English   español  

Browsing by Author Izquierdo-Pulido, M.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007A comparative study of iron bioavailability from cocoa supplemented with ferric pyrophosphate or ferrous fumarate in ratsNavas-Carretero, S.; Sarriá, Beatriz ; Pérez Granados, Ana M. ; Schoppen, S.; Izquierdo-Pulido, M.; Vaquero, M. Pilar  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007A diet rich in dietary fiber from cocoa improves lipid profile and reduces malondialdehyde in hypercholesterolemic ratsLecumberri, Elena; Goya, Luis ; Mateos, Raquel  ; Alía, Mario; Ramos, Sonia  ; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura artículo
openAccessdietcocoaAgroFood.pdf.jpg2008A diet rich in dietary fibre from cocoa improves lipid profileBravo, Laura ; Lecumberri, Elena; Mateos, Raquel  ; Ramos, Sonia  ; Izquierdo-Pulido, M.; Goya, Luis artículo
openAccess5-Nov-2008Bioactivity of cocoa flavonoids in human hepatoma cells. Antioxidant effects and mechanisms of action against oxidative stress-induced apoptosis.Bravo, Laura ; Martín, M. Angeles; Granado-Serrano, A. B.; Mateos, Raquel  ; Izquierdo-Pulido, M.; Ramos, Sonia  ; Goya, Luis comunicación de congreso
openAccessalimentfuncional.pdf.jpg2006Caracterización de la fibra de cacao y su efecto sobre la capacidad antioxidante en suero de animales de experimentaciónLecumberri, Elena; Mateos, Raquel  ; Ramos, Sonia  ; Alía, Mario; Rupérez Antón, Pilar  ; Goya, Luis ; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006CARACTERIZACION DE LA FIBRA DE CACAO Y SU EFECTO SOBRE LA CAPACIDAD ANTIOXIDANTE EN SUERO DE ANIMALES DE EXPERIMENTACIONLecumberri, Elena; Mateos, Raquel  ; Ramos, Sonia  ; Alía, Margarita; Rupérez Antón, Pilar  ; Goya, Luis ; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Cocoa flavonoids up-regulate antioxidant enzyme activity via the ERK1/2 pathway to protect against oxidative stress-induced apoptosis in HepG2 cellsMartín, M. Ángeles ; Granado-Serrano, Ana B.; Ramos, Sonia  ; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura ; Goya, Luis artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Dietary fibre composition, antioxidant capacity and physico-chemical properties of a fibre-rich product from cocoa (Theobroma cacao L.)Lecumberri, Elena; Mateos, Raquel  ; Izquierdo-Pulido, M.; Rupérez Antón, Pilar  ; Goya, Luis ; Bravo, Laura artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Molecular mechanisms of (-)-epicatechin and chlorogenic acid on the regulation of the apoptotic and survival/proliferation pathways in a human hepatoma cell lineGranado-Serrano, Ana B.; Martín, M. Angeles; Izquierdo-Pulido, M.; Goya, Luis ; Bravo, Laura ; Ramos, Sonia  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Protection of human HepG2 cells against oxidative stress by cocoa phenolic extractMartín, M. Angeles; Ramos, Sonia  ; Mateos, Raquel  ; Granado-Serrano, Ana B.; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura ; Goya, Luis artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Protection of human HepG2 cells against oxidative stress by the flavonoid epicatechinMartín, M. Ángeles ; Ramos, Sonia  ; Mateos, Raquel  ; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura ; Goya, Luis artículo