English   español  

Browsing by Author López Campos, Oscar

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 27  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessPub358.pdf.jpg2006Adición de vinaza de remolacha a la pulpa de remolacha: cinética de degradación ruminalFernández, Begoña; López Campos, Oscar CSIC; Rodríguez, Ana Belén; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessRodriguez_et_al_2011_postprint.pdf.jpg2011Animal performance, carcass traits and meat characteristics of Assaf and Merino x Assaf growing lambsRodríguez, Ana Belén; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Landa, Roberto; López Campos, Oscar CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
openAccess11_ITEA_2009.pdf.jpg2009Application of terminal restriction fragment length polymorphism (T-RFLP) to study the effect of a diet with polyphenol supplementation on ruminal bacterial community in lambsLópez Campos, Oscar CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2013At line prediction of PUFA and biohydrogenation intermediates in perirenal and subcutaneous fat from cattle fed sunflower or flaxseed by near infrared spectroscopyPrieto, Nuria CSIC; Dugan, M. E. R.; López Campos, Oscar CSIC; Aalhus, J. L.; Uttaro, B.artículo
openAccessMantecón et al. 2005 Reg. 348.pdf.jpg2005Degradación ruminal de pastos de montaña invadidos por lecherina (Euphorbia polygalifolia) en vacuno y ovino: efecto del pastoreo previoMora Martínez, Manuel José; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; López Campos, Oscar CSIC; Busqué, Juan; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Fernández, Begoña; Frutos, Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccesspa_ii-2_rodriguez.pdf.jpgMay-2007Efecto de la adición de urea a la cebada en grano sobre la selección de la dieta, el rendimiento productivo y las características de la canal de corderos criados en sistemas de libre elección de alimentosRodríguez, Ana Belén; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López Campos, Oscar CSICcomunicación de congreso
openAccessov7_fernandez.pdf.jpgMay-2007Efecto de la inclusión de pulpa de remolacha (sin o con vinaza) en el pienso de corderos en la fase de cebo sobre las características de la canal y de la carneFernández, Begoña; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López Campos, Oscar CSICcomunicación de congreso
openAccessPub379.pdf.jpg2007Effect of immature oak (Quercus pyrenaica) leaves intake on ruminal fermentation and adaptation of rumen microorganisms in cattleDoce, Raquel R. CSIC; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López Campos, Oscar CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess8. FAO-CIHEAM.pdf.jpg2009The effect of naringin on plasma lipid profile, and liver and intramuscular fat contents of fattening lambsBodas, Raúl CSIC ORCID; López Campos, Oscar CSIC; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgJan-2013Effect of sunflower oil supplementation and milking frequency reduction on sheep milk production and compositionPrieto, Nuria CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; López Campos, Oscar CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
openAccessPub396.pdf.jpgApr-2007Feed intake and performance of growing lambs raised on concentrate-based diets under cafeteria feeding systemsRodríguez, Ana Belén; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Fernández, Begoña; López Campos, Oscar CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
openAccessReg. 23 bis.pdf.jpg2009Inclusión de Urtica dioica en la ración de corderos en la fase de ceboBodas, Raúl CSIC ORCID; López Campos, Oscar CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; González, Jesús Salvador CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessAldai, N. Animal 2011.pdf.jpg2011Length of concentrate finishing affects the fatty acid composition of grass-fed and genetically lean beef: an emphasis on trans-18:1 and conjugated linoleic acid profilesAldai, Noelia CSIC; Dugan, M. E. R.; Kramer, J. K. G.; Martínez, A.; López Campos, Oscar CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Osoro, Koldoartículo
openAccess2011Naringin and vitamin E influence the oxidative stability and lipid profile of plasma in lambs fed fish oilBodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; López Campos, Oscar CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
openAccess2012Near infrared reflectance spectroscopy predicts the content of polyunsaturated fatty acids and biohydrogenation products in the subcutaneous fat of beef cows fed flaxseedPrieto, Nuria CSIC; Dugan, M. E. R.; López Campos, Oscar CSIC; McAllister, T. A.; Aalhus, J. L.; Uttaro, B.artículo
closedAccessC6icomst2012paper222Conciencia NURIA.pdf.jpg2012Near infrared spectroscopy prediction of polyunsaturated fatty acids and biohydrogenation products in perirenal adipose tissue from cattle fed sunflower or flaxseedPrieto, Nuria CSIC; Dugan, M. E. R.; López Campos, Oscar CSIC; Aalhus, J. L.; Uttaro, B.póster de congreso
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgOct-2011Predicting the content of polyunsaturated fatty acids and biohydrogenation products in subcutaneous fat of beef cows fed flaxseed by near infrared reflectance spectroscopyPrieto, Nuria CSIC; Dugan, M. E. R.; López Campos, Oscar CSIC; McAllister, T. A.; Aalhus, J. L.; Uttaro, B.póster de congreso
openAccessCaja España9.pdf.jpg2007¿Qué son las IGP y las marcas de carne de calidad?Lavín, Paz CSIC ORCID ; López Campos, Oscar CSIC; Fernández, Begoñatrabajo de divulgación
openAccessReg. 22 bis.pdf.jpg2009Recría de terneras Parda de Montaña: Alimentación y desarrollo productivoBodas, Raúl CSIC ORCID; López Campos, Oscar CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID artículo
openAccessCaja España10.pdf.jpg2007¿Se puede conocer la procedencia de la carne que consumimos?Lavín, Paz CSIC ORCID ; Fernández, Begoña; López Campos, Oscar CSICtrabajo de divulgación