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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2012 | Anti-inflammatory activity of methanolic extracts from edible mushrooms in LPS activated RAW 264.7 macrophages | Moro, C.; Palacios, I.; Lozano, M.; D’Arrigo, Matilde; Guillamón Fernández, Eva; Villares, A.; Martínez, J. Alfredo; García Lafuente, Ana María | artículo |
closedAccess | | 2011 | Antioxidant properties of phenolic compounds occurring in edible mushrooms | Palacios, I.; Lozano, M.; Moro, C.; D’Arrigo, Matilde; Rostagno, M. A.; Martínez, J. Alfredo; García Lafuente, Ana María; Guillamón Fernández, Eva; Villares, A. | artículo |
openAccess | | 9-feb-2021 | Autoclaved and Extruded Legumes as a Source of Bioactive Phytochemicals: A Review | Pedrosa, M. M.; Guillamón Fernández, Eva; Arribas, Claudia | artículo |
closedAccess | | 2012 | Bioactive compounds in legumes Pronutritive and antinutritive actions. Implications for nutrition and health | Muzquiz, M.; Varela, Alejandro; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M. | artículo de revisión |
openAccess | | 2016 | Biochemical characterization of legume seeds as ingredients in animal feed | Martín Pedrosa, Mercedes; Varela, Alejandro; Guillamón Fernández, Eva; Cabellos Caballero, Blanca; Burbano, C.; Gómez-Fernández, J.; de Mercado, Eduardo; Gómez-Izquierdo, Emilio; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Muzquiz, M. | artículo |
closedAccess | | 2010 | Breadmaking properties of wheat flour supplemented with thermally processed hypoallergenic lupine flour | Guillamón Fernández, Eva; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.; Varela, Alejandro; Cabellos Caballero, Blanca; Muzquiz, M.; Burbano, C. | artículo |
closedAccess | | 2010 | Characterization of lupin major allergens (Lupinus albus L.) | Guillamón Fernández, Eva; Rodríguez, Julia; Burbano, C.; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.; Cabanillas, Beatriz; Fernández Crespo, Jesús; Sancho, A. I.; Mills, E. N. C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen | artículo |
closedAccess | | 28-jun-2020 | Characterization of persistent Listeria monocytogenes strains from ten dry-cured ham processing facilities | D'Arrigo, Matilde; Mateo Vivaracho, Laura María; Guillamón Fernández, Eva; Fernández-León, María Fernanda; Bravo, Daniel; Peirotén, Ángela; Medina, Margarita; García Lafuente, Ana María | artículo |
openAccess | | 2011 | Chemical composition of a new Lupinus species found in Spain, Lupinus mariae-josephi H. Pascual (Fabaceae) | Muzquiz, M.; Guillamón Fernández, Eva; Burbano, C.; Pascual, H.; Cabellos Caballero, Blanca; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M. | artículo |
closedAccess | | 2011 | Comparison of different types of stationary phases for the analysis of soy isoflavones by HPLC | Manchón, N.; D’Arrigo, Matilde; García Lafuente, Ana María; Guillamón Fernández, Eva; Villares, A.; Martínez, J. Alfredo; Ramos, Álvaro; Rostagno, M. A. | artículo |
closedAccess | | 2011 | Content and distribution of protein, sugars and inositol phosphates during the germination and seedling growth of two cultivars of Vicia faba | Goyoaga, C.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Romero, Concepción; Guillamón Fernández, Eva; Varela, Alejandro; Pedrosa, M. M.; Muzquiz, M. | artículo |
closedAccess | | 2008 | Content and distribution of vicine, convicine and L-DOPA during germination and seedling growth of two Vicia faba L. varieties | Goyoaga, C.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Varela, Alejandro; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M.; Muzquiz, M. | artículo |
closedAccess | | 2011 | Content and profile of isoflavones in soy-based foods as a function of the production process | Villares, A.; Rostagno, M. A.; García Lafuente, Ana María; Guillamón Fernández, Eva; Martínez, J. Alfredo | artículo de revisión |
closedAccess | | sep-2020 | Cooking and sensorial quality, nutritional composition and functional properties of cold-extruded rice/white bean gluten-free fettuccine fortified with whole carob fruit flour | Arribas, Claudia; Cabellos Caballero, Blanca; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M. | artículo |
openAccess | | 2-abr-2020 | Cooking Effect on the Bioactive Compounds, Texture, and Color Properties of Cold-Extruded Rice/Bean-Based Pasta Supplemented with Whole Carob Fruit | Arribas, Claudia; Cabellos Caballero, Blanca; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M. | artículo |
closedAccess | | 2011 | Development of meat and poultry products enriched with n-3 PUFAs and their functional role | D’Arrigo, Matilde; Rostagno, M. A.; Villares, A.; Guillamón Fernández, Eva; García Lafuente, Ana María; Ramos, Álvaro; Martínez, J. Alfredo | artículo de revisión |
closedAccess | | 2013 | Distribution patterns of polyphenols and alkaloids in instant coffee, soft and energy drinks, and tea | Manchón, N.; Mateo Vivaracho, Laura María; D’Arrigo, Matilde; García Lafuente, Ana María; Guillamón Fernández, Eva; Villares, A.; Rostagno, M. A. | artículo |
closedAccess | | 2010 | Edible mushrooms Role in the prevention of cardiovascular diseases | Guillamón Fernández, Eva; García Lafuente, Ana María; Lozano, M.; D’Arrigo, Matilde; Rostagno, M. A.; Villares, A.; Martínez, J. Alfredo | artículo de revisión |
closedAccess | | 2007 | Effect of an instantaneous controlled pressure drop on in vitro allergenicity to lupins (Lupinus albus var Multolupa) | Guillamón Fernández, Eva; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.; Sánchez, Mónica; Cabanillas, Beatriz; Fernández Crespo, Jesús; Rodríguez, Julia; Haddad, J.; Allaf, K. | artículo |
openAccess | | jul-2023 | Effect of fermented soy beverage in aged female mice model | Ruiz de la Bastida, Ana; Langa, Susana; Peirotén, Ángela; Fernández González, Raúl; Sánchez-Jiménez, A.; Maroto, María; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Guillamón Fernández, Eva; Arques Orobón, Juan Luis; Gutiérrez-Adán, Alfonso CSIC ORCID ; Landete, José María CSIC ORCID | artículo |