English   español  

Navegación por Autor Guignon, Bérengère

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 50  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-jun-2013Acidification pf sodium caseinate aqueous solutions under high pressuresGuignon, Bérengère; Robert, Coralys; López Ludeña, Daniel; Sanz Martínez, Pedro D. Comunicación de congreso
openAccessTECNOLOGÍAS_DE_CONSERVACIÓN_TRANSFORMACIÓN Y.pdf.jpg2012Activida pectolítica en zumo de fresa durante su almacenamiento hiperbárico a temperatura ambienteBermejo-Prada, Ana ; Segovia-Bravo, Kharla A. ; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D. ; Otero, Laura Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg22-feb-2012Almacenamiento de alimentos en alta presión hidrostáticaSegovia-Bravo, Kharla A. ; Bermejo-Prada, Ana ; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D. ; Otero, Laura Comunicación de congreso
openAccessMateria_altas_presiones.pdf.jpg2011Altas presiones en tecnología de alimentosGuignon, BérengèreCapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012An experimental device for accurate ultrasounds measurements in liquid food at high pressureHidalgo Baltasar, Eduardo; Taravillo, M.; Baonza , Valentin G.; Sanz Martínez, Pedro D. ; Guignon, BérengèreArtículo
openAccessIF_AGROCSIC_4.pdf.jpgsep-2004Congelación de alimentos bajo alta presiónSanz Martínez, Pedro D. ; Otero, Laura ; Molina García, Antonio D.  ; Guignon, Bérengère; Fernández, Pedro P. ; Aparicio, C.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Conventional freezing plus high pressure-low temperature treatment: Physical properties, microbial quality and storage stability of beef meatFernández, Pedro P. ; Sanz Martínez, Pedro D. ; Molina García, Antonio D.  ; Otero, Laura ; Guignon, Bérengère; Vaudagna, S.R.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008DETERMINACIÓN DE LA TEMPERATURA Y DEL CONTENIDO DE HIELO DE UN ALIMENTO PARCIALMENTE CONGELADO A PARTIR DE MEDIDAS ULTRASÓNICASAparicio, C.; Otero, Laura ; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D.  ; Sanz Martínez, Pedro D. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Determination of rapeseed methyl ester oil volumetric properties in high pressure (0.1 to 350 MPa)Aparicio, C.; Guignon, Bérengère; Rodríguez-Antón, L. M.; Sanz Martínez, Pedro D. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Determination, analysis and prediction of the volumetric behavior of milk at high pressureGuignon, Bérengère; Rey-Santos, Iván; Sanz Martínez, Pedro D. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Determining thermal parameters in the cooling of a small-scale high-pressure freezing vesselGuignon, Bérengère; Ramos, A. M.; Infante, Juan. A.; Díaz, José Miguel ; Sanz Martínez, Pedro D. Artículo
openAccessEFECTO_TEMPERATURA_DENSIDAD_LECHE_ENTERA_BAJO_ALTA_PRESION.pdf.jpg2012Efecto de la temperatura en la densidad de la leche entera bajo alta presiónGuignon, Bérengère; Rey, I.; Sanz Martínez, Pedro D. Comunicación de congreso
openAccess7-sep-2014Effect of high pressure on the techno-functional properties of sodium caseinateCosto, R.; Robert, Coralys; Sanz Martínez, Pedro D. ; Guignon, BérengèreComunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of hyperbaric storage at room temperature on pectin methylesterase activity and serum viscosity of strawberry juiceBermejo-Prada, Ana ; Segovia-Bravo, Kharla A. ; Guignon, Bérengère; Otero, Laura Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effects of high pressure on unsaturated fatty acidsPovedano, Isabel; Guignon, Bérengère; Montoro, Raúl; Sanz Martínez, Pedro D. ; Taravillo, M.; Baonza , Valentin G.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effects of locust bean, xanthan and guar gums on the ice crystals of a sucrose solution frozen at high pressureFernández, Pedro P. ; Martino, Mirian N.; Zaritzkya, N. E.; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro DimasArtículo
openAccessEVALUATION OF THE THERMOPHYSICAL.pdf.jpg2006Evaluation of the thermophysical properties of tylose gel under pressure in the phase change domainOtero, Laura ; Ousegui, A.; Guignon, Bérengère; Le Bail, A.; Sanz Martínez, Pedro D. Artículo
openAccessMALTA TEAM_Accepted Manuscript - IFSET 2016- pre-print.pdf.jpgdic-2016Evidence of low-density water to high-density water structural transformation in milk during high-pressure processingGuignon, Bérengère; Hidalgo Baltasar, Eduardo; Sanz Martínez, Pedro D. ; Baonza , Valentin G.; Taravillo, M.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Experimental determination of the amount of ice instantaneously formed in high-pressure shift freezingOtero, Laura ; Sanz Martínez, Pedro Dimas; Guignon, Bérengère; Aparicio, C.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Fractal analysis applied to microscopic studies of ice crystals of a model solutionManeiro Franco, E.; Guignon, Bérengère; Fernández, Pedro P. ; Molina García, Antonio D.  ; Sanz Martínez, Pedro D. Artículo