Mostrando resultados 1 a 20 de 114
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2015 | Alginate beads to improve viability of Lactobacillus plantarum to heat stress | Pasqualin Cavalheiro, C.; Ragagnin de Menezes, C.; Martíns Fries, L. L.; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2021 | Aplicación de agentes de carga de aceite de oliva para desarrollar salchichas Frankfurt saludables y sostenibles | Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2020 | Aplicación de emulsiones gelificadas como vehículo de compuestos fenólicos en salchichas frankfurt | Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 12-jun-2013 | Aplicación de la espectroscopía Raman en el estudio de geles de polisacáridos utilizados como agentes de carga de aceite de oliva | Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Navarro, Cristina; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2022 | Aplicación de un extracto de tallo de Shiitake (Lentinula edodes) como potenciador del sabor en salchichas frankfurt más saludables y sostenibles | Selani, Miriam M.; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Aplication of Vibrational Spectroscopy to Elucidate Protein Conformational Changes Promoted by Thermal Treatment in Muscle-Based Food | Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2015 | Application of probiotic delivery systems in meat products | Pasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ragagnin de Menezes, C.; Martíns Fries, L. L. | artículo |
closedAccess | | 2010 | Applications of vibrational spectroscopy to study protein structural changes in muscle and meat butter systems | Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2012 | Biogenic amines in low- and reduced-fat dry fermented sausages formulated with konjac gel. | Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Triki, M. CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Carob by-products and seaweeds for the development of functional bread | Rico, Daniel CSIC ORCID; Alonso de Linaje, Ana; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Asensio Vegas, Carmen; Miranda, Jonatan; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSIC | artículo |
openAccess | | 2021 | Characterisation of muffins with upcycled sunflower flour | Grasso, Simona; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Characterization of ethyl cellulose and beeswax oleogels and their suitability as fat replacers in healthier lipid pâtés development | Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 10-abr-2019 | Chia (Salvia hispanica L.) a promising alternative for conventional and gelled emulsions: technological and lipid structural characteristics | Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Merino-Álvarez, Esther CSIC; Salvador, Marina; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2020 | Chia (Salvia hispanica L.) mucilage as a new fat substitute in emulsified meat products: Technological, physicochemical, and rheological characterization | Ferreira Ignácio Câmara, Ana Karoline; Kiyomi Okuro, Paula; Lopes da Cunha, Rosiane; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Rodrigues Pollonio, Marise Aparecida | artículo |
closedAccess | | 2018 | Chia and oat emulsion gels as new animal fat replacers and healthy bioactive sources in fresh sausage formulation | Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Chilled storage characteristics of low-fat, n-3 PUFA-enriched dry fermented sausage reformulated with a healthy oil combination stabilized in a konjac matrix | Triki, M. CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Rodríguez Salas, L. CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2023 | Cricket (Acheta domesticus) flour as meat replacer in frankfurters: Nutritional, technological, structural, and sensory characteristics | Pasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Matta Pires Cruz, Thiago da; Costa Alves da Silva, Mauricio | artículo |
closedAccess | | 2021 | Desarrollo de analogos de grasa animal basados en emulsiones de aceite de oliva y salvado de avena | Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Merino-Álvarez, Esther CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2021 | Desarrollo de lípidos estructurados y su aplicación en procesos de reformulación de productos cárnicos más saludables | Cofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Carballo, José CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2017 | Desarrollo y aplicación de sistemas de estructuración de aceites para la obtención de productos cárnicos funcionales | Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Freire, María CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID | capítulo de libro |