English   español  

Browsing by Author López, Monserrat

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessAplicación_hielo_liquido.pdf.jpg2015Aplicación de hielo incluyendo conservantes naturales para la mejora de la calidad de especies marinas refrigeradasMiranda, José M.; García-Soto, Bibiana; Quitral, Vilma; Trigo, Marcos ; López, Monserrat; Barros-Velázquez, J. ; Aubourg, Santiago P. artículo
openAccessAubourg_Emploi_glace.pdf.jpg2015Emploi de glace portant des acides organiques naturels pendant l’entreposage de poisson à bordAubourg, Santiago P. ; García-Soto, Bibiana; Miranda, José M.; Trigo, Marcos ; López, Monserrat; Barros-Velázquez, J. comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Enhancement of sensory acceptance of frozen mackerel by alga-extract glazingTrigo, Marcos ; López, Monserrat; Dovale, Gretel; Ortiz, Jaime; Rodríguez, Alicia; Aubourg, Santiago P. artículo
openAccessposter_Potentiel_species_munida.pdf.jpg2015Potentiel des espèces Munida comme produits frais et congelésAubourg, Santiago P. ; García-Soto, Bibiana; Miranda, José M.; Trigo, Marcos ; López, Monserrat; Barros-Velázquez, J. póster de congreso
openAccessQuality_enhancement_chilled_poster.pdf.jpg2017Quality enhancement in chilled palm ruff (Serioella violacea) by previous high- pressure treatment: effect of pre- and post- rigor mortis conditionsTrigo, Marcos ; Leiva, Diana; López, Monserrat; Roco, Teresa; Tabilo-Munizaga, Gipsy; Pérez-Won, Mario; Aubourg, Santiago P. póster de congreso
openAccessQuality_enhancement_poster.pdf.jpg2017Quality enhancement of chilled hake (Merluccius merluccius) by employing ice including ethanolic and aqueous extracts of alga focus spiralisMiranda, José M.; Trigo, Marcos ; López, Monserrat; Barros-Velázquez, J. ; Aubourg, Santiago P. póster de congreso