg2019Do Non-Saccharomyces Yeasts Work Equally with Three Different Red Grape Varieties?Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; López, Rosa CSIC ORCID ; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Dynamics of Indigenous Lactic Acid Bacteria Populations in Wine Fermentations from La Rioja (Spain) During Three VintagesGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Ecology of indigenous lactic acid bacteria along different winemaking processes of Tempranillo red wine from la Rioja (Spain)González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg31-may-2021Efecto de la inoculación con levaduras no-Saccharomyces en el desarrollo de las fermentaciones y en la calidad de los vinos tintosEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Elaboration of Tempranillo wines at two different pHs. Influence on biogenic amine contentsLópez Martín, Rosa CSIC; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Santamaría, Pilar CSICartículo
openAccess1-s2.0-S0023643822007186-main.pdf.jpg15-ago-2022Influence of microbial population on the characteristics of carbonic maceration winesGutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Olarte, Carmen; López-Alfaro, Isabel; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Sanz, Susanaartículo
openAccessINFLUENCE OF THE CARBONIC MACERATION.pdf.jpg30-jul-2020Influence of the carbonic maceration winemaking method on the physicochemical, colour, aromatic and microbiological features of tempranillo red winesGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Rosario; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Malolactic fermentation of Tempranillo wine: Contribution of the lactic acid bacteria inoculation to sensory quality and chemical compositionLópez Martín, Rosa CSIC; López-Alfaro, Isabel; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccess5-jun-2023Organoleptic quality of wines in contact with oak wood fragments immersed in plasma activated water (PAW)González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Larreina, Beatriz CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Alba Elías, Fernando; González-Marcos, Ana; Sainz-García, Elisa; Sainz-García, Ana; López-Alfaro, Isabelcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg31-may-2021Una nueva tecnología para eliminar Brettanomyces de la madera de roble de barricas: el plasma atmosférico fríoGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Sainz-García, Ana; González-Marcos, Ana; Múgica-Vidal, Rodolfo; Muro-Fraguas, Ignacio; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Alba Elías, Fernando; Sainz-García, Elisacomunicación de congreso
openAccess1-s2.0-S2665927123002071-main.pdf.jpg2023Wine corks decontamination using plasma activated waterSainz-García, Ana; González-Marcos, Ana; Múgica-Vidal, Rodolfo; Muro-Fraguas, Ignacio; Gallarta-González, Félix; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Santamaría, Pilar CSIC; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Sainz-García, Elisa; Alba-Elías, Fernandoartículo