English   español  

Browsing by Author Granado Lorencio, Fernando

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 27  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990A rapid separation of ten carotenoids, three retinoids, alpha-tocopherol and d-alpha-tocopherol acetate by high performance liquid chromatography and its application to serum and vegetable samplesOlmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Rojas-Hidalgo, E.; Blanco, I.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991An improved HPLC method for the separation of fourteen carotenoids, including 15-/13- and 9-CIS-β-carotene Isomers, phytoene and phytoflueneGranado Lorencio, Fernando; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Blanco, I.; Rojas-Hidalgo, E.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Applicability of an in vitro model to assess the bioaccesibility of vitamins A and E from fortified commercial milk.Herrero-Barbudo, Carmen; Granado Lorencio, Fernando; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, Belén; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Assessment of carotenoid status and the relation to glycaemic control in type I diabetics: a follow-up studyGranado Lorencio, Fernando; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Blanco, I.; Botella-Romero, F.; Simal-Antón, A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Bioavailability of carotenoids and tocopherols from broccoli: in vivo and in vitro assessmentGranado Lorencio, Fernando; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero, Carmen CSIC ORCID; Pérez-Sacristán, Belén; Blanco-Navarro, Inmaculada; Blázquez-García, Silviaartículo
openAccessBioavailabiblity of carotenoids and.pdf.jpg2009Bioavailability of carotenoids and α-tocopherol from fruit juices in the presence of absorption modifiers: In vitro and in vivo assessmentGranado Lorencio, Fernando; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, B.; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Bioavailability of vitamins A and E from whole and vitamin-fortified milks in control subjectsHerrero-Barbudo, Carmen; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Blanco-Navarro, Inmaculadaartículo
closedAccessNov-2004Consumption of High-Pressurized Vegetable Soup Increases Plasma Vitamin C and Decreases Oxidative Stress and Inflammatory Biomarkers in Healthy HumansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Determination of nine carotenoids, retinol, retinyl palmitate and α-tocopherol in control human serum using two internal standardsOlmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Blanco, I.; Rojas-Hidalgo, E.artículo
closedAccessSep-2003Effect of orange juice intake on vitamin C concentrations and biomarkers of antioxidant status in humansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
openAccessRevLabClinacept.pdf.jpg2018Evaluación del estatus nutricional de vitamina EOlmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Córdoba Chicote, Cristina; Deulofeu Piquet, Ramón; Granado Lorencio, Fernando; Lara Navarro, Emma; Ruiz Budría, Joséartículo
closedAccessJul-2003High-Pressurized Orange Juice Consumption Affects Plasma Vitamin C, Antioxidative Status and Inflammatory Markers in Healthy HumansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007In vitro bioaccessibility of carotenoids and tocopherols from fruits and vegetablesGranado Lorencio, Fernando; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero, Carmen CSIC ORCID; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, Belén; Blázquez-García, Silviaartículo
closedAccess2005Intake of Mediterranean vegetable soup treated by pulsed electric fields affects plasma vitamin C and antioxidant biomarkers in humansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
closedAccessFeb-2010Lutein bioavailability from lutein ester-fortified fermented milk: in vivo and in vitro studyGranado Lorencio, Fernando; Herrero-Barbudo, Carmen; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, Belénartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Lutein-enriched frankfurter-type products: Physicochemical characteristics and lutein in vitro bioaccessibilityGranado Lorencio, Fernando; López López, Inés CSIC; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Delgado Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pérez-Sacristán, B.artículo
closedAccessMar-2006Mediterranean vegetable soup consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes, prostaglandin E2 and monocyte chemotactic protein-1 in healthy humansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
closedAccess1-Feb-2008Modified-atmosphere packaging (MAP) does not affect the bioavailability of tocopherols and carotenoids from broccoli in humans: A cross-over studyGranado Lorencio, Fernando; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero-Barbudo, Carmen; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martínez, José Antonio; Pérez-Sacristán, Belén; Blanco-Navarro, Inmaculadaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Nutritional approach for designing meat-based functional food products with nutsOlmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Herrero, Carmen CSIC ORCID; Blanco-Navarro, Inmaculadaartículo
openAccessIF_CarnicosIII.pdf.jpgJun-2005Productos cárnicos funcionales preparados con nuez. Evaluación del efecto funcional. Parte 3Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Sánchez-Muniz, F. J.artículo