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Navegación por Autor Gutiérrez, Ana Rosa

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2013Analysis of airborne yeast in one winery over a period of one yearOcon, A. R. E. CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Sanz, Susana; Olarte, Carmen; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2015Analysis of grapes and the first stages of the vinification process in wine contamination with Brettanomyces bruxellensisGarijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2014Application of colloidal silver versus sulfur dioxide during vinification and storage of Tempranillo red winesGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICartículo
openAccessfermentation-08-00337.pdf.jpg17-jul-2022Bioprotective Effect of a Torulaspora delbrueckii/Lachancea thermotolerans-Mixed Inoculum in Red WinemakingEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Fernández, Laura CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-jun-2021Bioprotective effect of non-Saccharomyces yeasts in wines made without SO2Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccess3-may-2023Caracterización de vinos elaborados por Maceración CarbónicaSantamaría, Pilar CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Larreina, Beatriz CSIC; Portu, Javier CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Sanz, Susana; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDcomunicación de congreso
embargoedAccess15-nov-2023Carbonic maceration vinification: A tool for wine alcohol reductionGutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccess5-jun-2023Carbonic maceration winemaking: a tool to reduce the alcohol content of winesGutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICcomunicación de congreso
openAccessCharacterization of the color parameters_Portu.pdf.jpg2023Characterization of the color parameters and monomeric phenolic composition of ‘Tempranillo’ and ‘Graciano’ wines made by carbonic macerationPortu, Javier CSIC ORCID ; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2017Comparison of Brettanomyces yeast presence in young red wines in two consecutive vintagesGarijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Olarte, Carmen; Sanz, Susanaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2013Comparison of culture media for the recovery of airborne yeast in wineriesOcon, A. R. E. CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Olarte, Carmen; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Sanz, Susanaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2019Continuous pulsed electric field treatments’ impact on the microbiota of red Tempranillo wines aged in oak barrelsGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López, Noelia; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSICartículo
openAccessfoods-12-03734-v3.pdf.jpg11-oct-2023Development and Validation of a New Method for Detecting Acetic Bacteria in WineParra, Alejandro; Ovejas, Aroa; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabelartículo
openAccessfermentation-08-00027-v2.pdf.jpg10-ene-2022Difficulties Associated with Small-Scale Production of Carbonic Maceration WinesSantamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Sanz, Susana; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
openAccessNon_Saccharomyces_Escribano_Art2019.pdf.jpg2019Do Non-Saccharomyces Yeasts Work Equally with Three Different Red Grape Varieties?Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; López, Rosa CSIC ORCID ; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg31-may-2021Efecto de la inoculación con levaduras no-Saccharomyces en el desarrollo de las fermentaciones y en la calidad de los vinos tintosEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-nov-2017Effect of Ethepon application on grape ripening and wine quality during two yearsSantamaría, Pilar CSIC; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-nov-2017Effect of Phenylalanine and Urea foliar application on grape and must microbiotaGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-nov-2017Effect of Phenylalanine and Urea foliar applications to Tempranillo and Monastrell vineyards on grape amino acid contentGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Santamaría, Pilar CSIC; Fernández-Fernández, José Ignacio; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Gil-Muñoz, Rocíopóster de congreso
openAccessEffect_sequential.pdf.jpg9-abr-2019Effect of the sequential inoculation of non-saccharomyces/Saccharomyceson the anthocyans and stilbenes composition of tempranillo winesEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDartículo