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Browsing by Author Jiménez Colmenero, Francisco

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017A comprehensive approach to formulation of seaweed-enriched meat products: From technological development to assessment of healthy propertiesCofrades, Susana CSIC ORCID; Benedí, Juana; Garcimartín, Alba; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessDec-2010A healthier oil combination and konjac gel as functional ingredients in low-fat pork liver pâtéDelgado Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Rodríguez Salas, L. CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessastudprote.pdf.jpg1983A study of the effects of frozen storage on certain functional properties of meat and fish proteinJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessAdditives.pdf.jpg2008Additives: PreservativesJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Blázquez Solana, Josécapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Algas como ingrediente funcional en productos cárnicos: aspectos nutricionales y tecnológicosCofrades, Susana CSIC ORCID; López-López, I.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccess2015Alginate beads to improve viability of Lactobacillus plantarum to heat stressPasqualin Cavalheiro, C.; Ragagnin de Menezes, C.; Martíns Fries, L. L.; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Alimentos cárnicos funcionales: desarrollo y evaluación de sus propiedades saludablesOlmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antioxidant activity of Carob fruit extracts in cooked pork meat systems during chilled and frozen storageBastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.; Olivero, R.; Pérez-Olleros, Lourdes; Ruiz-Roso, Baltasar; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessAntioxidantActivity of Hydroxytyrosol.pdf.jpg2011Antioxidant activity of hydroxytyrosol in frankfurters enriched with n-3 polyunsaturated fatty acidsCofrades, Susana CSIC ORCID; Salcedo Sandoval, L. CSIC ORCID; Delgado Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antioxidant activity of Hypericum perforatum L. extract in enriched n-3 PUFA pork meat systems during chilled storageSánchez-Muniz, F. J.; Olivero-David, Raúl; Triki, M. CSIC ORCID; Salcedo Sandoval, L. CSIC ORCID; González-Muñoz, M. José; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Benedí, Juanaartículo
openAccess12-Jun-2013Aplicación de la espectroscopía Raman en el estudio de geles de polisacáridos utilizados como agentes de carga de aceite de olivaHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Navarro, Cristina; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Aplication of Vibrational Spectroscopy to Elucidate Protein Conformational Changes Promoted by Thermal Treatment in Muscle-Based FoodHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Application of flow injection analysis for determining sulphites in food and beverages: A reviewRuiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Application of flow injection analysis to determine protein-bound nitrite in meat productsRuiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Aller, Patricio CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Application of probiotic delivery systems in meat productsPasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ragagnin de Menezes, C.; Martíns Fries, L. L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Applications of seaweed in meat-based functional foodsCofrades, Susana CSIC ORCID; López-López, I.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Applications of vibrational spectroscopy to study protein structural changes in muscle and meat butter systemsHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessassesmeburgue.pdf.jpg2017Assessment of a healthy oil combination structured in ethyl cellulose and beeswax oleogels as animal fat replacers in low-fat, PUFA-enriched pork burgersGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Pintado, T. CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
openAccessAvances_en_la_producción_de_elaborados_carnicos_seguros_y_saludables.pdf.jpg2013Avances en la producción de elaborados cárnicos seguros y saludablesOrdóñez Pereda, Juan Antonio; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Arnau Arboix, Jacintlibro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Binding properties and colour of Bologna sausage made with varying fat levels, protein levels and cooking temperaturesCarballo, José CSIC ORCID ; Mota, N; Barreto, G.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo