English   español  

Navegación por Autor Jiménez Pérez, Salvio

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 30  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997A kinetic study on 5-hydroxymethylfurfural formation in Spanish UHT milk stored at different temperaturesMorales, F. J.  ; Romero, Carmen; Jiménez Pérez, Salvio Artículo
openAccessNOISI-14-2008-ALIMENTARIA-Acrilamida-IMSP-IF.pdf.jpgmay-2008Actuaciones sobre la presencia de acrilamida en alimentos comercializados en EspañaMorales, F. J.  ; Arribas Lorenzo, Gema ; Jiménez Pérez, Salvio ; Jiménez Navarro, P.; Alarcón Serrano, E.; Borge Larrañaga, J.; Martín Gutiérrez, M. JustinaArtículo
closedAccessene-1992An Enhanced Liquid Chromatographic Method For 5-Hydroxymethylfurfural Determination in UHT MilkMorales, F. J.  ; Romero, C.; Jiménez Pérez, Salvio Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992An enhanced liquid chromatographic method for 5-hydroxymethylfurfural determination in UHT milkMorales, F. J.  ; Romero, C.; Jiménez Pérez, Salvio Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996An improved method for determination of the activity of β-galactosidase in yoghurt by high-performance liquid chromatographyGonzález-Andrada, J.I.; Morales, F. J.  ; Romero, Carmen; Jiménez Pérez, Salvio Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Application of the clarifying reagent index as a heat-induced parameter in commercial milkMorales, F. J.  ; Romero, Carmen; Jiménez Pérez, Salvio Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Assessing nutritional quality of milk-based sport supplements as determined by furosineRufián Henares, J. A.; Delgado Andrade, Cristina ; Jiménez Pérez, Salvio ; Morales, F. J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Characterization of industrial processed milk by analysis of heat-induced changesMorales, F. J.  ; Romero, Carmen; Jiménez Pérez, Salvio Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Chromatographic Determination of Bound Hydroxymethylfurfural as an Index of Milk Protein GlycosylationMorales, F. J.  ; Romero, Carmen; Jiménez Pérez, Salvio Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Effect of malondialdehyde on the determination of furosine in milk-based productsMorales, F. J.  ; Jiménez Pérez, Salvio Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Effect of storage temperature on galactose formation in UHT milkRomero, C.; Morales, F. J.  ; Jiménez Pérez, Salvio Artículo
closedAccessmay-1991Effect of Storage Temperature on Lactulose and 5-hydroxymethyl-furfural Formation in UHT Milk¹Jiménez Pérez, Salvio ; Corzo Sánchez, Nieves; Morales, F. J.  ; Delgado, T.; Olano, Agustín  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Effect of storage temperature on lactulose and 5-hydroxymethylfurfural in UHT milkJiménez Pérez, Salvio ; Corzo, Nieves  ; Morales, F. J.  ; Delgado, T.; Olano, Agustín  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992El suero de quesería en la industria alimentariaMorales, F. J.  ; Romero, Carmen; Jiménez Pérez, Salvio Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Evaluation of heat-induced changes in Spanish commercial milk: HMF and available lysine contentMorales, F. J.  ; Romero, C.; Jiménez Pérez, Salvio Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Fluorescence associated with Maillard reaction in milk and milk-resembling systemsMorales, F. J.  ; Romero, C.; Jiménez Pérez, Salvio Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Free radical scavenging capacity of Maillard reaction products as related to colour and fluorescenceMorales, F. J.  ; Jiménez Pérez, Salvio Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999HMF formation during heat-treatment of milk-type products as related to milkfat contentMorales, F. J.  ; Jiménez Pérez, Salvio Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Hydroxymethylfurfural determination in infant milk-based formulas by micellar electrokinetic capillary chromatographyMorales, F. J.  ; Jiménez Pérez, Salvio Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Incidencia de acrilamida en patatas fritas comercializadas en la Comunidad de MadridMorales, F. J.  ; Rufián Henares, J. A.; Jiménez Pérez, Salvio Artículo