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Navegación por Autor Grau, Anna
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | ene-2001 | Influence of dietary fat source, alpha-tocopherol, and ascorbic acid supplementation on sensory quality of dark chicken meat | Bou, Ricard CSIC ORCID; Guardiola, F.; Grau, Anna; Grimpa, S.; Manich, Albert M. CSIC ORCID CVN; Barroeta, A.; Codony, R. | artículo |
openAccess | | 2021 | Influence of vaccination against paratuberculosis on the diagnosis of caprine tuberculosis during official eradication programmes in Castilla y León (Spain) | Espinosa Cerrato, José CSIC ORCID ; Fernández Fernández, Miguel CSIC; Royo González, Marcos CSIC; Grau, Anna; Collazos, J.A.; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Ferreras, Mª del Carmen CSIC ORCID ; Mínguez, O.; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2023 | Once bitten twice shy: Risk factors associated with bovine tuberculosis recurrence in Castilla y Leon, Spain | Pozo, Pilar; Bezos, Javier; Romero, Beatriz; Grau, Anna; Nacar, Jesus; Sáez, José L.; Minguez, Olga; Álvarez, Julio CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2018 | Study on the interference of paratuberculosis vaccination on the tuberculosis eradication program in goats in Castilla y León (Spain) | Fernández Fernández, Miguel CSIC; Grau, Anna; Vallejo García, Raquel CSIC ORCID; Arteche-Villasol, Noive CSIC ORCID ; Royo González, Marcos CSIC; Gutiérrez-Expósito, Daniel CSIC ORCID ; Ferreras, Mª del Carmen CSIC ORCID ; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Mínguez, O.; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID | póster de congreso |