Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
closedAccess | | Jan-2005 | Bioactive phenolic compounds of cowpeas (Vigna sinensis L.). Modifications by fermentations with natural microflora and with Lactobacillus plantarum ATCC 14917 | Dueñas, Montserrat; Fernández, Dolores; Hernández, Teresa; Estrella, Isabel ; Muñoz, Rosario  | artículo |
openAccess |  | May-1988 | Compuestos fenólicos presentes en los sedimentos y suelos de las lagunas peridunares del Parque Nacional de Doñana | Nieto, J.; Hernández, Teresa; Estrella, Isabel ; Alonso, E.; Gómez-Cordovés, Carmen ; Sáiz-Jiménez, Cesáreo | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2007 | Contribución de la fermentación malláctica realizada por Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum, a la composición fenólica no antociánica de vinos tintos | Moreno-Arribas, M. Victoria ; Hernández, Teresa; Estrella, Isabel ; Ruiz-Larrrea, Fernanda | comunicación de congreso |
openAccess | | 2007 | Contribution of malolactic fermentation by Oenococcus oeni and Lactobacillus plantarum to the changes in the nonanthocyanin polyphenolic composition of red wine | Hernández, Teresa; Estrella, Isabel ; Perez-Gordo, M.; Alegria, E. G.; Tenorio, Carmen ; Ruiz-Larrrea, Fernanda; Moreno-Arribas, M. Victoria | artículo |
closedAccess |  | 2013 | Effect of cooking and germination on phenolic composition and biological properties of dark beans (Phaseolus vulgaris L.) | López, Ana; El-Naggar, T.; Dueñas, Montserrat; Ortega, Teresa; Estrella, Isabel ; Hernández, Teresa; Gómez-Serranillos, Pilar; Palomino, Olga; Carretero, M. Elvira | artículo |
openAccess |  | 2015 | Effect of soaking and fermentation on content of phenolic compounds of soybean (Glycine max cv. Merit) and mung beans (Vigna radiata [L] Wilczek) | Landete, José María ; Hernández, Teresa; Robredo, Sergio; Dueñas, Montserrat; Rivas, Blanca de las ; Estrella, Isabel ; Muñoz, Rosario  | artículo |
closedAccess |  | 2017 | Influence of processing in the phenolic composition and health-promoting properties of Lentils (Lens culinaris L.) | López, Ana; El-Naggar, T.; Dueñas, Montserrat; Ortega, Teresa; Estrella, Isabel ; Hernández, Teresa; Gómez-Serranillos, Pilar; Palomino, Olga; Carretero, M. Elvira | artículo |
openAccess |  | 2007 | Influencia de los tratamientos de lavado en la composición fenólica de tapones de corcho para uso enológico | Hernández, Teresa; Estrella, Isabel ; González-Adrados, José Ramón; García-Vallejo, María Concepción; Juanola, Roser; Moliner, Marta | comunicación de congreso |