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Browsing by Author Herrero, Ana M.

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess2015Alginate beads to improve viability of Lactobacillus plantarum to heat stressPasqualin Cavalheiro, C.; Ragagnin de Menezes, C.; Martíns Fries, L. L.; Herrero, Ana M.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Aplicación de agentes de carga de aceite de oliva para desarrollar salchichas Frankfurt saludables y sosteniblesPintado, T. CSIC ORCID ; Herrero, Ana M.; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessAPLICACIÓN DE EMULSIONES GELIFICADAS COMO VEHÍCULO DE COMPUESTOS FENÓLICOS EN SALCHICHAS FRANKFURT.pdf.jpg2020Aplicación de emulsiones gelificadas como vehículo de compuestos fenólicos en salchichas frankfurtRuiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Pintado, T. CSIC ORCID ; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Herrero, Ana M.comunicación de congreso
openAccess12-Jun-2013Aplicación de la espectroscopía Raman en el estudio de geles de polisacáridos utilizados como agentes de carga de aceite de olivaHerrero, Ana M.; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Navarro, Cristina; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Aplication of Vibrational Spectroscopy to Elucidate Protein Conformational Changes Promoted by Thermal Treatment in Muscle-Based FoodHerrero, Ana M.; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Application of probiotic delivery systems in meat productsPasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Herrero, Ana M.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ragagnin de Menezes, C.; Martíns Fries, L. L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Applications of vibrational spectroscopy to study protein structural changes in muscle and meat butter systemsHerrero, Ana M.; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Biogenic amines in low- and reduced-fat dry fermented sausages formulated with konjac gel.Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Triki, M. CSIC ORCID; Herrero, Ana M.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Carob by-products and seaweeds for the development of functional breadRico, Daniel; Alonso de Linaje, Ana; Herrero, Ana M.; Asensio Vegas, Carmen; Miranda, Jonatan; Martínez Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belénartículo
openAccessGRASSO 2021.pdf.jpg2021Characterisation of muffins with upcycled sunflower flourGrasso, Simona; Pintado, T. CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Herrero, Ana M.artículo
openAccesscharacdevelop.pdf.jpg2019Characterization of ethyl cellulose and beeswax oleogels and their suitability as fat replacers in healthier lipid pâtés developmentGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Herrero, Ana M.; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
openAccessgels-05-00019.pdf.jpg10-Apr-2019Chia (Salvia hispanica L.) a promising alternative for conventional and gelled emulsions: technological and lipid structural characteristicsMuñoz-González, Irene CSIC ORCID; Merino-Álvarez, Esther; Salvador, Marina; Pintado, T. CSIC ORCID ; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Herrero, Ana M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Chia (Salvia hispanica L.) mucilage as a new fat substitute in emulsified meat products: Technological, physicochemical, and rheological characterizationFerreira Ignácio Câmara, Ana Karoline; Kiyomi Okuro, Paula; Lopes da Cunha, Rosiane; Herrero, Ana M.; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Rodrigues Pollonio, Marise Aparecidaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Chia and oat emulsion gels as new animal fat replacers and healthy bioactive sources in fresh sausage formulationPintado, T. CSIC ORCID ; Herrero, Ana M.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Chilled storage characteristics of low-fat, n-3 PUFA-enriched dry fermented sausage reformulated with a healthy oil combination stabilized in a konjac matrixTriki, M. CSIC ORCID; Herrero, Ana M.; Rodríguez Salas, L. CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Desarrollo de analogos de grasa animal basados en emulsiones de aceite de oliva y salvado de avenaHerrero, Ana M.; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Merino-Álvarez, Estherpóster de congreso
openAccessdesarrollosalud.pdf.jpg2021Desarrollo de lípidos estructurados y su aplicación en procesos de reformulación de productos cárnicos más saludablesCofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Herrero, Ana M.; Pintado, T. CSIC ORCID ; Carballo, José CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessdesarrocarnifuncio.pdf.jpg2017Desarrollo y aplicación de sistemas de estructuración de aceites para la obtención de productos cárnicos funcionalesJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Herrero, Ana M.; Carballo, José CSIC ORCID ; Freire, María; Pintado, T. CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Determination of L-lactic acid in yoghurt by a bienzyme amperometric graphite-Teflon composite biosensorHerrero, Ana M.; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Reviejo, A. J.; Pingarrón, J. M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Development of a quality index method for frozen hake (M. capensis and M. paradoxus)Herrero, Ana M.; Huidobro, Almudena; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo