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Browsing by Author Jiménez Colmenero, Francisco

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017A comprehensive approach to formulation of seaweed-enriched meat products: From technological development to assessment of healthy propertiesCofrades, Susana ; Benedí, Juana; Garcimartín, Alba; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessDec-2010A healthier oil combination and konjac gel as functional ingredients in low-fat pork liver pâtéDelgado Pando, Gonzalo ; Cofrades, Susana ; Rodríguez Salas, L. ; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
openAccessAdditives.pdf.jpg2008Additives: PreservativesJiménez Colmenero, Francisco ; Blázquez Solana, JoséCapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Algas como ingrediente funcional en productos cárnicos: aspectos nutricionales y tecnológicosCofrades, Susana ; López-López, I.; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. Capítulo de libro
openAccess2015Alginate beads to improve viability of Lactobacillus plantarum to heat stressPasqualin Cavalheiro, C.; Ragagnin de Menezes, C.; Martíns Fries, L. L.; Herrero, Ana M. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Alimentos cárnicos funcionales: desarrollo y evaluación de sus propiedades saludablesOlmedilla Alonso, Begoña ; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antioxidant activity of Carob fruit extracts in cooked pork meat systems during chilled and frozen storageBastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.; Olivero, R.; Pérez-Olleros, Lourdes; Ruiz-Roso, Baltasar; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
openAccessAntioxidantActivity of Hydroxytyrosol.pdf.jpg2011Antioxidant activity of hydroxytyrosol in frankfurters enriched with n-3 polyunsaturated fatty acidsCofrades, Susana ; Salcedo Sandoval, L. ; Delgado Pando, Gonzalo ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antioxidant activity of Hypericum perforatum L. extract in enriched n-3 PUFA pork meat systems during chilled storageSánchez-Muniz, F. J.; Olivero-David, Raúl; Triki, M. ; Salcedo Sandoval, L. ; González-Muñoz, M. José; Cofrades, Susana ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Benedí, JuanaArtículo
openAccess12-Jun-2013Aplicación de la espectroscopía Raman en el estudio de geles de polisacáridos utilizados como agentes de carga de aceite de olivaHerrero, Ana M. ; Ruiz-Capillas, C. ; Navarro, Cristina ; Carmona, Pedro ; Jiménez Colmenero, Francisco Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Aplication of Vibrational Spectroscopy to Elucidate Protein Conformational Changes Promoted by Thermal Treatment in Muscle-Based FoodHerrero, Ana M. ; Carmona, Pedro ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Application of flow injection analysis for determining sulphites in food and beverages: A reviewRuiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Application of flow injection analysis to determine protein-bound nitrite in meat productsRuiz-Capillas, C. ; Aller, P.; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Application of probiotic delivery systems in meat productsPasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, C. ; Herrero, Ana M. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ragagnin de Menezes, C.; Martíns Fries, L. L.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Applications of seaweed in meat-based functional foodsCofrades, Susana ; López-López, I.; Jiménez Colmenero, Francisco Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Applications of vibrational spectroscopy to study protein structural changes in muscle and meat butter systemsHerrero, Ana M. ; Carmona, Pedro ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. Capítulo de libro
openAccessAvances_en_la_producción_de_elaborados_carnicos_seguros_y_saludables.pdf.jpg2013Avances en la producción de elaborados cárnicos seguros y saludablesOrdóñez Pereda, Juan Antonio; Jiménez Colmenero, Francisco ; Arnau Arboix, JacintLibro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Binding properties and colour of Bologna sausage made with varying fat levels, protein levels and cooking temperaturesCarballo, José ; Mota, N; Barreto, G.; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Bioaccessibility of hydroxytyrosol and n-3 fatty acids as affected by the delivery system: simple, double and gelled double emulsionsCofrades, Susana ; Bou, Ricard ; Flaiz, Linda; Garcimartín, Alba; Benedí, Juana; Mateos, Raquel  ; Sánchez-Muniz, F. J.; Olivero-David, Raúl; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Biogenic amine content in Spanish retail market meat products treated with protective atmosphere and high pressureRuiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo