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Navegación por Autor López Martín, Rosa

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2013Analysis of airborne yeast in one winery over a period of one yearOcon, A. R. E. CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Sanz, Susana; Olarte, Carmen; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2015Analysis of grapes and the first stages of the vinification process in wine contamination with Brettanomyces bruxellensisGarijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
openAccessAplicacion_foliar.pdf.jpg22-may-2017Aplicación foliar de compuestos nitrogenados y elicitores como herramienta para mejorar la calidad aromática de los vinosGonzález-Santamaría, Rosario CSIC; Portu, Javier CSIC ORCID ; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Moreno-Simunovic, Yerko; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2014Application of colloidal silver versus sulfur dioxide during vinification and storage of Tempranillo red winesGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Bacterias lácticas presentes durante las fermentaciones alcohólica y maloláctica espontánea de vinos tintos en diez bodegas de la D.O.Ca. RiojaGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-mar-2019Biodiversity of Saccharomyces cerevisiae yeasts in spontaneous alcoholic fermentations: typical cellar or zone strains?Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessfermentation-08-00337.pdf.jpg17-jul-2022Bioprotective Effect of a Torulaspora delbrueckii/Lachancea thermotolerans-Mixed Inoculum in Red WinemakingEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Fernández, Laura CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-jun-2021Bioprotective effect of non-Saccharomyces yeasts in wines made without SO2Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
embargoedAccess15-nov-2023Carbonic maceration vinification: A tool for wine alcohol reductionGutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccess5-jun-2023Carbonic maceration winemaking: a tool to reduce the alcohol content of winesGutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICcomunicación de congreso
openAccessRevised manuscript_Food_Chem_180_171-180_215.pdf.jpg1-ago-2015Changes on grape phenolic composition induced by grapevine foliar applications of phenylalanine and ureaPortu, Javier CSIC ORCID ; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gómez-Alonso, S.; López Martín, Rosa CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2017Comparison of Brettanomyces yeast presence in young red wines in two consecutive vintagesGarijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Olarte, Carmen; Sanz, Susanaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2013Comparison of culture media for the recovery of airborne yeast in wineriesOcon, A. R. E. CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Olarte, Carmen; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Sanz, Susanaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2019Continuous pulsed electric field treatments’ impact on the microbiota of red Tempranillo wines aged in oak barrelsGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López, Noelia; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Different Tools to Enhance Grape and Wine Anthocyanin ContentPortu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; González-Ferrero, Carolina; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessfermentation-08-00027-v2.pdf.jpg10-ene-2022Difficulties Associated with Small-Scale Production of Carbonic Maceration WinesSantamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Sanz, Susana; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Dynamics of Indigenous Lactic Acid Bacteria Populations in Wine Fermentations from La Rioja (Spain) During Three VintagesGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2013Dynamics of lactic acid bacteria populations in Rioja wines by PCR-DGGE, comparison with culture-dependent methodsGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Ecology of indigenous lactic acid bacteria along different winemaking processes of Tempranillo red wine from la Rioja (Spain)González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Efecto de la aplicación de pulsos eléctricos de alto voltaje en el contenido de estilbenos en uvas de las variedades Graciano, Tempranillo y GarnachaGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López, Noelia; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICpóster de congreso