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Navegación por Autor Jadán Piedra, Carlos

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openAccessJSFA-2017-Alcantara.pdf.jpg21-jun-2017Characterization of the binding capacity of mercurial species in Lactobacillus strainsAlcántara, Cristina CSIC ORCID; Jadán Piedra, Carlos; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Devesa, Vicenta CSIC ORCID ; Zúñiga, Manuel CSIC ORCID; Monedero, Vicente CSIC ORCIDartículo
openAccessJadan-2019FCT.pdf.jpg6-abr-2019Effect of lactic acid bacteria on mercury toxicokineticsJadán Piedra, Carlos; Crespo, Álvaro CSIC; Monedero, Vicente CSIC ORCID; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Devesa, Vicenta CSIC ORCID ; Zúñiga, Manuel CSIC ORCIDartículo
openAccessFoodChem-2018-Jadan.pdf.jpg6-dic-2017In vitro evaluation of dietary compounds to reduce mercury bioavailabilityJadán Piedra, Carlos; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Devesa, Vicenta CSIC ORCID artículo
openAccessJadan-JAFC2016.pdf.jpg13-ene-2016Influence of Physiological Gastrointestinal Parameters on the Bioaccessibility of Mercury and Selenium from SwordfishJadán Piedra, Carlos; Clemente, María Jesús; Devesa, Vicenta CSIC ORCID ; Vélez, Dinoraz CSIC ORCIDartículo
openAccessfmicb-09-01944.pdf.jpg2018Polyphosphate in Lactobacillus and its link to stress tolerance and probiotic propertiesAlcántara, Cristina CSIC ORCID; Coll, José María CSIC ORCID; Jadán Piedra, Carlos; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Devesa, Vicenta CSIC ORCID ; Zúñiga, Manuel CSIC ORCID; Monedero, Vicente CSIC ORCIDartículo
openAccessFoodChem-2018-Jadan.pdf.jpg2-feb-2017The use of lactic acid bacteria to reduce mercury bioaccessibilityJadán Piedra, Carlos; Alcántara, Cristina CSIC ORCID; Monedero, Vicente CSIC ORCID; Zúñiga, Manuel CSIC ORCID; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Devesa, Vicenta CSIC ORCID artículo
openAccessFoodChem2020-Chiocchetti.pdf.jpg4-sep-2019Toxic trace elements in dried mushrooms: Effects of cooking and gastrointestinal digestion on food safetyChiocchetti, Gabriela M.; Latorre, Teresa; Clemente, María Jesús; Jadán Piedra, Carlos; Devesa, Vicenta CSIC ORCID ; Vélez, Dinoraz CSIC ORCIDartículo
openAccessChiohetti-CRFSN2019.pdf.jpg16-ene-2018Use of lactic acid bacteria and yeasts to reduce exposure to chemical food contaminants and toxicityChiocchetti, Gabriela M.; Jadán Piedra, Carlos; Monedero, Vicente CSIC ORCID; Zúñiga, Manuel CSIC ORCID; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Devesa, Vicenta CSIC ORCID artículo
openAccessJAFC-2017-Jadan.pdf.jpg13-mar-2017Use of Saccharomyces cerevisiae To Reduce the Bioaccessibility of Mercury from FoodJadán Piedra, Carlos; Baquedano, M.; Puig, Sergi CSIC ORCID; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Devesa, Vicenta CSIC ORCID artículo