English   español  

Browsing by Author Huidobro, Almudena

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 31  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Addition of sardine to hake minces and subsequent effect on dimethylamine and formaldehyde formationTejada Yábar, Margarita ; Mohamed, G. F.; Huidobro, Almudenaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Adenosine triphosphate and derivatives as freshness indicators of gilthead sea bream (Sparus aurata)Huidobro, Almudena; Pastor, A.; Tejada Yábar, Margarita artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Aggregation of Myofibrillar Proteins in Hake, Sardine, and Mixed Minces during Frozen StorageHuidobro, Almudena; Gamal, Mohamed; Tejada Yábar, Margarita artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Alteration of the electrophoretic pattern of myofibrillar proteins in fish mince during frozen storageHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Changes in protein function of sardines stored in ice with and without added saltHuidobro, Almudena; Montero García, Pilar ; Tejada Yábar, Margarita ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Borderías, A. Javier artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Comparison of gilthead sea bream (Sparus aurata) and hake (Merluccius merluccius) muscle proteins during iced and frozen storageTejada Yábar, Margarita ; Huidobro, Almudena; Mohamed, G. F.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Compuestos nitrogenados no proteicos en el músculo de pescado. Origen y alteración durante el tratamiento frigoríficoHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Consequences of frozen storage for nutritional value of hakeAlvarez, C.; Huidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita ; Vazquez, Irene; Miguel, E. de; Gómez de Segura, Ignacio A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Determinación analítica de los compuestos nitrogenados no proteicos en el músculo de pescadoHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Development of a quality index method for frozen hake (M. capensis and M. paradoxus)Herrero, Ana M. ; Huidobro, Almudena; Careche, Mercedes artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Effect of different storage methods on some functional properties of sardine muscleHuidobro, Almudena; Pardo, M. V.; Borderías, A. Javier ; Tejada Yábar, Margarita artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of frozen storage of hake, sardine and mixed minces on natural actomyosin extracted in salt solutionsTejada Yábar, Margarita ; Mohamed, G. F.; Huidobro, Almudena; Garcia, M. Luisaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Emulsifying capacity of fish mince from several species during frozen storageHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Emulsifying properties of an ultrafiltered protein from minced fish wash waterHuidobro, Almudena; Montero García, Pilar ; Borderías, A. Javier artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Frozen storage of dressed and pre-fried portions of minced sardine muscleHuidobro, Almudena; Gómez Guillén, M. C. ; Borderías, A. Javier artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Gilthead seabream (Sparus aurata): Suitability for freezing and commercial alternativesHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Hake muscle altered by frozen storage as affected by added ingredientsHuidobro, Almudena; Alvarez, C.; Tejada Yábar, Margarita artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Indole levels in deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris) from the Portuguese coast. Effects of temperature abuseMendes, R.; Huidobro, Almudena; Caballero, E. L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Influence of lipids on dimethylamine formation in model systems of hake (Merluccius merluccius) kidney during frozen storageJoly, A.; Huidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Intangible but not intractable: the prediction of fish ¿quality`variables using dielectric spectroscopyKent, M.; Tejada Yábar, Margarita ; Huidobro, Almudena; Martins, A.artículo