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Browsing by Author Hurtado, José L.

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Autolysis and protease inhibition effects on dynamic viscoelastic properties during thermal gelation of squid muscleGómez Guillén, M. C. ; Hurtado, José L.; Montero García, Pilar  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Behavior of octopus muscle (Octopus vulgaris) under a process of pressure-time-temperature combinationsHurtado, José L.; Montero García, Pilar  ; Borderías, A. Javier  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Characterization of proteolytic activity in octopus (Octopus vulgaris) arm muscleHurtado, José L.; Borderías, A. Javier  ; Montero García, Pilar  ; An, H.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Chilled storage of pressurized octopus (Octopus vulgaris) muscleHurtado, José L.; Montero García, Pilar  ; Borderías, A. Javier  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Extension of shelf life of chilled hake (Merluccius capensis) by high pressureHurtado, José L.; Montero García, Pilar  ; Borderías, A. Javier  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001High-pressure/temperature treatment effect on the characteristics of octopus (Octopus vulgaris) arm muscleHurtado, José L.; Montero García, Pilar  ; Borderías, A. Javier  ; Solas, M. Teresaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Influence of some protease inhibitors on gelation of squid muscleAyensa, M. G; Montero García, Pilar  ; Borderías, A. Javier  ; Hurtado, José L.artículo
openAccesskappa-carrageenan.pdf.jpg2001Interactions of κ-carrageenan plus other hydrocolloids in fish myosystem gelsPérez-Mateos, Miriam  ; Hurtado, José L.; Montero García, Pilar  ; Fernández Martín, Fernando artículo
openAccessPUB4.pdf.jpgMay-2000Microstructural behaviour and gelling characteristics of myosystem protein gels interacting with hydrocolloidsMontero García, Pilar  ; Hurtado, José L.; Pérez-Mateos, Miriam  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Morphological and physical changes during heating of pressurized common octopus muscle up to cooking temperatureHurtado, José L.; Montero García, Pilar  ; Borderías, A. Javier  ; Solas, M. Teresaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Properties of proteolytic enzymes from muscle of octopus (Octopus vulgaris) and effects of high hydrostatic pressureHurtado, José L.; Montero García, Pilar  ; Borderías, A. Javier  ; An, H.artículo
openAccessefferosemarytreat.pdf.jpg2002The effect of rosemary extract and omega-3 unsaturated fatty acids on the properties of gels made from the flesh of mackerel (Scomber scombrus) by high pressure and heat treatmentsPérez-Mateos, Miriam  ; Gómez Guillén, M. C. ; Hurtado, José L.; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar  artículo