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Navegación por Autor Granado Lorencio, Fernando

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Applicability of an in vitro model to assess the bioaccesibility of vitamins A and E from fortified commercial milk.Herrero-Barbudo, Carmen; Granado Lorencio, Fernando; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, Belén; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
openAccessBioavailabiblity of carotenoids and.pdf.jpg2009Bioavailability of carotenoids and α-tocopherol from fruit juices in the presence of absorption modifiers: In vitro and in vivo assessmentGranado Lorencio, Fernando; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, B.; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Bioavailability of vitamins A and E from whole and vitamin-fortified milks in control subjectsHerrero-Barbudo, Carmen; Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Blanco-Navarro, InmaculadaArtículo
closedAccessnov-2004Consumption of High-Pressurized Vegetable Soup Increases Plasma Vitamin C and Decreases Oxidative Stress and Inflammatory Biomarkers in Healthy HumansSánchez-Moreno, Concepción  ; Cano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de  ; Plaza, Lucía ; Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio Artículo
closedAccesssep-2003Effect of orange juice intake on vitamin C concentrations and biomarkers of antioxidant status in humansSánchez-Moreno, Concepción  ; Cano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de  ; Plaza, Lucía ; Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio Artículo
openAccess2018Evaluación del estatus nutricional de vitamina EOlmedilla Alonso, Begoña ; Córdoba Chicote, Cristina; Deulofeu Piquet, Ramón; Granado Lorencio, Fernando; Lara Navarro, Emma; Ruiz Budría, JoséArtículo
closedAccessjul-2003High-Pressurized Orange Juice Consumption Affects Plasma Vitamin C, Antioxidative Status and Inflammatory Markers in Healthy HumansSánchez-Moreno, Concepción  ; Cano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de  ; Plaza, Lucía ; Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio Artículo
closedAccess2005Intake of Mediterranean vegetable soup treated by pulsed electric fields affects plasma vitamin C and antioxidant biomarkers in humansSánchez-Moreno, Concepción  ; Cano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de  ; Plaza, Lucía ; Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Martín, Antonio Artículo
closedAccessfeb-2010Lutein bioavailability from lutein ester-fortified fermented milk: in vivo and in vitro studyGranado Lorencio, Fernando; Herrero-Barbudo, Carmen; Olmedilla Alonso, Begoña ; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, BelénArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Lutein-enriched frankfurter-type products: Physicochemical characteristics and lutein in vitro bioaccessibilityGranado Lorencio, Fernando; López López, Inés ; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Cofrades, Susana ; Delgado Pando, Gonzalo ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Pérez-Sacristán, B.Artículo
closedAccessmar-2006Mediterranean vegetable soup consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes, prostaglandin E2 and monocyte chemotactic protein-1 in healthy humansSánchez-Moreno, Concepción  ; Cano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de  ; Plaza, Lucía ; Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio Artículo
closedAccess1-feb-2008Modified-atmosphere packaging (MAP) does not affect the bioavailability of tocopherols and carotenoids from broccoli in humans: A cross-over studyGranado Lorencio, Fernando; Olmedilla Alonso, Begoña ; Herrero-Barbudo, Carmen; Sánchez-Moreno, Concepción  ; Ancos, Begoña de  ; Martínez, José Antonio; Pérez-Sacristán, Belén; Blanco-Navarro, InmaculadaArtículo
openAccessIF_CarnicosIII.pdf.jpgjun-2005Productos cárnicos funcionales preparados con nuez. Evaluación del efecto funcional. Parte 3Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessoct-2004Pulsed electric fields–processed orange juice consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes in healthy humansSánchez-Moreno, Concepción  ; Cano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de  ; Plaza, Lucía ; Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Martín, Antonio Artículo
closedAccess2007Short and mid-term bioavailability of flavanones from oranges in humansPascual-Teresa, Sonia de ; Sánchez-Moreno, Concepción  ; Granado Lorencio, Fernando; Olmedilla Alonso, Begoña ; Ancos, Begoña de  ; Cano, M. Pilar  Artículo
openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS304297[1].pdf.jpgmar-2010Suplementación con luteína en sujetos mayores de 50 años: Estudio de biomarcadores en suero y función visual durante un añoOlmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Castro Feito, J.; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, BelénPóster
openAccessJAmCollNutr_2012_Olmedilla-Alonso.pdf.jpg2012The antioxidant status response to low fat- and walnut paste-enriched meat differs in volunteers at high cardiovascular risk carrying different PON-1 polymorphismsSánchez-Muniz, F. J.; Canales, Ángeles ; Nus, M.; Bastida, Sara; Guillen, M. D.; Corella, Dolores; Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Benedí, JuanaArtículo
openAccess2013VitaminasOlmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, FernandoCapítulo de libro